Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

RockMelt: ένας νέος browser για... Facebook addicts!

More
22 Nov 2010 17:24 #84711 by thanasis
Έναν νέο web browser που εστιάζει στο social networking θα λανσαριστεί την ερχόμενη Κυριακή από τον Μαρκ Άντρεσεν τον συνιδρυτή του γνωστού παλαιότερου browser Netscape.

O Rockmelt θα επιτρέπει στο χρήστη να συγκεντρώσει στην ίδια "πλατφόρμα" όλα τα social media (Facebook, Twitter κλπ), να λαμβάνει updates από τις επαφές του, να βλέπει φωτογραφίες και videos και ταυτόχρονα να μπορεί να πλοηγείται σε άλλες διευθύνσεις στο Internet.

Προς το παρόν ο browser υπάρχει μόνο σε beta στο www.rockmelt.com . Απαραίτητη προϋπόθεση; Ένας λογαριασμός στο Facebook.

[youtube:2cb9h7lc]
[/youtube:2cb9h7lc]

Πώς σας φαίνεται το Rockmelt σαν ιδέα; :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2010 17:41 #84715 by Νικολής Ασημάκης
Ο οτινανισμός στο μεγαλείο του. Τι άλλο θα βγάλουν σχετικά με το facebook; ](*,)

More
22 Nov 2010 17:48 #84719 by Ιβάν
Μεγάλη πατάτα μυρίζεται ο μύτος μου! Μόνο οι facebookαμμενοι μπορεί να τον χρησιμοποιούν. Εμένα μου φαίνεται να είναι απλά ένας εξελιγμένος Google Chrome!

More
22 Nov 2010 18:16 #84724 by takisant
Εγώ δεν χωνεύω το facebook οπότε το θεωρώ απίθανο να χωνέψω και αυτόν τον browser. :x

More
22 Nov 2010 20:02 #84732 by Aνέστης Αδαμίδης
Αν προσέξει κανείς τώρα τελευταία όλοι οι browsers τείνουν να γίνουν chrome. Και ο ff4 άρχισε να αποκτά desing chrome.

More
22 Nov 2010 23:22 #84753 by Ιβάν

TheReaper wrote: Αν προσέξει κανείς τώρα τελευταία όλοι οι browsers τείνουν να γίνουν chrome. Και ο ff4 άρχισε να αποκτά desing chrome.

Την βλακεία σου την πέταξες! Ο Firefox 4; Πας καλά παιδί μου; 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα είναι... και ο Firefox 4 beta 7 είναι και πιο γρήγορος!

More
22 Nov 2010 23:57 #84757 by rafor
Βασικα, παρεκτρεπεστε απο το θεμα...Εγω πιστευω οτι ειναι μια φτηνη απομιμιση(ουτε καν προσπαθεια)...αν ειναι να ξεκιναει ο καθενας μας και να φτιαχνει απο εναν browser....Δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια τρυπα στο νερο.

More
23 Nov 2010 22:54 #84778 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Αν προσέξει κανείς τώρα τελευταία όλοι οι browsers τείνουν να γίνουν chrome. Και ο ff4 άρχισε να αποκτά desing chrome.

Την βλακεία σου την πέταξες! Ο Firefox 4; Πας καλά παιδί μου; 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα είναι... και ο Firefox 4 beta 7 είναι και πιο γρήγορος!

Εκτός και αν δεν γνωρίζεις αγγλικά μη μου λες εμένα πως λέω βλακείες. Έχεις υπόψη σου τι σημαίνει "design"? Είναι το σχέδιο. Και την τελευταία φορά που είδα το ΣΧΕΔΙΟ που είχε ο καινούριος ff μου θύμισε τον chrome. Ούτε για ταχύτητα μίλησα ούτε για μπάρες εργαλείων. Μίλησα για design. Και το design του καινούριου ff μου θύμισε-ξαναλέω-τον chrome.

More
23 Nov 2010 23:17 #84783 by Ιβάν
Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει design. Αλλά επειδή ξεφεύγουμε από το θέμα λέω να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο ανάλογο topic . :wink:

More
12 Sep 2012 00:39 #112129 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν το περίμενα να το πω αυτό, αλλά ο browser είναι απίστευτος! Έχει επιλογες για τα παντα!

Dεν χρειάζεται να ελεγχεις e-mails, posts και tweets γιατι υπάρχει επιλογή να στα εμφανίζει κατω δεξια σαν pop ups. Προσωπικά τον κρατάω για βασικό μου browser.

Να μια εικόνα από το πως δείχνει τώρα:

[center:1agl3gwr]
[img
[/center:1agl3gwr]
[center:1agl3gwr]
Αριστερά βρίσκονται διάφορες εφαρμογές που τις βρίσκετε στο App Center του Chrome. Δεξια είναι οι φίλοι σας στο facebook ενω κατω υπάρχει μονίμως η μπάρα του chat. Στο πάνω μέρος μπορείτε να βάλετε τις αγαπημένες σας σελίδες ως bookmarks [/center:1agl3gwr]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.