Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ολογράμματα

More
02 Feb 2011 14:15 #89122 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα δεν θα με χαλούσε να πήγαινα σε ένα τέτοιο live. Θα είχε τη φάση του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2011 14:22 #89124 by Aνέστης Αδαμίδης
Εσύ έχεις βαλθεί να με τρελάνεις. Και τι θα χειροκρόταγες ρε; Αφού το ίδιο πράγμα(σχεδόν) κάνει και η Μπεμπέ Λιλί. Θα πήγαινες σε δική της συναυλία; :lol:

Τέλος πάντων. Εγώ θα πήγαινα μόνο σε περίπτωση που ήταν ζωντανή. Αλλά τότε δε θα είχαμε το θέμα με τα ολογράμματα.

More
02 Feb 2011 15:21 #89129 by Νικολής Ασημάκης
Θα πήγαινα, όχι μόνο για την εμπειρία του ολογράμματος, αλλά και γιατί μου αρέσουν τα τραγούδια. :P Σε αντίθεση με τη Μπεμπε Λιλι που την απεχθάνομαι.

More
03 Feb 2011 00:48 #89157 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote: Θα πήγαινα, όχι μόνο για την εμπειρία του ολογράμματος, αλλά και γιατί μου αρέσουν τα τραγούδια. :P Σε αντίθεση με τη Μπεμπε Λιλι που την απεχθάνομαι.

Καλά, είναι γεγονός ότι έχει ωραία τραγούδια. Αλλά μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν είναι αληθινή κάνει τη συνείδησή μου να τρελαίνεται.

More
05 Feb 2011 14:23 #89250 by kos7
Replied by kos7 on topic Ολογράμματα
τελικα απο την τεχνολογια ολα μπορεις να τα περιμενεις~~!! :icon bow:

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ!

More
19 Apr 2012 03:38 #106957 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ο 2Pac ζει και μάλιστα κάνει και συναυλίες!
Καλά εντάξει δεν ζει (έχει πεθάνει από το 1996 για όσους δεν τον ξέρουν) όμως με την βοήθεια της τεχνολογίας αρκετά ατομα κατάφεραν να τον "δουν live"΄μέσω ολογράμματος πριν 3 μερες!

Δείτε το βίντεο γρήγορα γιατι τα ρίχνουν:
[youtube:30ckjsfx]
[/youtube:30ckjsfx]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.