Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Add/Remove Programs: Πως αφαιρούμε κάποιο πρόγραμμα?

More
02 Feb 2006 19:43 #8307 by Μάνος Γρυπάρης
Μια απορία που ζητάει λύση εδώ και χρόνια. Μήπως ξέρει κανείς, πως μπορώ να αφαιρέσω οποιοδήποτε ΣΠΑΣΤΙΚΟ παιχνίδι ή πρόγραμμα υπάρχει στο Add/Remove Programs και δεν φεύγει κατόπιν εντολής μου? (κι αυτό επειδή μερικές φορές δεν τα βρίσκεις τα ρημάδια και σύμφωνα με τον νόμο του Μέρφι αφού σβήσεις τον folder manually θα τα εντοπίσεις στην λίστα αργότερα)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2006 22:19 #8327 by Haris
αν εννοεις πως σβηνεις στο παραθυρο add/remove programs απλα πατας στο προγραμμα που εχεις στην λιστα και μετα κλικ στο remove/change.

bob σφουγγαρακης οεο.

More
03 Feb 2006 00:34 #8345 by Dimitris
Mano,dokimase to pio trelo pragma,pou oute fadazesai,k tha vreis tin isixia sou.loipon:
anoigeis to nero burning rom,kai kaneis dimiourgia new cd kai akou pou sou anoigei tin epilogh na valeis ta arxeia,dialegeis ayto pou theleis na sviseis k kaneis delete.as simple as that :D

Flory-Flory Man United

More
03 Feb 2006 02:02 #8369 by Μάνος Γρυπάρης
Ρε σεις με δουλεύετε?
Για την επιλογή "Add/Remove" το ξέρω ότι αν κάνω κλικ "ΘΑ" φύγει το πρόγραμμα. Και λέω "ΘΑ" γιατί έχει τύχει να σβήσω ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κατάλογο του παιχνιδιού και μετά να ΜΗΝ μπορώ να σβήσω το πρόγραμμα από το "Add/Remove Programs" γιατί πολύ απλά δεν το βρίσκει. Θα πρέπει να εγκαταστήσω το παιχνίδι πάλι από την αρχή (κι αν έχω δανειστεί ένα παιχνίδι για να το παίξω φανταστείτε το πακέτο που έχω φάει με τα τόσα άχρηστα προγράμματα που κάθονται εκεί).

Κάπως από το regedit πρέπει να γίνεται.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Feb 2006 02:15 #8375 by a Guest
Αν ψάχνεις πάντως μια software λύση υπάρχει ένα πργ uninstaller ή κάπως έτσι,που τα αφαιρεί όλα απο τη ρίζα ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται.Μόνο που πρέπει κάθε εφαρμογή να την εγκαθιστάς μέσα απ'αυτό για να μπορεί μετά να ρην αναγνωρίσει και να σβήσει τα πάντα(φακέλους,εγγραφές regisrty κλπ)
Γούγλησε το κ'θα το βρείς,δεν ξέρω αν βοήθησα..

More
03 Feb 2006 02:24 #8378 by George
Μου εχει τυχει πολλες φορες αυτο Μανο.Πας στο Start/Run/regedit->Local Machine->Software,βρισκεις το prog που θες και το σβηνεις (ολα αυτα με την προυποθεση πως δεν το βρισκει στη λιστα του Add/Remove Programs.)

Οεεεεεε Aboagueeee
Οεεεεεε Aboagueeee

More
03 Feb 2006 02:32 #8379 by Μάνος Γρυπάρης
Start/Run/regedit,
αλλά τελικά ειναι στο: Local Machine->Software->Microsoft->Windows->Uninstall

Τρέχα γύρευε! Τουλάχιστον το βρήκαμε! :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Feb 2006 10:34 #8394 by Σταύρος
2 programmata pou tha se voithisoun Mano einai to Easycleaner(freeware) kai Diskeeper(shareware)

More
03 Feb 2006 11:37 #8397 by Δημήτρης Σκιάννης
Μπορείς πολύ εύκολα και με το RegCleaner,google it. :wink: