Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Asus: Γενική συζήτηση

More
18 Apr 2014 23:45 #143433 by vaggelis
Καλησπέρα πριν λίγες ημέρες αγόρασα αυτήν την οθόνη www.e-shop.gr/product?id=PER.169196 αλλά έχω παλίο επεξεργαστή Intel Pentium 4 630 sta 3 GHz και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 8600 GT 512 MB λέτε να φταίει ο υπολογιστής μου που δεν λειτουργεί τέλεια η οθόνη μου;

Οι οθόνη έχει τα εξής προβλήματα:
Σε μερικά βίντεο με γκρι χρώματα εμφανίζονται μερικά κύματα και μερικές κινήσεις φαίνονται σαν να έχω πολλά ms στην οθόνη. Λέτε να φταίει ο υπολογιστής που είναι παλιός και η οθόνη μου δεν ανταποκρίνεται καλα;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2014 04:33 #143435 by Γιώργος Λόλας
Πάτα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επέλεξε την επιλογή "Ανάλυση". Εκεί βάλε την ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη σου και δες τα Hz να είναι είτε 59 είτε 60.

Επίσης κατέβασε τους τελευταίους drivers από το site της nvidia και εγκατέστησέ τους. Αν σου δημιουργεί πάλι πρόβλημα πες μας να ψάξουμε άλλη λύση.

More
19 Apr 2014 11:23 #143440 by Θοδωρής Κώτσελας
μπορει να φταιει και η καρτα γραφικων

More
19 Apr 2014 12:38 #143443 by Sotiris Greece
Δοκίμασε να συνδέσεις την οθόνη σου στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της μητρικής. Αν εκεί δουλεύει κανονικά τότε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την κανονική κάρτα γραφικών.

More
19 Apr 2014 15:16 #143452 by vaggelis
1ον άλλαξα καλώδιο και έβαλα DVI βλέπω κάποια βελτίωση αλλα τώρα το μόνο που δεν ξέρω είναι το τεστ με της κινήσεις, θέλω να μου πείτε εάν στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπετε και εσείς τα ίδια που βλέπω και εγω. Μήπως έχει πρόβλημα το βίντεο και όχι η οθόνη μου; Για δείτε και πείτε μου.

[youtube:2h1iu7zm]
[/youtube:2h1iu7zm]

More
19 Apr 2014 15:25 #143453 by Sotiris Greece
Βγάλε ένα δείγμα βίντεο εάν έχεις βιντεοκάμερα και δείξε μας πως δείχνει στην οθόνη σου τα χρώματα κατά την διάρκεια ενός βίντεο. Το βίντεο το βλέπουμε κανονικά στο youtube :)

More
19 Apr 2014 15:43 #143454 by vaggelis
κάνει αυτό... prntscr.com/3bg4dv βέβαια η οθόνη μου είναι 2 ms δεν καταλαβένω τι γίνετε και είναι μόλις 2 ημερών...

More
19 Apr 2014 15:49 #143455 by Sotiris Greece
- Καταρχάς τι μάρκα οθόνη έχεις και ποιο μοντέλο;
- Αν έχεις κάποια gaming κονσόλα κάνε σύνδεση εκεί ή σε κάποιο άλλο pc αν έχεις.
- Πες μας το μοντέλο της μητρική σου.

More
19 Apr 2014 15:52 #143456 by vaggelis
δεν ασχολούμαι με gaming consoles. Έχω την ASRock G41M-VS3 έχω τρελαθεί. Εάν φταίει η οθόνη δεν ξέρω τι να κάνω 200 ευρώ οθόνη. Το μοντέλο της οθόνης μου είναι ASUS VS248H 24'' HDMI + DVI LED FULL HD BLACK.

More
19 Apr 2014 15:56 #143457 by Sotiris Greece
Οπότε κλείνεις το pc σου και κάνεις σύνδεση στην κάρτα γραφικών της μητρικής σε vga (d-sub) αν έχεις μετατροπέα από vga σε dvi και δες αν τα χρώματα είναι τα ίδια.