Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
18 Jan 2008 16:46 #39999 by Esperos
Απο την στιγμή που σε όλα τα post μου λέω ότι η ΑΤΙ κάνει περισότερο για επεξεργασία video και εικόνας παρά για παιχνίδια και δεν είναι κάτι που μόνο έγω το λέω άλλα και όλοι όσοι ασχολούνται, μέχρι και ο poutsoklis στο είπε που είναι και προγραμματιστής και σε συνδιασμό ότι εσύ ξέρεις τι δουλειά κάνω και δεν είμαι ένας απλός πωλήτης της multirama και δε δουλεύω σε οποιοδήποτε μαγαζί της multirama αλλά στο μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα και συνεχίζεις να με αμφισβητείς λέγοντας μάλιστα πως λέω και αερολογίες εσύ με προσβάλεις πρώτος!

Τώρα για αυτό που λες για την ΑΤΙ αυτή την φορά σε πιο ηρεμους τόνους έχω να πω τα εξής:
1ον.Μιλάμε φυσικά για τον νέο πυρήνα της Nvidia με την ονομασία G92 και όχι για τον προκάτοχο του (8800 GTS G80)
2ον τα περισσότερα συγκριτικα γινονται ανάμεσα στίς 8800gt(112 stream processors)
και στην 3870,η gts ανήκει σε άλλη κατηγορία λόγω των διαφορών σε επιδόσεις.
 Τα ακόλουθα link είναι απο ενα ελληνικό forum.
www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45891
www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=44803
 Αμα ζητηθεί μπορώ να αραδιάσω και καμία 10αρια ξένα site.
Όσο αφορά την νέα γενεία καρτών της ATI έχουν δώσει έμφαση στην απεικόνηση και στο HD Video για αυτό εχει ενσωματώσει και hd audio controller στο pcb της κάρτας γραφικών
έτσι λοιπόν έχεις ήχο και εικόνα απο hdmi για αυτό το λόγο μια 2600xt έχει τοποθετηθεί στο media center pc μου.Οσο αφορά το θέμα των games καλώς η κακώς παίζει τεραστιο ρόλο και η εμπορική πολιτική και τα χρήματα που έχεις να διαθέσεις,κάτι που η Nvidia λόγω το οτι
εμπορευόταν καρτες γραφικών τεχνολογίας directx 10 6 μήνες πριν την ATI,το εκμεταλέυτηκε τόσο καλά που έγινε η προτίμηση των περισσοτέρων δημιούργων-κατασκευαστών pc games.Έιναι απολύτως λογικό λοιπόν ολές αυτες οι εταιρείες να αναπτύσουν κώδικες και μηχανές γραφικών πάνω σε κάρτες οι οποίες αποτέλουν το 75% της διεθνής αγορας(παραπάνω πωλήσεις για τους τίτλους τους)
 Τι να το κάνω λοιπόν οταν με μία 8800 gtx εχω παραπάνω fps απο οτι με ενα crossfire με 2 3870 στο crysis?
 Ελπίζω αυτη την φορά να έγινα κατανόητος χωρίς παρεξηγήσεις

Υ.Γ οποιος επιθυμεί μπορεί να έρθει απο τον χώρο εργασίας μου να πιούμε ενα καφεδάκι και να δοκιμάσουμε όποια κάρτα θέλει(περιμένω και τις 2πυρηνες 3870 Χ2 και την 9800(G92x2)
Όπως κατάλαβες το νούμερο 15 που έθεσες είναι γελοίο νούμερο για μένα, έχω δοκιμάσει νούμερο που δε φαντάζεσαι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jan 2008 16:51 #40000 by MATTHAIOS
Na petaxto san *****?Epidi ekana format to pc gia na elaurinei ligo,exasa episodia alla tha ta dw :P .Telika ti egine me thn karta Marie ola ok?Gt apo ton ypno pou sikothika kai piga sthn trapeza anti na pw multirama extreme eipa expert lol

More
18 Jan 2008 17:04 #40003 by Esperos
Όλα οκ φίλε η κάρτα έφυγε απο εμάς και σου έρχετε! :mrgreen:

More
18 Jan 2008 17:06 #40004 by MATTHAIOS
Eisai wreos file mou,euxaristo pollh!!

More
19 Jan 2008 00:36 #40023 by Alex
Αρα θες να μου πεις aposperittis οτι κάνεις μετρήσεις στις καρτες...ΟΚ θα το πιστέψω αλλά επέτρεψέ μου να έχω και άλλες πηγές και τις επιφυλάξεις μου.Φυσικά αναφερόμουν για το G80 και οχι για το G92 (που και από αυτό είναι πολλές φορές πιο γρήγορο απ'οτι έχω διαβάσει).Αλλά η συζήτηση έχει φτάσει στο απροχώρητο...Ισως έχεις δίκιο ισως όχι.Εγώ με την ταπεινή μου 6800gt κανω ακόμα την δουλεια μου (μέχρι να μπει το χέρι στην τσέπη)...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
19 Jan 2008 01:17 #40024 by a Guest
Egw pali thn douleia mou thn kanw me thn Geforce 4 64MB. To mono kako einai oti den mporw na dw to Debris.

More
19 Jan 2008 09:26 #40027 by Esperos

mordred\ wrote: Αρα θες να μου πεις aposperittis οτι κάνεις μετρήσεις στις καρτες...ΟΚ θα το πιστέψω αλλά επέτρεψέ μου να έχω και άλλες πηγές και τις επιφυλάξεις μου.Φυσικά αναφερόμουν για το G80 και οχι για το G92 (που και από αυτό είναι πολλές φορές πιο γρήγορο απ'οτι έχω διαβάσει).Αλλά η συζήτηση έχει φτάσει στο απροχώρητο...Ισως έχεις δίκιο ισως όχι.Εγώ με την ταπεινή μου 6800gt κανω ακόμα την δουλεια μου (μέχρι να μπει το χέρι στην τσέπη)...

Σαφέστατα και έχεις δικαίωμα να το ψάχνεις! Έτσι πρέπει, εγώ αυτό θα σου πω και τίποτε άλλο, έλα στο μαγαζί και θα σε αφήσω να κάνεις ότι μετρήσεις θέλεις (όπως κάνω και εγώ), μη πιστεύεις τίποτα απο τι έχεις διαβάσει και κανέναν άσχετο που πληρώνετε και γράφει ότι του πουν!(άκου το G92 ποιο αργό!!!!) Ο καλύτερος κρυτής είναι ο εαυτός σου!

More
19 Jan 2008 11:39 #40029 by MATTHAIOS
Aposp thn parelava thn kartoula :) .Ti gomari einai auto? 8O .Tetio anemistira exw to kalokeri gia tis zestes

More
19 Jan 2008 12:06 #40030 by Esperos

More
19 Jan 2008 13:23 #40031 by MATTHAIOS
Tha paroume twra kai to trofodotiko thn allh vdomada kai tha ta valoume ola mesa