Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nvidia: Γενική συζήτηση

More
11 Jun 2006 12:53 #14786 by Chris Zotos
Καλά ναι !!!
Αλλά δεν είναι οτι θα κρατήσει μια τέτοια κάρτα μόνο για 2 χρόνια !!!
Είδικα αν τη βάλεις SLI με άλλη μια ίδια σε βγάζει για αρκετό καιρό !!! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2006 13:05 #14790 by Δημήτρης Σκιάννης
Οταν έγραψα την παραπάνω πρόταση,εννούσα βέβαια πώς θα είναι πραγματικά out of date...Αλλο να θεωρείται η κάρτα σου πεπαλαιωμένη επειδή υποστηρίζει π.χ. τους Shaders 2.0 αντί των 2.1(Τυχαίο παράδειγμα...) και άλλο επειδή ΔΕΝ υποστηρίζει το τελευταίο API... :wink:

More
11 Jun 2006 13:29 #14792 by Vinde
marketing τρικ όπως λέγαμε στην έκπομπη..
marketing και μόνο marketing..
ούτε νέος πυρήνας ούτε τπτ...

όλοι οι νέοι πυρήνες θα είναι για Dx10..

More
12 Jun 2006 02:15 #14829 by Ανδρέας Γρυπάρης
Δεν νομίζω να θεωρούνται ξεπερασμένες.. αφού και το DX 9 που ήρθε πρίν πολύ καιρό δεν άλλαξε τίποτα σημαντικό. Εδώ πριν 5 μήνες έπαιζα τα παιχνίδια με μια Geforce 4MX. Πριν 3-4 μήνες πήρα την 6800AGP.. Αναβάθμιση θα κάνω μετά από 5-6 χρόνια που μπορεί να βγει το DX 11.

More
12 Jun 2006 10:50 #14835 by DIMITRIS
exi dikio o pokemon re pedia kai to leo afto giati kapoiei ali trelenonte giati to ti upgrade 8a kanoun ala kai pali mia dx10 vga einai ali gefsi!!!!

LOAD THE DREAM
SAVE THE GAME!!!!!

More
12 Jun 2006 13:13 #14839 by Δημήτρης Σκιάννης
Κάτσε ρε σύ Αντρέα,επειδή μερικά παιχνίδια έπαιζαν και παίζουν ακόμα με 4MX,αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ξεπερασμένες...Τι σου τα λέω αφού τα ξέρεις,συγκρίνεις τώρα DX7 με DX9.0c...Το ίδιο θα είναι περίπου και με τα DX10...

More
13 Jun 2006 12:32 #14893 by Vinde
καλά το Dx10 δεν είναι πανάκεια...
εξάλλου και σε Dx9 θα π-αίζουν όλα τα games..το Dx10 θα δίνει νέα effects και νέες συμβατότητες
τα πρώτα Dx10 games θα βγουν από αρχές 2007 και μετά. (και θα υποστηρίζουν Dx9 εννοείται)
απλά τα Dx10 θα είναι όπως δηλώθηκε Windows Vista only και όχι Windows XP...

τέσπα..περέιργα πράματα..
για την δυπύρηνη όμως ισχύει ό,τι είπαμε...
marketing only..

More
13 Jun 2006 14:36 #14908 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Και εγώ λέω ότι είναι άγριο παιχνίδι marketing αφού Nvidia, Μicrosoft και όλοι συζητάνε για το πώς θα μας πάρουν τα λεφτά. Πάντως εγώ που πέρσυ πήρα την 6600 GT και Albatron μάλιστα(όχι και η καλύτερη μάρκα) δεν έχω πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι και τα παίζω σε υψηλές αναλύσεις παιχνίδια όπως το Commandos, NBA Live 2006, Lineage II. Από 'κει και πέρα το κυριότερο ρόλο κατά τη γνώμη μου τον παίζει η οθόνη. Η 17'' θέλει τρελή κάρτα γραφικών για ανάλυση 1280x1024 κλπ. , ενώ η 15'' χαλαρά στην 1024x768 όπως η δικιά μου. Και νέα αναβάθμιση θα κάνω το 2008 έτσι κι αλλιώς. Αν βέβαια μου εμφανιστεί πρόβλημα=> Νέος CPU, νέα GPU και SLI και έιμαι coolάτος. Τι λέτε???

More
13 Jun 2006 20:59 #14935 by Δημήτρης Σκιάννης
Τον 3200+ έχεις απ'ότι θυμάμαι...Χ2 3800+,νέα GPU(ΟΧΙ 2η 6600GT σε SLI...) και είσαι coolάτος...Αλλά θα πετάξεις και 400 ΕΥΡΩ για "ψύκτρες" είπαμε... :?

More
24 May 2007 11:37 #32063 by Δημήτριος Σωτηρίου
Παιδιά έχω ένα Laptop Acer Aspire 9112 WLMi και έχω πρόβλημα με το Call of Duty 2 με την κάρτα γραφικών. Θέλει καινούριους drivers και δεν βρίσκω πουθενά...
Έχω καταιβάσει μερικούς που λένε ότι υποστιρίζουν και αυτό το μοντέλο αλλά τζίφος... μόλις πάω να τρέξω το αρχείο εγκατάστασης λέει ότι δεν υποστιρίζει αυτό το μοντέλο...
Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό? (Τους τελευταίους drivers της Acer τους έχω καταιβάσει αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.)
Έχω Windows XP pro