Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

DVD's 1.000G

More
04 Nov 2005 13:35 #4972 by Μάνος Γρυπάρης
DVDs 1.000G. Ετοιμάζονται!

4 επίπεδα εγγραφής...που φτάσαμε!
Πολύ θετικό και για τα backup μας γιατί τα DVD πλέον δεν μας φτάνουν. Και τα 9άρια DVD είναι ακόμη ακριβούτσικα. Βέβαια προφανώς κι αυτά θα κοστίζουν τα κέρατά τους όταν πρωτοκυκλοφορήσουν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Nov 2005 13:42 #4973 by Γεράσιμος Βαγγής
Den 8elw na fantastw posh wra 8a katseis sto nero gia na to gemiseis.... :P

More
04 Nov 2005 14:12 #4975 by Μιχάλης Πλατάρης
Ενοειται πως ταυτοχρονα με αυτα τα dvd θα βγουν και dvd writers με τεραστια ταχυτητα...

Παντως αυτο ειναι φοβερο αφου ακομα υπαρχουν υπολογιστες που δεν εχουν ουτε 10GB.Δηλαδη θα μπορουμε να αποθηκευουμε ακομα και το...σπιτι μας εκει!!! :lol:

More
04 Nov 2005 16:27 #4981 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν ξέρω για το σπίτι μας αλλά κάποια στιγμή στο 2040 έχουν πει ότι θα μπορούν να αποθηκεύσουν τα δεδομένα του εγκεφάλου μας σε σκληρό δίσκο (backup σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης!) κι έτσι θα μας μεταφέρουν σε νέο σώμα όπου στον νέο εγκέφαλο θα τα...ανακτούν!

Με αυτή τη μέθοδο θεωρητικά επιθυμούν να νικήσουν τον θάνατο (κάτι που δεν πιστεύω να γίνει). Μπρρρρ, λίγο μακάβριο κι ανατριχιαστικό μου ακούγεται :snakeman:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)