BigBoss wrote: Δοκιμασε να τον κανεις απεγκατασταση και να σβήσεις και ολα τα αρχεια που μπορει να υπάρχουν χειροκίνητα απο το Program Files
Καμια πενταρια φορες εχω κανει απεγκατασταση,μονο την πρωτη φορα δεν εσβησα ολα τα αρχεια της γκουγκλ απο το program files..Μαλιστα τωρα τελευταια διεγραψα και το picasa,που ειναι και αυτο της γκουγκλ..
TheReaper wrote: Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση το μόντεμ; Αν θες μπορείς να κατεβάσεις τον Comodo Dragon, ο οποίος μοιάζει εξαιρετικά με τον Chrome. Υπάρχει link στο συγκεκριμένο
topic
.
Καθε βραδυ κλεινω το μοντεμ παντα..
Θα δοκιμασω αυτο το κομοντο ντραγκον που απο τα σχολια που διαβασα δεν μοιαζει σαν τον γκουγκλ,ειναι ο ιδιος ο γκουγκλ..Μακαρι...
ΥΣ:Ισως ακουστει χαζο,αλλα τον google chrome ο κυριος λογος που τον θελω,ειναι οτι οταν βαζω ενα site στα αγαπημενα,τοτε αυτο εμφανιζεται αμεσως στην μπαρα με τους σελιδοδεικτες κατω απο την γραμμη διευθυνσεων...
Εν τω μεταξυ ο firefox δεν μου την παλευει,οπως και ο explorer και τωρα ειμαι με οπερα,που κι αυτος δεν ειναι αυτο που θελω...
ΕΝΤΙΤ:
Απλα οποιος εχει προβλημα με google chrome ο Comodo Dragon ειναι οτι πρεπει για αντικαταστατης...Μολις τον δοκιμασα...Καμια διαφορα με google chrome,οποτε το προβλημα μου ας πουμε λυθηκε..Θενκς σε ολους παιδια..