- Thank you received: 313
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ο Kabwe δήλωσε: "Αυτό δεν είναι σωστό. Παιχνίδια για κονσόλες από το 2000 πωλούνται ακόμα. Αυτό είναι ένα άδικο όριο για τους ανεξάρτητους developers. Κάθομαι εδώ βράδυ της Παρασκευής, δουλεύοντας πολύ σκληρά μετά από την καθημερινή δουλειά μου, προσπαθώντας να βγάλω τα προς το ζην από τα indie games μου και προσπαθώντας να είμαι ενημερωμένος για τις αλλαγές στις Apple, Google, Unity, Xcode, MacOS, οι οποίες γίνονται τόσο γρήγορα που το κεφάλι μου βουίζει, ενώ ταυτόχρονα τρέχουν χειρότερα σε παλαιότερες συσκευές". Η Apple δεν εξήγησε τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνουν τα updates. Το Motivoto είχε λάβει το τελευταίο του update το 2019.
I feel sick. Apple just sent me an email saying they're removing my free game Motivoto because its more than 2 years old.
It's part of their App improvement system.
This is not cool. Console games from 2000 are still available for sale.
This is an unfair barrier to indie devs. pic.twitter.com/7XNcLfiEcR
— Protopop Games (@protopop) April 23, 2022
Ο Kabwe δήλωσε: "Αυτό δεν είναι σωστό. Παιχνίδια για κονσόλες από το 2000 πωλούνται ακόμα. Αυτό είναι ένα άδικο όριο για τους ανεξάρτητους developers. Κάθομαι εδώ βράδυ της Παρασκευής, δουλεύοντας πολύ σκληρά μετά από την καθημερινή δουλειά μου, προσπαθώντας να βγάλω τα προς το ζην από τα indie games μου και προσπαθώντας να είμαι ενημερωμένος για τις αλλαγές στις Apple, Google, Unity, Xcode, MacOS, οι οποίες γίνονται τόσο γρήγορα που το κεφάλι μου βουίζει, ενώ ταυτόχρονα τρέχουν χειρότερα σε παλαιότερες συσκευές". Η Apple δεν εξήγησε τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνουν τα updates. Το Motivoto είχε λάβει το τελευταίο του update το 2019.
I feel sick. Apple just sent me an email saying they're removing my free game Motivoto because its more than 2 years old.
It's part of their App improvement system.
This is not cool. Console games from 2000 are still available for sale.
This is an unfair barrier to indie devs. pic.twitter.com/7XNcLfiEcR
— Protopop Games (@protopop) April 23, 2022