@Basilhs23 είσαι λάθος! πολύ χειρότερα είναι τα dell, και η ίδια η dell ευθύνεται για σκάνδαλο που είχε γίνει σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο, όταν είχε αγοράσει το πανεπιστήμιο όλα της τα PC από τη dell, κάθε 1-2 μήνες τρέχαν σαν τρελοί σε service, γιατί;
Γιατί πολύ απλά οι υπολογιστές παθαίναν βλάβη (είτε motherboard είτε τροφοδοτικό) όταν οι φοιτητές τρέχαν συναρτήσεις στο MATLAB !!! (ναι καλά διάβασες)
Αυτό το πήγαινε έλα τράβηξε χρόνια, και πέρυσι είχα διαβάσει το άρθρο όταν το πανεπιστήμιο ήταν σε δικαστική διαμάχη με την dell για να πάρει την αποζημίωση.
ΓΙΑΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΜΑΡΚΑ;
και πέρα desktop και laptop, εγώ δεν πρόκειται να την αγόραζα ούτε για οθόνες! τη στιγμή που με λίγα παραπάνω αγοράζω μια EIZO που μου δίνει 5 χρόνια στην εγγύηση και ανταλλακτικά για τα επόμενα 15+χρόνια.(ξέρεις πολλούς να το κάνουν; )
Σε 2 καταστήματα υπολογιστών έχω δουλέψει και έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου και ξέρω πολύ καλά τι γράφω, ο ποιο συχνός πελάτης ήταν η Dell και η Sony (σε laptops), πολύ ποιο σπάνια τα toshiba, και ΑΝ βρισκόταν κάνα acer θα ήταν γιατί μάζεψε σκόνη και ήταν μοντέλο 6ετίας (που φτιάχνεται εύκολα).
legend10 wrote: παιδια μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα αυτα τι λετε ειναι καλα η εχετε να προτηνετε καποιο καλυτερο, σιγουρα δεν μπορω να βρω καλο laptop για gaming αλλα τουλαχιστον να μπορει να σταθει καλα στους καινουριους τιτλους
www.multirama.gr/products/produc
... tid=010200
www.multirama.gr/products/produc
... tid=010200
το 5552 στο είχα γράψει και πρίν
το toshiba είναι παρόμοιο με τα άλλα, με τη διαφορά ποιο μεγάλη τιμή (δώσε τα σε SSD, 10.000 φορές καλύτερα)
το pavilion είναι σχετικά καλό αλλά σε κάρτα γραφικών πάσχει, καλύτερα τον AMD A4 η A6, έχει λίγο ποιο δυνατή.(από αυτά που σου έγραψα πάνω η από το Acer 5552).
Μεταξύ όλων πάρε το 5560 της Acer γιατί είναι ποιο φρέσκο μοντέλο και ποιο οικονομικό.(μη δίνεις λεφτά σε κοτσόβολους που έχουν παλιά μοντέλα)