Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
31 Mar 2010 16:25 #69989 by Νίκος Παπαγεωργίου

Δεν ισχυει κατι τετοιο...

Δεν ξερω... ειχα διαβασει σε forums οτι ειναι καλο να εχουν την ιδια RAM και οι δυο μνημες, γι'αυτο αγορασα 2 GB... Δε βαριεσαι... Αν οντως δεν ισχυει κατι τετοιο, θα το εχω υπ'οψιν μου για την επομενη φορα

Τελικά δε γλύτωσες τρεξιμο...

Πραγματι εριξα πολυ τρεξιμο και περισσοτερο αγχος, αλλα γλυτωσα βδομαδες αναμονης και χρηματα (το σημαντικοτερο). Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...

Την κάρτα γραφικών μου την αλλάξανε γιατί πολύ απλά τους εξήγησα ακριβώς τι συμβαίνει...

Μα κι εγω αυτο ακριβως εκανα! Και καταλαβαν πολυ καλα, πιστεψε με! Ειχα προσυνεννοηθει με τα κεντρικα, και εκεινοι μου ειχαν πει να παω στο μενιδι και να μου αλλαξουν την καρτα. Εκει ομως, μου τα γυρισε ο πωλητης. Ο προισταμενος ομως ειχε αντιθετη αποψη, γι΄αυτο και με βοηθησε. Αφου το προβλημα ηταν οφθαλμοφανες, και απο τη στιγμη που ειχα παει εκει κατοπιν συνεννοησεως με τα κεντρικα, θα μπορουσαν να ειχαν γλυτωσει τον κοπο και να μου αλλαζαν τη μνημη κατευθειαν. Και ο πελατης του οποιου ειχα παρει τη θεση, θα γλυτωνε τα 5 λεπτα παραπανω που αναγκαστηκε να περιμενει( τοσο τους πηρε να ελεγξουν τη μνημη). Αρκουσε μονο να επρατταν αυτο που μου ειχαν υποσχεθει τηλεφωνικως...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2010 18:58 #69994 by Alex
Μα λογικά η μνήμη δεν ειχε πρόβλημα... Ήταν ασυμβατότητα γι αυτό σου ζητήσανε να πας και το λαπτοπ...
Τελος παντων καλο είναι όταν παίρνεις κομμάτι κομμάτι pc να ξέρεις κάποια πράγματα αλλιώς για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πας σε κατι ετοιμο. Γι αυτό τα έχουν κιόλας...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
31 Mar 2010 19:30 #69997 by Νίκος Παπαγεωργίου
Εννοω οτι τους εδωσα τη μνημη μαζι με το λαπτοπ για να διαπιστωσουν την ασυμβατοτητα, οπως και εγινε. Μου εδωσαν μια συμβατη μνημη και ολα οκ.

Αν καποιος δεν ξερει απο hardware, καλο ειναι να ρωτησει καποιους που ξερουν πρωτου κανει καποια αγορα και να μην στηριζεται αποκλειστικα στην βοηθεια των πωλητων. Γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν και forum σαν και αυτο.

Αλλωστε, τωρα που διαπιστωσα απο πρωτο χερι την χρηστικοτητα των laptop, δεν με κοβω να επιστρεφω στα desktop... Ευτυχως, για high end γραφικα υπαρχει και το PS 3 :D

More
16 Apr 2010 14:22 #70853 by Βαγγέλης Καρίμαλης
εγω σκεφτομαι να παρω ραμ...
γινεται να δω τι χρειαζομαι χωρις να βγαλω την παλια;
δλδ ddr2,ddr3 κτλ...
και ποσα Mhz;

More
18 Apr 2010 04:46 #70911 by Alex
Κατεβάζεις το Cpu Z και σου λέει τι έχεις ακριβώς.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
26 Apr 2010 22:14 #71344 by Aνέστης Αδαμίδης
Philips AMBX: αξίζει; Φαίνεται ωραίο με όλα τα φωτάκια και τα ανεμιστηράκια, αλλά είναι μια αγορά που να αξίζει τα λεφτά της; Ή θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο αν το αγοράσω. Θα είχε πλάκα πάντως να παίζεις και να αλλάζουν χρώμα τα λαμπάκια. Προτάσεις;

More
27 May 2010 13:51 #72802 by Ανδρέας Γρυπάρης
Reaper, τώρα που το είδα στο hardshop μου φάνηκε εντελώς κουλό, το έχεις δει από κοντά να καταλάβεις καλύτερα τι είναι;
www.hardshop.gr/shop/item.asp?it ... &catid=412

More
14 Sep 2010 14:25 #78487 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, ρε συ. Το έχω δει, γι' αυτό ρώτησα επειδή ήμουν σε δίλημμα. Μου άρεσε η ιδέα του πληκτρολογίου που σε φυσά για να μην ιδρώνεις και τα φωτάκια πάνω από τα ηχεία που προσαρμόζονται στα χρώματα της οθόνης...Πολύ πλάκα το σύστημα!

More
24 Oct 2010 00:10 - 24 Oct 2010 01:37 #82392 by rafor
Παιδια, λεω να ανακαινισω τo pc μου.Εχω :
1)Μνημη:512ΜΒ(μην γελασετε, επεται και συνεχεια!)
2)Επεξεργαστη:2,66GHz(το μονο αξιολογο)
3)Καρτα γραφικων:64ΜΒ(τωρα σκαμε στα γελια! :great laugh2: :great laugh2: )
4)Λειτουργικο συστημα:Windows XP

Δεν θελω να κανω τελειως ριζικη ανανεωση,απλα να γινει το pc πιο ανεκτικο στα παιχνιδια, γιατι δεν παει αλλο η κατασταση...Κυριως θελω να αλλαξω καρτα γραφικων και μνημη.Δεν θελω τιποτα να ξεφευγει και πολυ.Για μνημη εχω βρει αυτη εδω .Oσο για την καρτα γραφικων , βρηκα αυτη εδω .
Last edit: 24 Oct 2010 01:37 by rafor.

More
24 Oct 2010 00:36 #82395 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα κάνω μια μικρή έρευνα και θα σου απαντήσω αύριο για κάρτα γραφικών. Ή μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.(δίπλα στο ΤΕΙ που πάω έχει e-shop, μπαίνω, ρωτάω, βγαίνω :wink: )