Δεν ισχυει κατι τετοιο...
Δεν ξερω... ειχα διαβασει σε forums οτι ειναι καλο να εχουν την ιδια RAM και οι δυο μνημες, γι'αυτο αγορασα 2 GB... Δε βαριεσαι... Αν οντως δεν ισχυει κατι τετοιο, θα το εχω υπ'οψιν μου για την επομενη φορα
Τελικά δε γλύτωσες τρεξιμο...
Πραγματι εριξα πολυ τρεξιμο και περισσοτερο αγχος, αλλα γλυτωσα βδομαδες αναμονης και χρηματα (το σημαντικοτερο). Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...
Την κάρτα γραφικών μου την αλλάξανε γιατί πολύ απλά τους εξήγησα ακριβώς τι συμβαίνει...
Μα κι εγω αυτο ακριβως εκανα! Και καταλαβαν πολυ καλα, πιστεψε με! Ειχα προσυνεννοηθει με τα κεντρικα, και εκεινοι μου ειχαν πει να παω στο μενιδι και να μου αλλαξουν την καρτα. Εκει ομως, μου τα γυρισε ο πωλητης. Ο προισταμενος ομως ειχε αντιθετη αποψη, γι΄αυτο και με βοηθησε. Αφου το προβλημα ηταν οφθαλμοφανες, και απο τη στιγμη που ειχα παει εκει κατοπιν συνεννοησεως με τα κεντρικα, θα μπορουσαν να ειχαν γλυτωσει τον κοπο και να μου αλλαζαν τη μνημη κατευθειαν. Και ο πελατης του οποιου ειχα παρει τη θεση, θα γλυτωνε τα 5 λεπτα παραπανω που αναγκαστηκε να περιμενει( τοσο τους πηρε να ελεγξουν τη μνημη). Αρκουσε μονο να επρατταν αυτο που μου ειχαν υποσχεθει τηλεφωνικως...