Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μπαταρίες: Γενική συζήτηση

More
27 Jul 2007 13:02 #35832 by Μάνος Γρυπάρης
Σε αυτό το topic θα συζητάμε για μπαταρίες κάθε είδους. Που θα τις βρείτε αν είναι σπάνιες, φόρτιση μπαταριών (από μικρές ηλεκτρονικές συσκευές μέχρι αυτοκίνητο) κτλ.

Μπαταρίες για UPS
Αυτές τις μέρες έψαχνα μπαταρία για ένα UPS που έχω (της Mustek) και τελικά μου συνέστησαν από το κατάστημα που είχα αγοράσει το UPS το παρακάτω site:

www.batteries.gr

Τι πιο απλό και πιο εύκολο να θυμάται κάποιος. Ο τύπος πρέπει να έχει από μπαταρία τηλεκατευθυνόμενου μέχρι αεροπλάνου. Και την στιγμή που στα μεγάλα καταστήματα Πληροφορικής σας απαντάνε "εμείς φέρνουμε δικά μας UPS" (ή όπου UPS βάλτε αυτό που θέλετε) ο τύπος έχει έναν λόγο παραπάνω για να χαμογελάει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Sep 2007 22:36 #36975 by aggelos
Όντως για τις συνθετες μπαταρίες ο καλυτερος..
Για τις απλές μπαταρίες οι φθηνότερες και καλύτερες ειναι εδώ

Letsbuy.gr

:lol:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
12 Sep 2007 22:49 #36977 by a Guest
ΠΟΛΥ ακριβός, και δεν έχει μπαταρίες που θέλω εγώ... Θα συνεχίσω να αγοράζω από περιοδικά

More
27 Jan 2014 03:22 #139614 by Μάνος Γρυπάρης
Πόσο θέλουν οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για να φορτίσουν?
Επειδή έχω κάτι energizer 1.5V και δεν ξέρω πόσες ώρες θέλουν για να φορτίσουν πλήρως βρήκα μετά από ψάξιμο ένα πολύ χρήσιμο site:

convert-to.com/491/recharging-re ... eries.html

Υπολογίζει πόσες ώρες χρειάζονται οι μπαταρίες σας για να φορτίσουν. Απλά γράψτε τα mAh της μπαταρίας και διαιρέστα τα με τα mA του φορτιστή. Θα προκύψει ένας αριθμός με τις ώρες που απαιτούνται. Απλό για όσους η συσκευή επαναφόρτισης δεν αναφέρει ώρα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)