Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Forthnet: Γενική συζήτηση

More
02 Jun 2007 02:51 #32683 by Δημήτρης Σκιάννης
Το πήρα τελικά...Έκανα το μεγάλο βήμα...

Ελέφαντε έχεις λαθάκι...Μετά το εξάμηνο είσαι αορίστου με 21,5 ευρώ το μήνα...Οπότε είναι (6 x 10) + (6 x 21,5)....Βασικά βγαίνει μ.ο. 15 ευρώ το μήνα για 12 μήνες...pas mal... :wink: Πώς τα έβγαλες εσύ 60 x 6 μετά?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2007 10:03 #32684 by Δημήτριος Σωτηρίου
Prospathisa na epikoinonhso alla tzifos...
Tous esteila mail... Apo periergia na do pote tha paroun thlefono...

More
02 Jun 2007 17:21 #32710 by Kostas Giagias
Ποιος ο λόγος δεύσμευσης με τον ΟΤΕ για 2 μήνες???

Εγώ φεβρουάριο έβαλα ΟΤΕ μάρτιο έκανα την αιτηση σε F2Play και σε περιπου 1 μηνα ημουν ετοιμος.

Πριν δεν είχα ιντερνετ και εμεινα 4 μέρες χωρίς τηλέφωνο!!!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
10 Jun 2007 10:56 #33086 by Μάνος Αλιμπέρτης

Manos\ wrote: Ε κολλήσαμε στις λεπτομέρειες.
Καλά, υπάρχουνε ακόμα κορόιδα που έχουν ΟΤΕ? Και που πληρώνουν 19 Ευρώ τον μήνα ΠΑΓΙΟ + την σύνδεση?
Μόλις είδα πέρυσι τις μειώσεις τιμών των providers έκοψα τον ΟΤΕ επιτόπου. Με λιγότερα χρήματα έχεις πάγιο και σύνδεση μαζί.

Απλα οι εναλλακτικοί καλύπτουν κατα κύριο λόγο την Αττική και λίγο Θεσσαλονική.Επαρχία η Vivodi και η Telepassport έχουν κάτι λίγα κέντρα.Μάλιστα η Vivodi εδώ στα Χανιά βγάζει προσωρινή ΜΗ διαθεσιμότητα στο Αστικό κέντρο που είμαι εδώ και ένα χρόνο...Ειχα περιμένει λιγάκι στην αρχή της χρονιάς μήπως και δίνανε πόρτες αλλα τίποτα.Απο Σεπτέμβρη η 4net λέει οτι θα επεκταθεί και σε μεγάλα αστικά κέντρα της περιφέρειας...Για να δούμε,θα το κάνει;

Πάντως και ο πΟΤΕ χρειάζεται(και μάλιστα απ ότι φαίνεται ειναι αναγκαίο κακο να παραμείνει δημόσιο το managment) αφου ποιος θα πάει να δώσει adsl σε χωριό με 300 μόνιμους κατοίκους (τόσο ειναι το χωριό μου και εδώ και ένα χρόνο έχει adsl);

Everything that has a beginning has an end...

More
10 Jun 2007 13:08 #33090 by Αντώνης Κατρής
Το καλύτερο όμως δε το έχετε ακούσει... Από 1η Ιουλίου η Forthnet στο ιδιόκτητο δίκτυό της θα πάει τις ταχύτητες στα 24mbps και μάλιστα χωρίς επιπλέον χρέωση και πλέον η ταχύτητα θα είναι αποκλειστικά θέμα των καλωδίων αφού για να πιάσει αυτή την ταχύτητα θα βγάλει όλους τους περιορισμούς... Η χαρά του beastie και η δική μου χαρά από τα μέσα Ιουλίου που έρχεται και εδώ το ιδιόκτητο

More
10 Jun 2007 13:42 #33093 by Νίκος Θεοδωρής
Σοβαρά μιλάς?? πωπω αυτά είναι..Και πριν από ένα χρόνο είχα pstn... :mrgreen:

More
11 Jun 2007 12:25 #33145 by Μάνος Αλιμπέρτης
Αν δώσει η 4net απο το δίκτυο της 24 mbps σε λογική τιμή μόλις καλύψει εδωπέρα στα Χανια έχω φύγει όπως είμαι απο τον πΟΤΕ.

Πάντως ακόμη και τα 24mbps της 4net δεν πιάνουν μία μπροστά στην Τ2 που έχουμε στο Πολυτεχνείο (όλοι

Everything that has a beginning has an end...

More
11 Jun 2007 14:42 #33153 by Georgios Liatopoulos
Tα 24Mbit θα κάνουν όσο κάνουν τώρα τα 10. Μάλιστα, όσοι έχουν 10 είδη θα αναβαθμιστούν αυτόματα στα 24.

Για να πούμε την αλήθεια, αυτό το πακέτο το δίνουν πολλές εταιρίες. Μάλιστα μερικές δίνουν και 1024 Upload. Ενώ η forthnet ακόμα και με την 24mbit θα μείνει στα 512.

Φυσικά όλα αυτά τα νούμερα είναι τελείως πλασματικά και παντελώς άσχετα με την ταχύτητα στα online games. Ότι ταχύτητα και lag έχεις με 1024 θα έχει και με τα 24Mbit. Μάλιστα με τον κόσμο που έχει πέσει τώρα στη forthnet θα αυξηθούν οι καθυστερήσεις.

Παρόλα αυτά εγώ και εγώ forthnet έχω και δεν θα την αλλάξω. Έχει πολύ καλύτερες υποδομές από τους άλλους. Απλά δεν έχει αρκετό προσωπικό. Μερικές άλλες εταιρίες είναι πιο εξυπηρετικές τώρα. Σε γενικές γραμμές όμως όλοι ίδια χάλια είναι. Σε 1-2 χρόνια θα στρώσουν τα ping της forthnet και της Ελλάδας γενικότερα.

Επίσης ο χρόνος για να πάρεις τέτοια γραμμή είναι στην καλύτερη ένας μήνας. Αυτό ισχύει για όλες της εταιρίες. Για πολύ λίγες μικρές είναι καλύτερα. Επειδή πάντως δεν γνωρίζω πόσο καιρό μπορεί να μείνεις χωρίς Internet θα την κάνω σε άλλη γραμμή την σύνδεση όταν το αποφασίσω εγώ και μετά θα κόψω την παλιά.

Επίσης να ενημερώσω αυτούς που θα βάλουν και τηλεφωνία πως τον πρώτο καιρό θα έχουν προβληματάκια. Προ ημερών μίλαγαν όλα τα τηλέφωνα πού έπαιρνα χωρίς λόγο όταν έπερνα μέσο forthnet

More
11 Jun 2007 17:23 #33162 by Δημήτρης Σκιάννης
Ενημερωτικά,η 4net τελικά θα δίνει 1mbit upl και όχι 512 kbits...

More
11 Jun 2007 17:44 #33163 by Georgios Liatopoulos
Η εταιρία που δουλευω πουλάει συνδέσεις forthnet και μας το είπε ένας υπεύθυνος της forthnet οτί το upload είναι 512. Είναι τόσο άσχετος;!

Έχεις τέτοια σύνδεσή ή έχεις πιο έγκυρη πηγή;