Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

HDD:some serious dillemas :P

More
22 Oct 2006 02:43 #21347 by Κώστας Σπανουδάκης
loipon,hr8e ekeinh h wra na parw ena sklhro disko k egw san antropo.

milame panta gia ide sklhro fysika.

gia logous kostous kai anages se xwro exw katalh3ei kyriws se 300rhdes sklhrous.

POION akribws omws?

Maxtor? Western digital? Seagate?

War..
War never changes..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2006 10:53 #21354 by Δημήτριος Σωτηρίου
Η Seagate έχει πάρει τα δικαιόματα της Maxtor εδώ και καιρό πάντος όποιον και να πάρεις την δουλιά του την κάνει.
Συγκριτικά θα κάνεις με την εσωτερική μνήμη του καθένα καθώς και με την ταχήτητα διαβάσματος. Στην δεύτερη περίπτωση βέβαια είναι τόσο μικρές οι διαφορές στο "ανθρώπινο μάτι" που το καταλαβαίνεις μόνο σε περίπτωση μεταφοράς αρχείων πολύ μεγάλης χωρητικότητας. Οπώτε καταλήγεις σε μια φθηνή λύση σε συδιασμό του χρόνου εγγυήσεως... πάντος να ξέρεις ότι οι Maxtor και Samsung έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ 3 χρόνια εγγύηση στο λέω αυτό γιατί στο μαγαζί πούλησα πρωχτές και είδα τις εγγυήσεις,
Ακόμα είναι σημαντικότατο το θέμα της υποστήριξής σε περίπτωση προβλήματος να το ξέρεις αυτό.

More
22 Oct 2006 11:36 #21358 by Δημήτρης Σκιάννης
Σήμερα που έχω κοιμηθεί ΚΑΠΩΣ μπορώ να σου πώ κάποια λίγα πράγματα... :P

Η Maxtor όντως έχει εξαγοραστεί από την Seagate,αλλά καλύτερα να μην πάρεις δίσκο με την επωνυμία Maxtor.Μένουν οι WD και Seagate.Seagate 5 χρόνια εγγύηση,WD 3 χρόνια εγγύηση.Και οι δύο βγάζουν πολύ καλά προϊόντα.

www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.303766

More
22 Oct 2006 13:12 #21362 by Κώστας Σπανουδάκης
kala,h WD den exei bgalei sklhro sta 300-320gb me 8 mb buffer? :?

exw mia mikrh allergia sthn wd giati o 200rhs wd pou exw exei apodeixtei megalos mlkas ka8oti opote grafw panw apo 100bg panw tou xtypaei

War..
War never changes..

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 Oct 2006 13:24 #21364 by a Guest
Replied by a Guest on topic HDD:some serious dillemas :P
Κι' εγώ θα πρότεινα Seagate. Το pc μου ακόμα δουλεύει με έναν 20Gb από το 1999. Πιο αξιοπιστος από όποιον άλλο είχα, και έχουν περάσει από τα χέρια μου Caviar, fujitsu, hitachi, WD, Maxtor και τελευταία προσθήκη ένας IBM (μπρρρ).

More
22 Oct 2006 16:39 #21367 by Κώστας Σπανουδάκης
telika phra ton 320 WD :p

War..
War never changes..