Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με τα fonts του PC

More
05 Oct 2006 14:04 - 05 Oct 2006 14:09 #20539 by nick
Γεια σας το πρόβλημα που εχω ειναι με τον υπολογιστη μου τον τελευταιο καιρο κατι δεν παει καλα κολαει συνεχοσ σε αρκετα παιχνιδια και σε αλλα τελιοσ ειχα παρει το fable το εγκατεστησα ολα οκ μεχρι που πατησα new game και απο εκει και περα ο ηπολογιστησ βγαζει τα γνωστα αλαμπουρνεζικα και κανει επανακκινηση αυτο γινεται καθε φορα που παω να το παιξω
για να εχετε και καποια στοιχεια

η καρτα γραφικων μου ειναι ati radeon 9200 series (αλλα δεν ειναι αυτο γιατι το παιχνιδι το δοκιμασα σε υπολογιστη με καρτα γραφικων ati radeon 7000 series και επαιζε)
εχω intel pentium 4 στα 3,00GHz
windows xp service pack 2 :roll: δεν ειναι και κακα ετσι???
αρχισα να υποψιαζομαι οτι εχω ιο εκανα ελλενχο σε ολο τον υπολογιστη και βρηκα ενα δουρειο ιπο και ενα adware τα διεγραψα ομοσ και παλι τα ιδια εκανα ακομα και ανασυγκροτηση δισκου τιποτα τι μπορει να φτέει παρακαλο βοηθηστε με
ευχαριστω
Last edit: 05 Oct 2006 14:09 by nick.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2006 14:08 #20540 by Chris Zotos
Το game είναι original ή μούφα ???

More
05 Oct 2006 14:16 #20541 by nick
το παιχνιδι μου το εχει αντιγραψει ενασ φιοσ αλλα και σε αλλα original παιχνιδια που και ππου αντεμετο πιζω ενα τετοιο προβλημα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο αλλα αντιμετοπιζω παντοσ το παιχνιδι ειναι οκ γιατι το εχω δοκιμασει αλλου

More
05 Oct 2006 15:25 #20545 by Δημήτρης Σκιάννης
Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε κατά κανόνα τρείς υπόπτους:

1)τροφοδοτικό
2)μνήμη
3)θερμοκρασίες

Δώσε πληροφορίες για τα παραπάνω και βλέπουμε...Αν δείς το post εγκαίρως στείλε μου μήνυμα στην Tech σήμερα (17.00-19.00)

More
05 Oct 2006 17:14 #20550 by Kostas Giagias
Εγώ είχα παρόμιο πρόβλημα και τελικά ήταν θερμοκρασία (εκοψα τον έλεγχο από το BIOS)

Ακόμα σε άλλο σύστημα υπήρχε πρόβλημα με τον IDE driver της nVidia (ΜΟΒΟ Gigabyte) και τα WinXP sp2. εβαλα αυτον των windows και έβγαλα από τα IDE DVDs τα Jumpers ώστε να είναι Cable Select... Ολα οκ και σε αυτο !!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
05 Oct 2006 20:28 #20557 by Γιώργος Πάσχος
οπως και ενας φιλος μου ειχε το ιδιο προβλημα με εσενα καταληξαμε στο οτι το φαν της cpu ειχε φρακαρει απο την σκονη και εκλεινε απο υπερθερμανση. αν εχεις καιρο να το ανοιξεις δες και αυτη την περιπτωση, + φυσα και το τροφοδοτικο :)

More
06 Oct 2006 00:08 #20566 by Στέλιος Μουρέλλος
Προφανώς ζεσταίνεται η κάρτα γραφικών...το ίδιο είχα πάθει και εγώ και κότσαρα ανεμιστηράκι πάνω στην ψύκτρα της κάρτας γραφικών. Δεν πιστεύω πως φταίει θερμοκρασία συστήματος αλλιώς το PC θα σου έκανε restart αμέσως..δεν θα κολλούσε το game!!!Ότι και να' ναι πάντως...καλή τύχη!!!

More
11 Oct 2006 21:13 #20851 by Γιώργος Σοφιανός
Τωρα που το βλεπω ειναι συγουρα η καρτα γραφικων !! Εχω και εγω ακριβος το ιδιο προβλημα ! και την ιδια καρτα! Πολλοι μου λενε οτι ειναι το τροφοδοτικο !! Δεν ξερω τι γινετε !

More
17 Oct 2006 18:17 #21166 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Κάνε ένα formatάκι να είσαι σίγουρος. Μπορεί να έχεις πολύ καιρό και ο υπολογιστής έχει αρχίσει να κλατάρει σε πολλά σημεία. Αλλά όντως μπορεί να φταίει και η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών. Αν είναι πάντως, πήγαινε σε κανένα μαγαζάκι στην λεωφόρο Μεσογείων στην αρχή της και αγόρασε μια ωραιότατη ψύκτρα της Artic Cooling. Εγώ στην 6600GT της έβαλα μια τέτοια και από 65 βαθμούς μέγιστο τον χειμώνα πήγε 40!!!