Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με laptop

More
01 Jul 2006 18:23 #16120 by Haris
Έχω και μια άλλη απορία αλλά δεν σχετίζεται με games.Αν θέλετε μου απαντάτε.Έχω εδώ και δύο μήνες και ένα φορητό υπολογιστή(ο πρώτος μου).Η απορία μου σχετίζεται με το αν θα πρέπει να βγάζω την μπαταρία όταν τον χρησιμοποιώ με ηλεκτρικό ρεύμα ή δεν παίζει ρόλο.Βέβαια αν θέλετε απαντάτε και συγγνωμη για το θάρρος που πήρα.Τώρα να σας πω πάλι ξέχασα να αλλάξω forum(μάλλον πάει στο off-topic?).Sorry.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jul 2006 19:36 #16123 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι, πάει στο "hardware & software support" οπότε το μεταφέρω.

Για 2η φορά στο ξαναλέω: Πριν γράψεις οτιδήποτε ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ FORUMS ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ! Αν επαναληφθεί και 3η φορά, στο εξής θα σου σβήνουμε κατευθείαν τα topics, δεν θα τα μεταφέρουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Jul 2006 21:44 #16126 by a Guest
Replied by a Guest on topic Πρόβλημα με laptop
Για να απαντήσουμε πάντως και στην απορία:
όχι, δεν χρειάζεται να βγάζεις την μπαταρία!
Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως αν δουλεύει με μπαταρία και βλέπεις πως τελειώνει,ποτέ μην τον βάζεις κατευθείαν στο ρεύμα!
Πρώτα κλείστον,βάλτον στην πρίζα και ξανα-άνοιξέ τον! :wink:

More
01 Jul 2006 23:59 #16131 by Δημήτρης Δερμάνης
και γιατί να τη βγάζεις;

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live

More
02 Jul 2006 14:29 #16163 by Vinde
Replied by Vinde on topic Πρόβλημα με laptop
Ρε παλουκάρια..
η μπαταρία χαλάει...
όταν είσαι σπίτι και θες να δουλεύεις με ρεύμα είναι καλό να βγάζεις τη μπαταρία..
η Μπαταρία καλό είναι να υπάρχει στο laptop μόνο όταν φορτίζεται ή όταν δουλεύεις χωρίς εξωτερικό ρεύμα (δλδ κλασσική λειτουργία laptop :P )

αλλιώς μειώνεται ο χρόνος ζωής...

More
30 Jul 2006 19:51 #17517 by Haris
Replied by Haris on topic Πρόβλημα με laptop
Πρώτα ζητώ συγγνωμη για την ταλαιπωρία από τον Μάνο(υπόσχομιαι να μην ξαναγίνει) και κατα δεύτερον ευχαριστώ για την βοήθεια(αν και πράγματι οι απόψεις επι του θέματος είναι αμφίρροπες.Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου.Thanks again.

More
30 Jul 2006 20:03 #17518 by Haris
Συνεχίζοντας με τις απορίες.Είμαι κάτοχος Norton Internet Security 2006.H εγκατάσταση έχει γίνει με επιτυχία αλλά δεν ξέρω τι γίνετα με το activation(κοινώς ενεργοποίηση).Βασικά πατώ activate,next και finish.Όλα λειτουργούν ομαλά αλλά εν συνεχεία μου ζητείται πάλι ενεργοποίηση.Τι ακριβώς φταίει, τί πρέπει να κάνω;(Λεπτομέρεια: σχετικά με το subscription μου αναφερει ότι has expired.;Oμως η έκδοση Norton 2005 <έληγε> μέσα Ιουλίου).ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΝΟ.

More
30 Jul 2006 20:20 #17520 by Haris
Ξέχασα να αναφέρω πως το Norton Internet Security 2006 είναι αυθεντικό.(Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο).

More
06 Aug 2006 19:43 #17773 by Haris
Αίσχος για την εταιρεία Symantec.Τελικά δεν μπόρεσα να κάνω ενεργοποίηση διότι επιχείρησα αρκετές φορές αφού συμβουλεύτηκα και τις προτεινόμενες λύσεις από το site( www.symantec.com ) τους.Σίγουρα τώρα θα προμηθευτώ το NOD32 για το οπίο έχω διαβάσει τις καλύτερες κριτικές.ΑΙΣΧΟΣ SYMANTEC :twisted: