Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC specs - Help

More
10 Dec 2014 14:18 #153983 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
πόσα λεφτά θα έχεις να διαθέσεις.
με 650 watt εισαι υπερκαλυμενος, αλλα έχε κατα νου ότι στο μέλλον αν θες να βαλεις sli/crossfire ( 2καρτες γραφικων + )δεν θα σου φτάνει
οπως πρότεινε ο Galilaios βγάλε και ξαναβάλε τη ψύκτρα και βάλε και νέα θερμοαγώγιμη πάστα

@Galilaios
δεν νομίζω ότι αξίζει να στρώσεις τέτοιο pc και πρακτικά να το αναβαθμίσεις σημαίνει να πάρειs νεο pc

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Dec 2014 22:27 #154013 by Xristøs Giøftsøs
Replied by Xristøs Giøftsøs on topic PC specs - Help
Καλησπέρα,
όπως είπα και πιο πάνω πάστα είχαμε αλλάξει πριν 2-3 μήνες που και τότε ο υπολογιστής έκανε νερά ...
Η ψύκτρα είναι πολύ καλά πάνω μιας και που μπορώ και παίζω τώρα κάποια παιχνίδια όχι και τόσο βαριά ...
Δεν έχω σκοπό να βάλω 2 κάρτες γραφικών... ένα απλό PC θέλω
Α και είχα γράψει στο αρχικό Post ότι διαθέτω πάνω κάτω 400€ και ότι δεν πληρώνω ΦΠΑ από αγορές στο plaisio.gr

More
11 Dec 2014 13:03 - 11 Dec 2014 13:08 #154050 by Tasos Georgoulas
Replied by Tasos Georgoulas on topic PC specs - Help
Αυτό που σου είπα για καλό τροφοδοτικό δεν εννοούσα μόνο τα πολλά Watt, αλλά για κάποιο που να έχει και καλές πιστοποιήσεις/ τεχν. χαρακτηριστικά, κ όλα αυτά ανάλογα με την σύνθεση που θα κάνεις και τις αργότερα αναβαθμίσεις :)
Last edit: 11 Dec 2014 13:08 by Tasos Georgoulas.