Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Logitech: Γενική συζήτηση

More
23 Sep 2015 21:01 - 23 Sep 2015 21:01 #169038 by Μάνος Γρυπάρης

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την τιμονιέρα Logitech G29.

Ανώτερης αισθητικής και σχεδιασμού από την G27, διαθέτει Dual-Motor Force Feedback και εκτός από PC και PS3 είναι συμβατή και με PS4.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 23 Sep 2015 21:01 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2015 15:50 - 16 Mar 2016 01:35 #169853 by Μάνος Γρυπάρης
Logitech G633 Artemis Spectrum
Δείτε το νέο headset της Logitech που κατά την άποψή μας είναι το καλύτερο που έχει βγάλει η εταιρεία μέχρι σήμερα.

Διαθέτει κορυφαία ποιότητα ήχου. Τα μαξιλαράκια είναι μεγάλα και ξεφεύγουν αρκετά εκατοστά πάνω από τα αυτιά.

Logitech G633 sound test

Όπως θα ακούσετε από το παραπάνω απόσπασμα διαθέτουν μία από τις καλύτερες ποιότητες ήχου της αγοράς.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 16 Mar 2016 01:35 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Mar 2016 01:36 #178063 by Μάνος Γρυπάρης
Νέα παρουσίαση

Logitech G810 mechanical keyboard. Μία από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς, με το ανάλογο αντίτιμο.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Sep 2016 17:32 #187116 by Πιέρρος Φουστέρης

Νέα σειρά gaming περιφερειακών από τη Logitech! Η Logitech ανακοίνωσε την νέα σειρά gaming περιφερειακών για PC, η οποία περιλαμβάνει ένα κλασικό σετ τριών περιφερειακών, δηλαδή ποντίκι, πληκτρολόγιο και headset, όλα τους σε λογικές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Το Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse είναι ένα ασύρματο ποντίκι με προγραμματιζόμενο φωτισμό, κουμπιά και καθορισμό των DPI. Η Logitech έχει εισάγει έναν άκρως προηγμένο σένσορα και το κοστολογεί στα 70 ευρώ.

Συνεχίζουμε με το G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard, ένα πληκτρολόγιο με RGB φωτισμό, προγραμματιζόμενα πλήκτρα F και palm rest. Το κόστος του ανέρχεται στα 80 ευρώ.

Το Logitech G231 κλείνει το σετάκι. Πρόκειται για ένα headset με αρκετά ελαφριά κατασκευή, τόσο στο σκελετό όσο κυρίως στα μαξιλαράκια των αυτιών τα οποία απορροφούν την υγρασία, ενώ μπορούν να αφαιρεθούν, να τα πλύνετε και να τα τοποθετήσετε και πάλι στη θέση τους. Το G231 headset θα κοστίζει 60 ευρώ.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

More
20 Oct 2016 09:45 #188803 by Μάνος Γρυπάρης
Logitech C930e.
Απο τις καλύτερες κάμερες της αγοράς!
Δείτε την παρουσίασή μας:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 Jan 2017 01:26 #191998 by Μάνος Γρυπάρης
Logitech G533 wireless
Νέο ασύρματο gaming headset.

Η Logitech ανακοίνωσε στην CES 2017 το Logitech G533 wireless gaming headset, που αποτελεί αναβαθμισμένη έκδοση του προγενέστερου G933.

Διαθέτει Dolby Digital ηχεία 7.1 και Pro-G drivers φτιαγμένα από υβριδικά υλικά πλέγματος, που φροντίζουν ώστε η ποιότητα του ήχου να είναι εφάμιλλη των επαγγελματικών headsets. Παρέχεται επίσης δυνατότητα αυξομείωσης του volume, καθώς σας δίνεται επιλογή ανάμεσα σε επτά κανάλια ήχου.

Η ασύρματη εμβέλεια του headset φτάνει τα 15 μέτρα (το G933 είχε 12 μέτρα). Το βάρος του ανέρχεται σε 350 γραμμάρια, ενώ προσφέρει noise cancelling και equalizer tuning ώστε να ακούτε πεντακάθαρο ήχο. Διατίθεται με μπαταρίες που διαρκούν 15 ώρες και μπορούν να αλλαχθούν.

Το Logitech G533 θα κυκλοφορήσει μέσα στο μήνα στην τιμή των 150 ευρώ και απ' ότι φαίνεται θα μπει αρκετά δυνατά στην αγορά των ασύρματων gaming headsets.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
08 Jan 2017 17:24 #192090 by Marios Ntallaris
Άμα σας αρέσει να κάνετε livestreams πρέπει οπωσδήποτε να δέιτε το video review της νέας κάμερας της Logitech. Πρόκειται για την C922.

More
25 Jan 2017 16:30 #192968 by Σωκράτης Νικολόπουλος
Προσφατα αγορασα το vive και θελω να ξεκινησω τα racing παιχνιδια. Μετα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα στο assetto το οποιο και αγορασα. Παρολα αυτα ομως ακομα ψαχνομαι για τιμονιερα. Επειδη ειμαι καινουργιος στα racing παιχνιδια θα ηθελα λιγο καθοδήγηση. Θελω να παρω τιμονιερα με αληθινο μεγεθους τιμονι.
Μπορειτε να μου προτεινεται καμια?
Η logitech g290 εχει πραγματικων διαστασεων τιμονι? γιατι μου κεντρισε το ενδιαφερον..

More
25 Jan 2017 21:15 #192990 by Μάνος Γρυπάρης
Πραγματικό τιμόνι αγωνιστικών διαστάσεων όμως (τα οποία είναι πιο μικρά σε μέγεθος από τιμονιέρα αυτοκινήτου). Όπως και να 'χει με το καλύτερο force feedback της αγοράς ναι είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Jan 2017 21:54 #192993 by Σωκράτης Νικολόπουλος
Τα αγωνιστικα αυτοκινητα δηλαδη εχουν πιο μικρο τιμονι απο τα απλα καθημερινα?
Η g290 εχει μεγεθος αγωνιστικου λοιπον?