Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ATI και Εναλλάξιμα Γραφικά

More
02 Nov 2014 05:36 - 02 Nov 2014 06:18 #151475 by Ανδρέας Αμανατίδης
Έκανα πρόσφατα update το Catalyst και μου εξαφάνισε την επιλογή Εναλλάξιμων Γραφικών. Ξέρει κανείς τι παίζει; δεν μπορώ να βάλω την ATI σαν κάρτα γραφικών, και χρησιμοποιεί μόνιμα την Intel Graphics!

ἐξῆλθε δὲ Κάϊν ἀπὸ προσώπου τοῦ Θεοῦ καὶ ᾤκησεν ἐν γῇ Ναὶδ κατέναντι Ἐδέμ
Γένεσις 4:16
Last edit: 02 Nov 2014 06:18 by Ανδρέας Αμανατίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2014 11:29 - 02 Nov 2014 11:33 #151481 by Anastasios Seitaridis
[strike]Μπές στο BIOS και βaλε Primary Graphics card {PCI Express}[/strike]

Αν θέλεις ακριβώς λύση πες μας τι μηχανημα έχεις, αν πιστευεις οτι μπορεις να χρησιμοποιήσεις ΚΑΙ τις δυο κάρτες (ΝΟ ΝΟ ΝΟ) και καλού κακού το μοντέλο της ΑΤι και λειτουργικό σύστημα.

edit: Αποτι καταλαβα δεν το είχες το πρόβλημα με προηγούμενο catalyst. Γιατί δεν βάζεις τον παλιό? Εγω έχω αυτόν:

Συγκεκριμένος λόγος που τον άλλαξες? Και απαραίτητος?
(Προσωπικά εχω την 5870HD Radeon)

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο
Last edit: 02 Nov 2014 11:33 by Anastasios Seitaridis.

More
02 Nov 2014 15:27 #151493 by Ανδρέας Αμανατίδης
Λοιπόν έχω το HP G62 b95ev με Windows 7 64 bit

η κάρτα είναι η ATI Mobility Radeon HD 5470

η εναλλαγή λειτουργούσε πριν, και πιο συγκεκριμένα όταν για κάποιο λόγο από ρεύμα έμπαινε σε μπαταρία με ρωτούσε αν θέλω να αλλάξω σε εξοικονόμηση ενέργειας, κάτι που άλλαζε την κάρτα γραφικών.

το update μου το έκανε το raptr επειδή έλεγε ότι δεν έχω την τελευταία έκδοση.

νωρίς το πρωί ανακάλυψα ότι η AMD λέει για τους υπολογιστές με εναλλάξιμα γραφικά, πρέπει να έχουμε drivers από την εταιρία του υπολογιστή και όχι την AMD. οπότε το έβγαλα και έκανα εγκατάσταση της HP.

η επιλογή για εναλλάξιμα γραφικά επανήλθε όμως, ενεργοποιήθηκε η ATI και δεν μπορώ να μπω στην κάρτα εξοικονόμησης ενέργειας! δηλαδή το αντίθετο από ότι πριν. αυτό μεν είναι καλό για τα παιχνίδια αλλά επειδή ζεσταίνεται εύκολα και μου κλείνει, προτιμώ να χρησιμοποιώ την Intel για τα υπόλοιπα (browsing κλπ) και την ΑΤΙ μόνο όταν παίζω.

More
02 Nov 2014 15:34 #151497 by Ανδρέας Αμανατίδης
Α και να πω ότι φυσικά στην διαχείριση συσκευών οι κάρτες λειτουργούν κανονικότατα.