Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

[QESTION] Drivers Amilo Li 1718 ?

More
06 Oct 2014 22:44 #150182 by vaggelis
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως να κατεβάσω τους drivers μου για τα windows χρ
Oi Drivers μου είναι ο Amilo Li 1718 είχα Vista 32 Bit αλλα δεν μπορω να τους βρω για xp :/ 32 bit λογισμικο εχω
ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Oct 2014 12:28 #150202 by Πας Παρτού
Να ρωτήσω τι δεν πήγε καλά με το λίνουξ; Ο φίλος σου δοκίμασε την διανομή που πρότεινα (mint mate 32bit) ή κάποια άλλη; Αν δεν έκατσε καλά το έψαξες λίγο παραπάνω (πχ Lubuntu); Το «κανονικό» ubuntu εννοείται δεν θα κάτσει καλά στο συγκεκριμένο μηχάνημα. Προσωπικά για μένα στο συγκεκριμένο μηχάνημα θα έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη crunchbang αλλά ο λόγος που δεν στο προτείνω απευθείας είναι ότι δεν ακούγεται καλή ιδέα για κάποιον που δεν ξέρει από λίνουξ.

More
11 Oct 2014 03:17 #150334 by vaggelis
Του κολλάει πολύ...και όταν έβαλε XP δεν κολλούσε τόσο...το Driver Booster είναι ασφαλής;λένε πως μπορεί να βρει τους Drivers χωρίς να κάνω τίποτα,και να τους κατεβάσει

More
11 Oct 2014 08:44 #150338 by Donnie Darko
Καλό είναι αλλά σε παρακαλώ οτι κάνεις αναζήτηση drivers να προσέξεις ποιό θα επιλέξεις.. :S

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)