Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Netropolitan: Το... Facebook για πλούσιους..

More
17 Sep 2014 17:27 - 17 Sep 2014 17:48 #149630 by Donnie Darko

Τους πλούσιους δεν τους αγαπά κανείς ιδιαίτερα, τόσο στο internet όσο και έξω από αυτό. Εδώ και μερικούς μήνες, ένα site ανεβάζει φωτογραφίες πλουσιόπαιδων, τις οποίες παίρνει από το Instagram και κοροϊδεύει τις πόζες τους, τα ελικόπτερα, τα πανάκριβα ρολόγια και τα πολυτελή ξενοδοχεία που μένουν,τις πολυτελείς κοπέλες με τα μεγάλα βυζ....Εεεε εννoώ τις κοπέλες τους!

Αυτό δεν πήγαινε άλλο. Για να διατηρήσουν έναν ιδιωτικό χώρο, στο οποίο θα μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες και να φωτογραφίζουν τα πλούτη τους, χωρίς να ακούνε κριτική και να δέχονται ύβρεις, οι πλούσιοι νέοι μπορούν στο εξής να χρησιμοποιούν -από τις 16 Σεπτεμβρίου- τον ιστότοπο Netropolitan.club.
Η εγγραφή κοστίζει 9.000 δολάρια (7.000 ευρώ) και τα μέλη θα πρέπει να πληρώνουν ετησίως 3.000 δολάρια(πάω να πουλήσω το κότερο και την σπιταρόνα και πληρώνω :blink: ) όπως γίνεται στα κλαμπ πριβέ! Το κοινωνικό δίκτυο προσφέρει έτσι για πρώτη φορά τον τρόπο να παραμείνουν κάποιοι άνθρωποι μεταξύ τους

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του εν λόγω δικτύου Michelle Lawless, δήλωσε στους Los Angeles Times:
«Ο ιδρυτής του Site, James Touchi-Peters, πιστεύει ότι δεν μπορεί κάποιος να κρίνεται αρνητικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Netropolitan είναι το μέρος όπου μπορεί κάποιος να μοιραστεί τις εμπειρίες του από ένα ταξίδι στην Ευρώπη ή από το καινούριο του αυτοκίνητο χωρίς να προκαλεί υπερβολικές ή βίαιες αντιδράσεις».

Το Netropolitan.club απαγορεύεται και είναι κλειστό για όσους δεν έχουν πληρώσει εγγραφή και δεν έχουν γίνει δεκτοί. Δεν έχει διαφημίσεις και το διαχειρίζονται ειδικοί υπάλληλοι της εταιρείας!Να φανταστείς ότι προχτές κορόιδευα τον Πρίγκηπα Χάρη! :whistle: :whistle:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 17 Sep 2014 17:48 by Donnie Darko.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
18 Sep 2014 11:33 #149647 by Donnie Darko
Εγώ θα ανεβάσω μια φωτογραφία με το πολυτελές αυτοκίνητο και με τη κοπέλα μου :evil: :evil:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)

More
18 Sep 2014 11:39 #149648 by Νικολής Ασημάκης
Μόνο εμένα μου πέρασε από το μυαλό τι συμφωνίες μπορεί να γίνονται εκεί μέσα, διακανονισμοί, συγχωνεύσεις κλπ; Γιατί, όταν λέμε πλούσιος, δεν εννοούμε τον κωλόφαρδο που κέρδισε το Τζόκερ, αλλά επιχειρηματίες κλπ. Θα μπορούσε να πάρει αρκετά πιο επαγγελματική χροιά μια τέτοια κίνηση.

More
18 Sep 2014 11:58 #149650 by Donnie Darko
Οντως θα συμφωνήσω με αυτό.Για να ξέρουν τι κάνουν θα είναι γνώστες σίγουρα.Αλλά ρε συ με είναι πολλά τα λεφτά. :sick: :sick:

More
18 Sep 2014 12:20 #149651 by Νικολής Ασημάκης
Αν άνηκα σε αυτή την ομάδα ανθρώπων θα τα έβλεπα ως επένδυση για το μέλλον, να έχω άμεση επαφή με άτομα που πρακτικά θα ήταν κονέ και μελλοντικοί επενδυτές/συνεργάτες/αγοραστές.

More
03 Oct 2014 09:22 #150096 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ενταξει εννοειται οτι αν ανηκες σε αυτη την κατηγορια ανθρωπων δεν θα ηθελες να συγχρωτιστεις με ολη την μπουρζτο βλαχια που εχει μαζευτει στο fb αλλα απο την αλλη περα απο την επαγγελματικη του πλευρα αυτο το φαινομενο μπορει να ονομαστει και ελιτισμος και ισως μπορει να οδηγησει στο γνωστο οι πλουσιοι με τους πλουσιους και οι φτωχοι μεταξυ τους..Κατι τετοιο ομως δεν ειναι επισης καλο..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller