Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τύπος αρχείου ασυμπίεστου βίντεο

More
10 Aug 2014 15:39 #147790 by wavee
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τους τύπους βίντεο. Όταν θέλω να αγοράσω μια ταινία σε ψηφιακή μορφή, ποιος τύπος αρχείου είναι καλύτερος σε ποιότητα; Δηλαδή να έχει μέγεθος ίσο ή μεγαλύτερο από μια ταινία blu ray.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2014 12:32 #147807 by wavee
Τι έγινε ρε παιδιά; Κανείς δεν ξέρει;

More
11 Aug 2014 16:19 #147818 by Πας Παρτού
Ο «τύπος» τού αρχείου δεν έχει σχέση, τουλάχιστον όχι άμεσα, με την ποιότητα. Το αρχείο είναι απλώς δοχείο (container) που περιέχει την ταινία η οποία μπορεί να έχει καλή ή κακή ποιότητα. Συνεπώς θα πρέπει να κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά τής κωδικοποίησης και όχι τόσο τον τύπο τού αρχείου.

Σχετικά με τους τύπους αρχείων πάντως, ο πιο καινούργιος και καλύτερος είναι ο mkv. Αλλά φυσικά όπως είπα δεν έχει σχέση με την ποιότητα αλλά με τις τεχνολογικές δυνατότητες. Απλά το λέω, όποιος διανέμει να προτιμά αυτόν γιατί είναι ο καλύτερος.

en.wikipedia.org/wiki/Matroska

More
11 Aug 2014 16:32 #147819 by wavee
Οκ. Τα site πχ app tunes που αγοράζεις ταινίες σε ψηφιακή μορφή, τι τύπο αρχείου έχουν όταν κατέβουν; Δεν νομίζω πχ να έχουν mp4 γιατί είναι συμπιεσμένο.

More
11 Aug 2014 22:14 #147830 by Petros
συνήθως η καλύτερη ποιότητα δηλαδή Blue Ray είναι .mvk ή.mp4 κάτι άλλο απο αυτό δεν θα είναι και τόσο καλή.Δηλαδή όσες ταινίες έχω σε .mvk μορφή τις βρίσκεις.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
12 Aug 2014 00:19 #147833 by wavee
mp4 δεν νομίζω να έχουνε. Είναι συμπιεσμένο. Εγώ λέω πχ τα site που έχουν ταινίες πχ app tunes, google play σε ποια μορφή κατεβαίνουν οι ταινίες? Δηλαδή η αρχική ποιότητα χωρίς να έχει γίνει επεξεργασία, ούτε συμπίεση όπως γίνεται στο blue ray.

More
14 Aug 2014 11:46 #148000 by Μάνος Γρυπάρης
Τα itunes χρησιμοποιούν: .mov, .m4v, .mp4.
support.apple.com/kb/HT2729
Τώρα δεν ξέρω ποιο format αντιστοιχεί σε ποια ταινία γιατί δεν κάνω αγορές ούτε έχω το iphone σπασμένο για να κατεβάζω ότι θέλω.

Το Google Play θα έχει λογικά ένα από τα παρακάτω format ανάλογα με την ταινία:
support.google.com/youtube/trou ... 8402?hl=en

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)