Asxetoss wrote: Από μια γρήγορη ματιά που έριξα νομίζω για τα λεφτά που διαθέτης είναι μια καλή επιλογή αυτή που είπες υπάρχουν και άλλες οθόνες με 2ms απόκριση αλλά δεν με ενθουσιάζει η μάρκα της (IIYAMA ).
IIYAMA είναι μια από τις ποιο σοβαρές εταιρίες σε θέματα οθόνης, που κάνει τις LG και Samsung να θυμίζουν παιδική χαρά.
Για εμένα, αφού δοκίμασα πολλές μάρκες κατά καιρούς οι ποιό σοβαρές
οθόνες με όλη τη σημασία της λέξης είναι με σειρά : Eizo, IIyama, Quatographic, NEC, Dell. Τις ποιό πολλές που έγραψα δεν τις γνωρίζετε αλλά θα πω το εξής, η Eizo και η IIyama είναι made in Japan. Μπορεί οι οθόνες να είναι λίγο ποιο ακριβές αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις οθόνες του εμπορίου που τις "σπρώχνεις λίγο με το δάχτυλο και πέφτουν κάτω" έχοντας stand από τα LIDL η δεν αποδίδουν σε χρώματα και ταχύτητα.
Έχω μια Eizo από το 2008 με 12000 ώρες στο κοντέρ, τότε είχε 1200Ευρώ και φτάσαμε στο σήμερα (2015) ώστε να βρώ 1-2 μοντέλα της dell που να είναι ελαφρώς καλύτερα από την Eizo. Ειδικά αν βλέπεις γνωστούς gamers να έχουν μια Eizo Foris πιστεύω λέει πολλά. Βλ
εδώ
. Τα λεφτά της στην 7ετία τα έβγαλε άνετα, με σχέση φίλους μου που δίνουν κάθε τρείς και λίγο 200 με 300Ευρώ και παίρνουν οθόνες που κρατάνε το πολύ 6μηνο-χρόνο-2ετία στη καλύτερη συν το γεγονός κάθε τόσο ψάχνουν μια άλλη λίγο καλύτερη. Συμφαίρει πολύ περισσότερο να δώσεις μια φορά για οθόνη που να αντέξει μια 5ετία εύκολα.