Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καλώς τα παιδιά...καλώς τα AM2! :P

More
09 Jun 2006 23:46 #14674 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Α, και κατι τελευταίο.
Εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε νέες τεχνολογίες όχι μόνο στους υπολογιστες αλλα και στα αυτοκίνητα. Με μία διαφορα. Εγω σαν τελικός χρήστης καταλαβαίνω την διαφορά. Για μένα τεχνολογικη εξέλιξη χωρις αξια δεν υπάρχει. Σορρυ για το σοβαρό και απαισιόδοξο ύφος αλλα δεν μου αρεσει πλέον να μου λένε οτι επειδη εχει ο καινουριος επεξεργαστης καλυτερη αρχιτεκτονικη θα με συμφέρει. Ετσι έλεγαν και για τους PowerPC αν θυμάστε. Αν δεν υπάρξει λογισμικό να τα εκμεταλευτεί τοτε είναι δωρο αδωρον.

Εγω πχ εχω ακομα μια Geforce 4 ti 4200 και στο Far Cry παίζει μια χαρα και με anti-aliasing. Αυριο μεθάυριο βέβαια θα την αλλαξω αλλα χαλαλι της γιατι με κράτησε 3 χρόνια...

ΥΓ. Συμψωνω για εκεινη την εποχη του "Μεσσαίωνα" όπου κυριαρχούσε η Intel
και οι τιμες ήταν στα ύψη. Μακριά απο εμας. Φτου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2006 23:51 #14676 by Bill Peppas

aliengoa\ wrote: Μάλλον φίλε μου δεν είσαι ηλεκτρονικός (λέμε τωρα χιχι) για να πιάσεις το υπονοούμενο μου. Εγω πάντως καλα κρατάω με το Socket A και τον Barton!

Τώρα, αν εσυ θέλεις να με πείσεις για το μαρκετινίστικο κόλπο της AMD περί του DD@ & AM2 παρε με τηλ να τα πούμε

More
10 Jun 2006 00:04 #14681 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Φίλε μου ωραία τα λες και υποστηρίζω της απόψεις σου.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως, είναι γιατι να βγάλει ΤΩΡΑ νέο socket την στιγμή που η ίδια αλλα και ΕΜΕΙΣ επενδύσαμε σε ΑΛΛΑ 2 Προηγουμένως. Και με το 462 παλαιότερα είχαμε τρελές αλλαγές (συγκρινε μόνο τον παλιο Thunderbird με τους barton) και άλλα chipset αλλα δεν είχαμε αλλαγή socket για τρίτη φορά μαλιστα για μία μονο οικογένεια -> Athlon 64
Την αλλαγή στα chipset την θεωρώ δεδομένη οπότε ούτε η Intel αλλα και ούτε η AMD μπορούν να κάνουν αλλιώς( αν και η Intel το εχει παραξηλώσει με τα 9χχ της).

Τις απόψεις μου προηγουμένως τις έγραψα χαριτολογώντας και με μια δόση ειρωνίας. Ουδέποτε είχα ή έχω σκοπό να προσβάλω τις γνώσεις κάποιου.

Το ότι ενα σύστηνα γίνεται obsolete είναι φυσικό να χρειάζεται αλλαγή.
Το 939 όμως και ίσως και το 754 δεν είναι obsolete! Ισως να είναι outdated - αλλα και πάλι δεν ξέρω πως θα οφελειθούμε εμείς απο αυτό

More
10 Jun 2006 00:08 #14684 by Δημήτρης Σκιάννης
Πρώτον aliengoa,μάθε να κάνεις edit και να μην γεμίζεις τα threads posts...Δεύτερον,επειδή είσαι Toyotάκιας ετοιμάσου για ban(Εδώ αστειεύομαι...λίγο...

More
10 Jun 2006 00:10 #14686 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πρώτον: με κάνεις δεν με κάνει ban sta ...(αστειέυομαι...)
Δευτερον: Πάντα η Toyota είναι ποιο μπροστά απο την Honda.....
Τρίτον: Ποιός λογομάχησαι?? Μια χαρα τις λέμε τις απόψεις μας και μάλιστα με πάθος.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ: Τί εννοείς FANBOYS????
Αν δεν σου αρεσει να επιχειρηματολογείς και βαριέσαι να γράφεις τότε γιατι είσαι moderator και μάλιστα με ειδίκευση στα Tech?

More
10 Jun 2006 00:22 #14688 by Δημήτρης Σκιάννης
1)Toyota vs Honda θα τα πούμε στo racing forum... :wink:
2)Οκ,δεν λογομαχούμε ακόμα,απλά προλαμβάνω ίνα μη παρεκτραπούμε... :P

3)Με χαρά μου να επιχειρηματολογήσω αν γνωρίζω βέβαια ότι ο συνομιλητής μου θα με ακούσει και θα σκεφτεί αυτά πού λέω και δεν θα τα απορρίψει εξ'αρχής λόγω fanboyσμού...Ελπίζω να μην ανήκεις σε αυτή την κατηγορία,αλλά βέβαια δεν έχω δεί αρκετά posts σου ώστε να σε κρίνω...

More
10 Jun 2006 00:31 #14689 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ε απο'τι είδα τουλάχιστον ο Dr-Hardware δεν φαίνεται για fanboy! Τωρα για μένα όπως κατάλαβες φανμποϊζω λιγάκι

More
10 Jun 2006 00:43 #14692 by Δημήτρης Σκιάννης
Βασικά δεν έλεγα για τον Dr.,για σένα έλεγα ότι fanboίζεις... :P Anyway...

O Dr. αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να postάρει για κάποιον παράξενο λόγο,το ψάχνουμε... :?

Η διαφορά στην cache??Πολλές...Από latencies μέχρι x-way associativity κ.λπ. Τι εννοείς ακριβώς?

Turbάκιας έ?Κρίμα...

More
10 Jun 2006 00:58 #14694 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εσυ εκεί, εχεις κολήσει στην αρχιτεκτονικη! Μιλάω για τον τρόπο λειτουργίας και οχι για την δρομολόγηση που ποσώς μας ενδιαφέρει σαν χρήστες.

Γιατί κρίμα; Δεν εχεις δει τούρμπο vtι με το vtec σε λειτουργία;

More
10 Jun 2006 03:25 #14704 by Δημήτρης Σκιάννης
Δεν μας ενδιαφέρει σαν χρήστες αλλά μας ενδιαφέρει σαν freaks(ΚΑΨΙΜΟ... :P )!

Βρήκα το post σου... www.gamesradio.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1763&highlight=

Οκ,ψιλά γράμματα όπως λές κι εσύ...Η cache είναι cache εν τέλει... :P

Ναι έχω δεί πολλάκις αλλά τι να γίνει...αλλιώς είναι τα N/A...Να,θα σου τα πεί ενα χεράκι και ο derek,αν και όποτε αξιωθεί να postάρει... :P