Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Χτισιμο Η/Υ

More
29 Jun 2014 14:53 #146200 by tolaros96
Γεια σας παιδια.. Θα ηθελα να αγορασω εναν υπολογιστη κομματι-κομματι και εχω ηδη ολοκληρωσει τις σκεψεις μου.. Απλα θελω να μου πειτε τη γνωμη σας ή αν υπάρξει καποιο προβλημα. Ολα περιπου θα μου κοστισουν 1220 ευρω. Η χρήση, gaming και επεξεργασια video κ.α. Σας ευχαριστω όλους

MOTHERBOARD: www.visionstudio.gr/prodinfo.asp ... t=3&step=3
CPU: www.visionstudio.gr/prodinfo.asp ... ned&step=2
GPU: www.visionstudio.gr/prodinfo.asp ... =undefined
HDD: www.visionstudio.gr/prodinfo.asp ... =undefined
RAM: www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38526&cat=4
CASE: www.visionstudio.gr/prodinfo.asp ... t=3&step=7
FANS: www.visionstudio.gr/prodinfo.asp ... =undefined
PSU: www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31713&cat=17
DVD: www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31553&cat=9

ΟΘΟΝΗ: www.cosmodata.gr/product/180269/
ΠΟΝΤΙΚΙ: www.cosmodata.gr/product/188426/
ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ: www.cosmodata.gr/product/77950/k ... 920-003744

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jul 2014 23:30 #146421 by Σταύρος Δήμου
Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μιας και όλα τα εξαρτήματα είναι συμβατά μεταξύ τους.

Αν είναι η πρώτη φορά που θα το φτιάξεις μόνος σου όμως φρόντισε να μην ξεχάσεις

Α) Να βάλεις θερμοαγώγιμη πάστα μεταξύ του επεξεργαστή και της ψύκτρας.
Β) Να τοποθετήσεις τα μη ηλεκτρικά αγώγιμα σιδεράκια στη motherboard,ώστε να μην ακουμπά η motherboard απ' ευθείας στο μέταλλο του case ή τις βίδες.

More
28 Jul 2014 23:18 #147148 by Sotos
Replied by Sotos on topic Χτισιμο Η/Υ
Επειδή είδα το PC το θες για gaming και για video edit τότε θα προτείνω μεγαλύτερη RAM. Να βάλεις 16GB πάνω προσέχοντας τους χρονισμούς της κάθε μνήμης. Θα πηγαίνει καλά με 8GB αλλά θα πηγαίνει ακόμα καλήτερα με 16GB. Για να σου δώσω να καταλάβεις ασχολούμαι με φωτογραφία επαγγελματικά και πρέπει να καταφεύγω στην επεξεργασία καμιά φορά. Έτσι όταν χρησιμοποιώ το Lightroom και το CS6 έχω ένα ελάχιστο lag στο PC το οποίο από κάποιους μπορεί να μην γίνει καν αντιληπτό. Δοκίμασα 2x8GB στο δικό μου και πάει μια χαρά. Και φυσικά δώσε βάση σε αυτά που σου είπε το παιδί πιο πάνω!

More
28 Jul 2014 23:54 #147153 by Anastasios Seitaridis
Εγώ θα έπερνα μεγαλύτερη σε ίνστες οθόνη και απαραίτητα εναν σκληρο δίσκο SSD 240GB.

Πολύ καλο τροφοδοτικό διαλεξες.

Για τις μνήμες το έχεις ψάξει? Για παραπάνω Mhz? 1833 ή και πάνω? Τι χρειάζεται? (Συμφωνω για τα 16gb ram).

Δεν το πολυέψαξα αλλα με μια πρωτη ματια ειναι.... πρώτος! :)

ΥΓ: Εχω κάψει motherboard (και άλλα, αλλά δεν είναι το θέμα μας) με τα σιδεράκια που δεν παταγανε πανω στο motherboard και βραχυκύκλωσε (ευτυχως μου την αλλάξαν :Ρ)
ΥΓ2: Οποιαδήποτε απορία εχεις οσο αναφορα την συναρμολόγηση (πριν το ανάψεις) μην ντραπείς να ρωτήσεις. Οσο απλο και ευκολο είναι τοσο ευκολο και απλο είναι απο απροσεξια να κανεις καμια βλακεια η να ξεχασεις κατι με αποτελεσμα καπνους φωτιες η να μην αξιοποιείς στο επακρον τις δυνατοτητες σου...

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο