Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LEXMARK E120

More
25 Jun 2014 10:02 #146025 by Δημήτρης Κάτσης
Έχω έναν lexmark e120 κατέβασα κάτι drivers από το ιντερνετ αλλά το μόνο που μπορώ να εκτυπώσω είναι δοκιματικές σελίδες και μάλιστα κάθε φόρα που πάω να εκτυπώση ένα αρχείο από word, excell η και απλό σημειοματάριο με το που στέλνω εκτύπωση μου βγάζει πάλι δοκιμαστική εκτύπωση αντί για αυτό που έστειλα! Οποιαδήποτε βόηθεια ευπρόσδεκτη ευχαριστώ εκ των πρωτέρον...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2014 22:44 #146047 by dimpapadok
Πρέπει να μας πεις φίλε μου το σύστημα σου. Τι λογισμικό έχεις και πως το έχεις συνδέσει στο pc πχ. με usb? ή ασύρματα? και δες εδώ support.lexmark.com/index?produc ... le=EN_US#1 γιατί λέει κάτι για firmware update !

More
26 Jun 2014 09:17 #146068 by Δημήτρης Κάτσης

dimpapadok wrote: Πρέπει να μας πεις φίλε μου το σύστημα σου. Τι λογισμικό έχεις και πως το έχεις συνδέσει στο pc πχ. με usb? ή ασύρματα? και δες εδώ support.lexmark.com/index?produc ... le=EN_US#1 γιατί λέει κάτι για firmware update !

Windows XP και σύνδεση με θύρα USB!

More
29 Jun 2014 04:46 #146160 by Μάνος Γρυπάρης
Αν τον πηρες αυθεντικο πρόσφατα μίλα με το κατάστημα.

Αν στον έδωσαν μεταχειρισμένο ψάξτε για το σωστό DVD με τους drivers και αντίστοιχα δοκίμασε Uninstall και ξανα install. Μιλα με αυτον που στον εδωσε για να βεβαιωθεις οτι του δουλευε πριν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Jun 2014 16:28 #146214 by Δημήτρης Κάτσης

Manos wrote: Αν τον πηρες αυθεντικο πρόσφατα μίλα με το κατάστημα.

Αν στον έδωσαν μεταχειρισμένο ψάξτε για το σωστό DVD με τους drivers και αντίστοιχα δοκίμασε Uninstall και ξανα install. Μιλα με αυτον που στον εδωσε για να βεβαιωθεις οτι του δουλευε πριν.

Έχει φέρει πολλές γύρες ο εκτυπωτής πριν καταλήξει στα χέρια μου οπότε είναι δύσκολο να βρω τον αρχικό κάτοχο! Και δυστυχώς δεν έχω cd με drivers!

More
14 Aug 2014 11:14 #147995 by Μάνος Γρυπάρης

Δημήτρης απλά wrote:

Manos wrote: Αν τον πηρες αυθεντικο πρόσφατα μίλα με το κατάστημα.

Έχει φέρει πολλές γύρες ο εκτυπωτής πριν καταλήξει στα χέρια μου οπότε είναι δύσκολο να βρω τον αρχικό κάτοχο! Και δυστυχώς δεν έχω cd με drivers!

Βλέπεις το μοντέλο του και γράφεις στο Google τις λέξεις drivers download και κατεβάζεις drivers.
Αν είναι μεταχειρισμένος και δεν δουλέψει με τους drivers τότε...θα πρέπει να μιλήσεις με αυτόν που στον πούλησε!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)