Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μείωση απόδοσης υπολογιστή

More
27 Apr 2014 22:47 #143749 by wavee
Καλησπέρα. Απ' ότι παρατηρώ στα windows όταν εγκαθιστώ καμιά φορά κάποιο πρόγραμμα γίνεται εγκατάσταση κι άλλων προγραμμάτων και όχι μόνο αυτό αλλά τρέχουν και στην εκκίνηση και στο παρασκήνιο. Μπορώ να τα δω από την διαχείριση εργασιών. Διάφορα toolbars φαίνονται και στον internet explorer και αναγκάζομαι κάθε φορά να πηγαίνω προσθαφαίρεση προγραμμάτων και να τα σβήνω. Βλέπω ότι γίνεται συχνά αυτό στα windows και μειώνεται η απόδοση του υπολογιστή. Θυμάμαι όταν τον αγόρασα δεν κόλλαγε καθόλου, τώρα με όλα αυτά που είπα πιο πάνω γίνεται ένα χάος μέσα. Και αυτό δεν το βλέπω μόνο στον δικό μου υπολογιστή αλλά σε πολλούς που τρέχουν windows και στο τέλος κάνουν φορμάτ. Εσείς αν έχετε χρησιμοποιήσει mac, γίνονται αυτά. Έχουν ελεγχόμενο περιβάλλον;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Apr 2014 23:52 #143752 by Sotiris Greece
- Πες μας τι windows έχεις και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου.
- Σε περίπτωση που δεν τα ξέρεις κατέβασε το hwinfo τα λέει όλα αναλυτικά μαζί με θερμοκρασίες.
- Τα toolbars θα τα κάνεις απεγκατάσταση.
- Όταν κάνουμε εγκατάσταση ένα πρόγραμμα τις περισσότερες φορές μας ρωτάει αν θέλουμε να εγκαταστήσουμε toolbars, συντομεύσεις κλπ. εμείς επιλέγουμε αυτά που θέλουμε για εγκατάσταση και όχι ότι θέλει το πρόγραμμα.
- Mac έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα αλλά το περιβάλλον μου ήταν πολύ άβολο και με μπέρδεψε πολύ από τα κλασσικά windows.

Please Log in or Create an account to join the conversation.