Καλησπέρα, έχω τα windows 8 στο λάπτοπ μου που έχει κάρτα γραφικών ATI X1200 series. Κατέβασα τα driver από
εδώ
.
αν και είναι για windows 7. Δεν έχω βρει κάτι για Windows 8. Παρόλα αυτά δουλέψανε από την "διαχειριση συσκευών" και πάτησα "ενημέρωση" στο σημείο που επέλεξα να αποθηκευτούν τα driver. Έτσι εγκαταστάθηκαν. Αλλιώς δεν μπορούσαν να εγκατασταθούν.
Όταν όμως αναβάθμισα από το store τα windows 8 σε windows 8.1 υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην εκκίνηση. Δηλαδή άνοιγα τον υπολογιστή και εκεί που βάζουμε τον κωδικό για να εισέλθουμε στην έναρξη ήταν μαύρη οθόνη και το μόνο που φαινόταν ηταν μόνο ο δείκτης του ποντικιού. Άμα πάταγα πατημένο το κουμπί on/off του λάπτοπ μου έκλεινε ο υπολογιστής και όταν τον ξανά άνοιγα έμπαινε κανονικά. Θα μπορούσα να τον ανοίγω έτσι(2φορες) αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσει το λάπτοπ. Μετά από πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι φταίγανε τα driver της κάρτας γραφικών. Μάλλον δεν ταίριαζαν στα windows 8.1. Έτσι ξανά έβαλα τα windows 8 και δεν υπήρχε πια το πρόβλημα. Αλλα θα ήθελα μήπως μπορείτε να βρείτε drivers για windows 8.1 γιατί εκτός του ότι είναι καλύτερα, διάβασα σε ένα site ότι σε 2 χρόνια από τότε που είχανε βγει τα 8, δεν θα υπάρχουν ενημερώσεις στα 8, αλλα μόνο στα 8.1. Δηλαδή σκέφτομαι να τα ξαναβάλω τα 8.1 εφόσον γίνεται δωρεάν η αναβάθμιση γιατί μπορεί στο μέλλον να μην είναι δωρεάν η αναβάθμιση σε 8.1. Εσείς τι λέτε?