Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nvidia GeForce GT740M εμφανίζεται ως "Intel Graphics 3000"

More
28 Mar 2014 02:04 #142474 by Σταυρος Τζαμης

Εχω το εξης θεμα, ενω το laptop εχει την καρτα γραφικων Nvidia GeForce GT740M στο Dxdiag μου την εμφανιζει ως Intel Graphics 3000 δηλαδη της μητρικης.

Εχω βαλει ολα τα Drivers για την Nvidia αλλα δεν την ειδα πουθενα. :(

Θα εκτιμησω καθε βοηθεια :roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2014 05:52 #142475 by Γιώργος Λόλας
Τα laptop που έχουν ξεχωριστή κάρτα γραφικών, χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη όταν δεν τρέχεις κάποιο game για να μην σου "τρώει" την μπαταρία.

Αν ανοίξεις ένα game και κάνεις alt tab και μπεις στο dxdiag, θα σου εμφανίζει την nvidia κάρτα γραφικών. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μην αγχώνεσαι. Απλά στο dxdiag σου εμφανίζει την κάρτα γραφικών που χρησιμοποιείται εκείνη την στιγμή. Αν θες να δεις τα στοιχεία της κάρτας γραφικών, κατέβασε το Gpu-Z ή το HWM Blackbox

More
28 Mar 2014 23:27 #142512 by Sotiris Greece
Πάνε στην επιφάνεια εργασίας και πάτα δεξί κλικ και δες κάποια επιλογή που λέει "Εναλλάξιμα γραφικά" και από εκεί κάνεις την αλλαγή από Intel Graphics 3000 σε GT740M.

More
30 Mar 2014 00:58 #142592 by Σταυρος Τζαμης

Sotiris wrote: Πάνε στην επιφάνεια εργασίας και πάτα δεξί κλικ και δες κάποια επιλογή που λέει "Εναλλάξιμα γραφικά" και από εκεί κάνεις την αλλαγή από Intel Graphics 3000 σε GT740M.

Στα Windows 7 δεν μου εχει τετοια επιλογη φιλε.

Τελικα οντως τρεχει την καρτα γραφικων στα παιχνιδια αλλα ειλικρινα μου την δινει απιστευτα που στο dxdiag βλεπω αυτο το ονομα GPU :P