Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πάγωμα ποντικιου στα καλα καθουμενα!

More
28 Dec 2013 19:26 #138159 by Νάσος Λειβαδάς
Γεια σας, αγορα χθες απο ενα πολυκαταστημα το ποντικι(μην με ρωτησετε γιατι :Ρ) Turbo-X GM-300 gaming mouse. Οταν το συνδεσα εγινε κανονικα το install του driver αλλα μερικες φορες παρατηρω πως κολλαει τελειως για 1-2 δευτερα. Το εκανα unistall και μετα ξανα install αλλα τα ιδια. Δοκιμασα διαφορα πραγματα που βρηκα στο ιντερνετ αλλα διχως αποτελεσμα. Ξανα εκανα σημερα το μεσημερι format περασα ολους τους drivers του bios, της καρτας γραφικων, ολα.. Το προβλημα ομως ακομα παρουσιαζεται. Ειναι mouse για usb 2.0 και το δοκιμασα και σε 3.0 και τωρα το χω στην 2.0. Επισης δοκιμασα να το δουλεψω σε αλλους 2 υπολογιστες και τρεχει κανονικα διχως προβληματα και κανενα κολλημα. Εχετε καμια ιδεα το τι μπορει να ειναι? Γιατι εχω σπασει τ κεφαλι μου ](*,) ](*,) Αα! Επισης, δοκιμασα και τα 2 προηγουμενα ποντικια που ειχα(razer) και δουλευουν κανονικα διχως προβλημα. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

My specs:
Intel Core i4 4670K
Gigabyte GA-Z87M-HD3
GTX 650 OC 1GB
8GB RAM

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Dec 2013 21:50 #138177 by Γιώργος Λόλας
Καλησπέρα Νάσο και χρόνια πολλά. Τους drivers τους περνάς από κάποιο cd που είχε μέσα η συσκευασία; Αν ναι, προσπάθησε να τρέξεις το exe σε combatibility mode (συμβατότητα). Κάνε δεξί κλικ πάνω στο εκτελέσιμο αρχείο, πάτα στο μενού Ιδιότητες και επέλεξε την καρτέλα "Συμβατότητα". Εκτέλεσε το και ως Administrator και δες αν δουλέψει.

Αλλιώς, επικοινώνησε με το κατάστημα μήπως τους έχουν ενημερώσει για το ίδιο θέμα. Πάντως εγώ πιστεύω ότι φταίνε οι drivers.

More
28 Dec 2013 22:42 #138181 by Νάσος Λειβαδάς
Καλησπέρα φίλε μου geololj! Χρονια πολλα επισης! Τους drivers τους περναει αυτοματα οταν συνδεω για πρωτη φορα το ποντικι! Υπαρχει ενα cd το οποιο ομως ρυθμιζει τα dpi και την συχνοτητα του ποντικιου! Μου φανηκε λιγο παραξενο γιατι πιστευω οτι θα πρεπει να χει εστω τους drivers το cd. Επικοινωνησα με το καταστημα και μου ειπαν πως δεν γνωριζουν καποια λυση γι'αυτο το προβλημα και οτι θα πρεπει να το παω απο κει να το δουν. Απλα επειδη ειναι γιορτες τωρα και μολις χθες το αγορασα δεν εχω και την "διαθεση" να τρεχω! + οτι την εχω πατησει στο παρελθον και μου χουν πει πως δεν υπαρχει προβλημα και πως ειναι θεμα του υπολογιστη μου! Θα δω τι θα κανω! Αν δεν βρω καποια αλλη λυση αναγκαστικα θα παω! Ευχαριστω παντως για την απαντηση σου!

More
29 Dec 2013 02:12 #138200 by Γιώργος Λόλας
Για δοκίμασε μια το παρακάτω:

- Πήγαινε Control Panel και άνοιξε τα Power Options (επιλογές τροφοδοσίας νομίζω στα ελληνικά δε θυμάμαι).

- Εκεί επέλεξε το High Performance και πάτα δίπλα που λέει Change plan settings.

- Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πάτα στο Change advanced power settings και μετά βρες το USB.

- Πάτα το + δίπλα να σου ανοίξει τις επιλογές και το USB selective suspend setting κάντο Disable.

More
29 Dec 2013 12:31 #138203 by Νάσος Λειβαδάς
Τιποτα ουτε τωρα ;/ Σκεφτομαι μηπως ειναι θεμα συμβατοτητας. Δεν ξερω, σε αλλους υπολογιστες ηταν μια χαρα! Και αυτο ηταν που με προβληματισε!

More
30 Dec 2013 19:09 #138268 by Νάσος Λειβαδάς
Το επεστρεψα πισω και το δεχτηκαν αμεσως πισω! Ουτε καν με ρωτησαν τι μου εκανε ή γενικα τι θεματακια ειχε! Πηρα τα χρηματα πισω, και πηρα ενα αλλο ποντικι και μου μειωσανε και 4 ευρω λογο του προβληματους του προηγουμενο! Μεχρι στιγμης το καινουργιο που πηρα δουλευει μια χαρα!

More
More
31 Dec 2013 01:57 #138281 by Νάσος Λειβαδάς

geololj wrote: Πάλι καλά! Ποιο ποντικάκι πήρες;

G2-Pro. Της ιδιας εταιριας αν και το φοβαμαι παλι λιγο :Ρ Αλλα αυτη τη στιγμη εχω ξεμεινει απο ποντικια και λεφτα(ωστε να επερνα καμια μαρκα). Οποτε ας ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα :Ρ Και ευχαριστω για τις συμβουλες που μου χες δωσει :)

More
31 Dec 2013 02:08 #138282 by Γιώργος Λόλας
Με γεια Νάσο και... σιδεροκέφαλο! Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε :)

More
31 Dec 2013 12:03 #138294 by Νάσος Λειβαδάς

geololj wrote: Με γεια Νάσο και... σιδεροκέφαλο! Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε :)

Χεχε ευχαριστω πολυ :)