Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αλλαγή Κάρτας Γραφικών Βοήθεια

More
25 Dec 2013 01:43 #137966 by faradakis iwshf
Καλησπέρα κ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας ..έχω το παρακάτω σύστημα και θα ήθελα να αλλάξω την κάρτα γραφικών

CPU : AMD FX 8320 8core
GPU : GIGABYTE GEFORCE GTX650ti Boost
Motherboard : ASUS M5A97 R2.0
Ram : A-data ddr3 4x4GB (16GB) 1600mz
HDD : TOSHIBA DT01ACA100 1TB 3.5'' SATA3 7200rpm

θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών κ να πάρω την GIGABYTE GTX770 N770OC-4GD 4GB ξέρετε αν θα τρέχει καλά με τον επεξεργαστή που έχω η θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ? ... ευχαριστώ !!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Dec 2013 21:38 #138171 by Jester
Θέματα ασυμβατότητας της κάρτας γραφικών με επεξεργαστές δε νομίζω να υπάρχουν. Αν η μητρική σου έχει τη θύρα που απαιτείται μπορείς να εγκαταστήσεις ό,τι κάρτα θέλεις θεωρητικά.
Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να παρατηρήσεις είναι να έχεις bottleneck στον επεξεργαστή και η κάρτα να υπολειτουργεί και να μη βγάζει την απόδοση που πρέπει. Αυτό συμβαίνει κατά κανόνα αν σε ένα σύστημα με παλιοεπεξεργαστή εγκαταστήσεις μια πολύ σύγχρονη κάρτα.
Στη δικιά σου περίπτωση τώρα, ο επεξεργαστής είναι αρκετά καινούριος οπότε θέμα τέτοιου είδους δεν θα έχεις. Άρα νομίζω μπορείς να προσωρήσεις στην αναβάθμισή σου.
Να επισημάνω πάντως ότι η κάρτα γραφικών που έχεις, κατά τη γνώμη μου, είναι αρκετά καλή. Αν δε θέλεις τα πάντα σε ultra ή 2 οθόνες παράλληλα κλπ. μπορείς να την αλλάξεις αργότερα.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

Please Log in or Create an account to join the conversation.