Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πορτακι για cd

More
11 Aug 2013 05:25 #130382 by Νίκος Τριανταφύλλης
Ναι απο μαγαζι το πηρα ετοιμο !!!ναι στην κορυφη συνδεδεμενο ειναι δν εβγαλα τα καλωδια απλα την θεση ξεκολησα κ το προστατευτικο που εχει επειδη αυτο ειχε γεμισει !!!αναρωτιεμαι αν κ πιο παλια δουλευε γιατι διαφορα δν βλεπω μεχρι τωρα ισα ισα καλυτερα τωρα που το καθαρησα στο θεμα θερμοκρασια!
ετσι ακριβως ειναι
akasa
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Aug 2013 15:49 #130390 by Petros
Replied by Petros on topic Πορτακι για cd

Nicko wrote: Ναι απο μαγαζι το πηρα ετοιμο !!!ναι στην κορυφη συνδεδεμενο ειναι δν εβγαλα τα καλωδια απλα την θεση ξεκολησα κ το προστατευτικο που εχει επειδη αυτο ειχε γεμισει !!!αναρωτιεμαι αν κ πιο παλια δουλευε γιατι διαφορα δν βλεπω μεχρι τωρα ισα ισα καλυτερα τωρα που το καθαρησα στο θεμα θερμοκρασια!
ετσι ακριβως ειναι
akasa

Αν το πείρες έτοιμο :P κατάλαβα. δεν πολύ εμπιστεύομαι έτοιμα πράγματα γιατί τις περισσότερες φορές δεν κάνουν καλή δουλεία. Αν λειτουργεί το PC καλός δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. τώρα όσον αφορά τον δίσκο πήγαινε να στο αλλάξουν αν είναι γιατί μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει. Πόσα ανεμιστήρακια έχει το PC και πόσα λειτουργούν; και τη θερμοκρασίες έχεις;

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
11 Aug 2013 17:28 #130391 by Νίκος Τριανταφύλλης
Εχω δυο εναν στην κορυφη κ νομιζω εναν στα πλαγια !! οι θερμοκρασιες σε ολα ειναι συνηθως απο 50,60 κατι αλλα της cpu 70 αμα δν κανω τπτ κ 90-98 κελσιου αμα παιζω game !!

More
11 Aug 2013 18:17 #130394 by Petros

Nicko wrote: Εχω δυο εναν στην κορυφη κ νομιζω εναν στα πλαγια !! οι θερμοκρασιες σε ολα ειναι συνηθως απο 50,60 κατι αλλα της cpu 70 αμα δν κανω τπτ κ 90-98 κελσιου αμα παιζω game !!

Φίλε! είναι πολύ!!! ή βάλε και άλλα fans ή παρε καλύτερη ψυκτρά! εγώ έχω 45c CPU και 52c motherboard και 47c GPU όταν δεν κάνω τίποτα και 55-60CPU και 60GPU όταν παίζω παιχνίδια. θα πάθεις ζημιά αν συνεχίσεις σε τόσες μεγάλες θερμοκρασίες.

Το κουτί μου έχει 2 πίσω 2 μπροστά και 1 πάνω + την ψήκτρα.

More
11 Aug 2013 19:25 #130395 by Νίκος Τριανταφύλλης
ε απλα πρεπει να κανω τον απο πανω fan να δουλεψει ισως φταει που δν εβαλα καλα το φιλτρο !!

More
12 Aug 2013 02:39 #130402 by Petros

Nicko wrote: ε απλα πρεπει να κανω τον απο πανω fan να δουλεψει ισως φταει που δν εβαλα καλα το φιλτρο !!

Δεν ξέρω πάντως δες αν μπορείς να το φτιάξεις ^^

More
12 Aug 2013 03:14 #130403 by Νίκος Τριανταφύλλης

JaCk_RiDeR wrote:

Nicko wrote: ε απλα πρεπει να κανω τον απο πανω fan να δουλεψει ισως φταει που δν εβαλα καλα το φιλτρο !!

Δεν ξέρω πάντως δες αν μπορείς να το φτιάξεις ^^

το εφτιαξα \:D/ !! το ειχα βαλει λαθος παλι καλα ευχαριστω για την βοηθεια παντως !! :wink: