Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εντυπώσεις/Παράπονα από εταιρείες που έχετε επιλέξει

More
06 Jun 2013 01:55 #125231 by Μάνος Γρυπάρης

Σε αυτό το topic μπορείτε να γράφετε τις εντυπώσεις και τα παράπονα από τις εταιρείες στις οποίες ήσασταν ή εξακολουθείτε να είστε πελάτης.

Οι εντυπώσεις σας πρέπει να αφορούν:
1)Αγορές games ή hardware: Τιμές, κατάσταση αγοράς κτλ.
2)Εξυπηρέτηση
3)Επιστροφή χρημάτων
4)Άλλα σχόλια, π.χ. ταλαιπωρία με Internet provider.

Γράψτε με bold το όνομα της εταιρείας και από κάτω την παράγραφο που θέλετε με όλα τα σχόλιά σας. Μην φοβηθείτε να πείτε την αλήθεια. Περιμένουμε όχι μόνο αρνητικά αλλά και θετικά σχόλια, ώστε ο κόσμος να ενημερωθεί για το τι συμβαίνει.

Η δικιά μου λίστα:

Καταστήματα

EasyBuyWorld: Highly recommended. Οι καλύτερες τιμές της αγοράς. Έχω αγοράσει πολλές φορές games από εκεί.

MSystems.gr: Γρήγορη εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές σε hardware. Κι ότι έχω αγοράσει πραγματικά μου έχει κρατήσει για χρόνια χωρίς να βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.

Δήσιος: Έχει κυριολεκτικά ΟΤΙ μπαταρία φαντάζεστε, από UPS μέχρι ψηφιακών μηχανών. Ο άνθρωπος μου άλλαξε δωρεάν την μπαταρία ενός παλιού UPS (microdowell) ενώ είχε πελατεία στο μαγαζί. Και τιμές εξαιρετικές

Internet providers

HOL
Ήμουν επί 5 χρόνια συνδρομητής και παρά το ότι είχα αναφέρει προβλήματα εξαιρετικά χαμηλών ταχυτήτων, δεν κατάφεραν να μου τα λύσουν και αποχώρησα.

Forthnet
Έκλεισα ένα χρόνο στο Forthnet και πραγματικά η εμπειρία μου είναι κάτι παραπάνω από τραγική. Να σημειώσω ότι είχα Forthnet μέχρι πριν από περίπου 5 χρόνια, όταν και άλλαξα σε HOL. Επειδή όμως η HOL είχε εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες και μετά από ερώτημα στο Facebook με παροτρύνατε να αλλάξω σε Forthnet λόγω υψηλών ταχυτήτων, αξιοπιστίας κτλ. έτσι προχώρησα σε αυτή την αλλαγή.

Όλα λοιπόν ήταν μια χαρά μέχρι που πριν από 2 μήνες άρχισαν τα παρατράγουδα. Η καλωδίωση του σπιτιού μου μπορεί να είναι 25 ετών αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη γραμμή του αδερφού μου (HOL) να παρέχει κανονικά Internet σε όλο το σπίτι. Δυστυχώς η Forthnet δεν ανταποκρίνεται το ίδιο. Πολλές λευκές οθόνες, disconnections και άλλα τέτοια δράματα ανήκουν στο καθημερινό μου ρεπερτόριο. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο τεχνικός που με επισκέφθηκε για να δει την καλωδίωση μου είπε ότι θα πρέπει να περάσω νέα καλωδίωση (άραγε η HOL πως λειτουργεί ήδη?) ενώ κατόπιν επικοινωνίας με το τεχνικό τμήμα δεν βλέπω να αποζημιώνομαι γιατί θεωρούν ότι θα πρέπει να έχω εταιρικό λογαριασμό (άρα να πληρώνω περισσότερα).

Έχω απογοητευτεί τόσο που σκέφτομαι να το ξαναγυρίσω σε HOL.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2013 02:16 #125234 by Akis Glinos
Αυτα ειναι! Τωρα εθιξες μεγαλο θεμα. Ευκαιρια να βγαλω απωθημενα. Λοιπον.

Public-Πλαισιο

Τιμες στο Θεο. Εξυπηρετηση πολυ καλη αλλα τι να το κανω οταν το πληρωνω διπλασιο? Η ιδια απαντηση και για το trade n safe των Public. Καλη κινηση αλλα προτιμω να αγορασω κατι αλλο και οχι games εκτος κι αν τα βρω μετα απο 2-3 χρονια σε τιμες stock (μονο τοτε).

Wind

Είμαι συνδρομητής 2 χρονια και δεν το έχω μετανιώσει. Με καλεσαν απο διαφημιση και μου εδωσαν φθηνο πακετο συνδεσης με 30 ευρω και κλησεις προς ολους. Πλεον λεω και σε φιλους να βαλουν wind εστω free2go γιατι δινει 300 λεπτα wind και 300 σε ολους (κινητα και σταθερα) οποτε μαγκες συμφερει. παρτε το αποφαση κι αφηστε τα whatsup.

Vodafone

Η πρώτη εταιρεία όπου ήμουν συνδρομητής. Μια μέρα μου ήρθε λογαριασμός 200 ευρώ για 3G. Σε φιλο εχω ακουσει να εχει ερθει 250!! τελικα αυτος δεν το πληρωσε εγω ομως τοτε το πληρωσα σαν κοροιδο. Αν ειναι δυνατον που ειχα μπει κι ειχα κατεβασει 2 welcome tones ολα κι ολα. Διακοπη αμεσως. Απαραδεκτη απλα

More
06 Jun 2013 02:35 #125238 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Cyta
Κορυφαία εταιρία και απο επίπεδο υπηρεσιών και απο εξυπηρέτηση. Την είχα 2 χρόνια και έφυγα λόγω καλύτερης προσφοράς απο την WInd. Η οποια έχει μεν καλύτερη ταχύτητα αλλα στο κόβει αμέσως το ιντερνετ/τηλέφωνο αν δεν πληρώσεις εναν λογαριασμό (Με τον ΟΤΕ που είχα ξεκινήσει και μετά με την Cyta πάντα πλήρωνα ανα δίμηνο)!

Cosmote
ΤΟ καλύτερο σήμα και έχει τύχει να μην έχω πληρώσει για 3 μήνες και να μην έχουν βάλει φραγή! Αλλά τα 4 τελευταία χρόνια που το έχω είμαι υπερευχαριστημένος. Απο υπηρεσίες πάνω κάτω τα ίδια με τις υπόλοιπες εταιρίες.

Public - Πλαισιο
Εχει καλές προσφορές για games αλλά έχει και κάτι τιμές φωτιά! Το ίδιο και το πλαίσιο που το έχει παρακάνει λίγο με τα turbo-x και δεν βρίσκεις τίποτα αλλο αλλα και με την επιμονή κάποιων υπαλλήλων να πουλήσουν ντε και καλά τα δικά τους

Θα επανέλθω στο θέμα και με άλλες εταιρίες :P

More
06 Jun 2013 09:53 #125243 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Easy Buy World

Μην τους πάτε κονσόλα για επισκευή ούτε με σφαίρες. Όταν τους πήγα το PS3 μου γιατί είχε χαλάσει η κόλληση στο τροφοδοτικό του ανεμιστήρα μου έδωσαν την έτοιμη απάντηση "η ζημιά είναι πολύ σοβαρή, αλλά μπορείς να δώσεις 60 ευρώ και να πάρεις μεταχειρισμένο με δύο μήνες εγγύηση" που μεταχειρισμένο μπορεί να είναι το πιο καμένο YLOD μηχάνημα που το έχουν κάνει μετά βίας να δουλεύει και στο πουλάνε σε τιμή φαρμακείο. Αμέσως μετά το πήγα σε ένα ότι να είναι κατάστημα στην περιοχή μου και την επόμενη ημέρα ήταν έτοιμο και συνεχίζει να δουλεύει χωρίς πρόβλημα εδώ και μήνες τώρα.

More
06 Jun 2013 14:19 #125251 by Βασίλης Καμακάρης
Για το easy buy που λες δεν έχω παράπονο διότι και έμενα είχε χαλάσει η κονσόλα και μου την περιποιήθηκαν με το παραπάνω, άσχετος αν την ξανά έστειλα 3 φόρες πίσω και την τρίτη μου έκαναν αντικατάσταση γιατί μου είπαν (ότι είναι πετάμενα λεφτά).
Όσο για games όταν παράγγελνα την επόμενη μέρα το είχα στα χεριά μου.

Εγώ από το μόνο που έχω παράπονα είναι το Plaisio.

Είχα παραγγείλει το Dante's Inferno για Ps3 μια παρασκευή
περνώ λοιπόν τηλ. και ακολουθεί η εξής συζήτηση:
-Καλησπέρα.
-Καλησπέρα.
-Θα ήθελα να κάνω μια παραγγελιά το Dante's Inferno για Ps3, το έχετε?
-Φυσικά και το έχω εδώ θα σας το στείλω σε 5 μέρες.
-Την τετάρτη θα το έχω?
-Ναι!
-Ωραία ευχαριστώ.
Έρχεται που λέτε η Τετάρτη και περίμενα το παιχνίδι και μάντεψε δεν ήρθε. Περνώ πάλη τηλ. και το σηκώνει μια κοπέλα.
-Για σας πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω?
-Για είχα πάρει πριν 5 μέρες και είχα παραγγείλει το Dante's Inferno για Ps3 άλλα δεν μου έχει έρθει ακόμα.
-Είχαμε ένα θέμα με τον προμηθευτή ξέρετε.
-Έμενα μου είπε ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε ότι το έχει και θα μου το στείλει.
-Σας Πειράζει να σας το στείλουμε την Δευτέρα?
-Ωραία, σήμερα!
-Δεν με καταλάβατε την Δευτέρα.
-Μα σας κατάλαβα, σήμερα!
-Νομίζω δεν με ακούτε την Δευτέρα σας λέω.
-Άντε να περιμένω μέχρι την δεύτερα.
Και έρχεται η πολυπόθητη δεύτερα... και το παιχνίδι άφαντο, ξαναπερνώ τηλ. και το σηκώνει ένας τύπος.
-Για σας.
-Για σας έχω παραγγείλει ένα παιχνίδι εδώ και 10 μέρες και δεν έχει έρθει είναι το Dante's Inferno για Ps3.
-Ξέρετε δεν είναι να το πάρετε σήμερα.
-Και πότε είναι να το πάρω?
-Τι να σας πω?
-Να μου πείτε πότε θα το πάρω γιατί μου είπατε την Παρασκευή ότι θα το έχω την Τετάρτη. Ήρθε η Τετάρτη μου λέτε την Δευτέρα και τώρα μου λέτε ότι δεν ξέρετε.
-Ε τώρα να μας φέρει ένα ο προμηθευτής για να σας φέρουμε ένα αντίτυπο δεν γίνετε.
-Τότε μην μου βάζετε στο site τα βραβεία "εξυπηρέτησης πελατών".
-Τι να κάνω?
-Κάτι εύκολο ακύρωσε την παραγγελιά.
-Είστε σίγουρος?
-Όσο νευριασμένος είμαι, τόσο θέλω να ακυρώσεις την παραγγελιά.
Τελικά το παράγγειλα από το GameExplores και το είχα την επόμενη μέρα στα χεριά μου.
Καλά μην πω για ένα pc που πήρε ένας φίλος μου γιατί εκεί θα γίνει σφαγή.

More
28 Dec 2013 00:48 #138104 by Μάνος Γρυπάρης

HOL - Γενική ταχυδρομική

Έκανα αίτηση από ADSL σε VDSL πριν από 10 περίπου ημέρες. Η HOL μου έστειλε το νέο VDSL router πριν μια εβδομάδα. Είχε πρόβλημα και δεν άνοιγε στη διεύθυνση 192.168.2.1. Παρόλα αυτά η HOL μου έκανε την μετατροπή σε VDSL από το προηγούμενο Σάββατο και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω πλέον ADSL router, άρα no internet! Ευτυχώς που έχω 2η γραμμή ADSL γιατί διαφορετικά θα έμενα χωρίς Internet! Και εξηγούμαι.

Από την ώρα που έκοψε το Internet η HOL περίμενα να μου έρθει νέο router την Δευτέρα. Αυθημερόν. Υπεύθυνη εταιρεία courier ήταν η Γενική Ταχυδρομική. 10 χρόνια τώρα λαμβάνω courier από όλων των ειδών τις εταιρείες, τέτοιο χάλι δεν έχω ξαναντιμετωπίσει! Παίρνω καθημερινά τηλέφωνο με αριθμό αποστολής κι όλο μου λένε ότι "θα στο στείλουν". Δεν έχουν στείλει τίποτα κι αύριο το πρωί θα πάω από εκεί και καταλαβαίνετε τι έχουν να ακούσουν.

Εν τω μεταξύ η HOL με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα και με ρωτάει αν ήρθε το VDSL. Μιλάμε για τραγική κατάσταση! "Σας ήρθε? Γιατί βλέπουμε στο σύστημα ότι δεν έχει παραδοθεί!" λέει η υπάλληλος για να της απαντήσω "Αφού το βλέπετε στο σύστημα γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο στη Γενική Ταχυδρομική να τους τα πείτε? Δεν έχει έρθει τίποτα."

Ελπίζω το νέο VDSL router να δουλέψει και να έχει όντως θέμα το παλιό. Κι αυτό γιατί επέμενα από την πρώτη στιγμή στο τηλέφωνο ότι ίσως η μετατροπή να μην "έπιασε", να έχει θέμα η γραμμή κι ότι θα ήταν καλύτερο να έρθει κάποιος και να την κοιτάξει. Επέμεναν ότι αφού δεν συνδέεται στην IP ότι έχει θέμα το VDSL Router. Για να δούμε λοιπόν τι θα μας ξημερώσει αύριο. Ελπίζω φυσικά η Γενική Ταχυδρομική να είναι ανοιχτή για παραλαβές, όπως σχεδόν όλες οι αντίστοιχες εταιρείες courier τα Σάββατα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Dec 2013 03:08 #138121 by Angelos Policymaker
Για τη γενική ταχυδ, δε γνωρίζω. Για τη hol, απορώ πως δεν έχει κλείσει χρόνια τώρα.

More
28 Dec 2013 04:35 #138124 by Σπύρος
Μάνο λογικά με τη forthnet πάλι θέμα router ήταν. Είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα και όταν άλλαξα firmware όλα πήγαιναν καλύτερα. Τώρα έχω hol κι εγώ γιατί μετακόμισα. Ώρες ώρες τρώει κάτι φλασιές και σέρνεται αλλά γενικά δεν έχω μεγάλο πρόβλημα.
Απο μαγαζιά είμαι απολύτως ικανοποιημένος από gamestation.gr και με το online κομμάτι και με το μαγαζί. Έχουν τις καλύτερες τιμές για πολλά από τα καινούργια παιχνίδια, φέρνουν τις προπαραγγελίες άμεσα, τρομερή επικοινωνία και μεγάλο στοκ με φθηνά μεταχειρισμένα.
Το πλαίσιο δε το αντέχω για το φετίχ που έχει με τα turbox αλλά μερικές φορές βγάζει και καμιά καλή προσφορά με 5-10 ευρώ. Κατά τα άλλα ebay.

More
28 Dec 2013 17:03 #138156 by filipakos

More
28 Dec 2013 18:37 #138157 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά πήγα στην Γενική Ταχυδρομική η οποία σημειωτέον έκλεισα το κατάστημα της Αργυρούπολης και τώρα έχει μείνει της Δάφνης κοντά στο μετρό, να εξυπηρετεί όλα τα Νότια Προάστια! Μου είπαν ως δικαιολογία ότι το παρέλαβαν Τρίτη και ότι μου άφησαν σημείωμα χθες Παρασκευή. Ψέμα μεγάλο! Τέλος πάντων πήρα το router το οποίο δουλεύει κι όλα εντάξει. Η HOL απάντησε στην κλήση μετά από 6-7 λεπτά, έκανα login (μετά από reset) και είμαι οκ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments: