Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βοηθεια με το πως να συνδεσω το desktop ασυρματα!!

More
31 May 2013 17:01 #124864 by Αλεξανδρος Τσαπογας
Παιδια θελω λιγη βοηθεια καταρχας μενω εξωτερικο και συγκεκριμενα Αυστραλια και χθες αποφασισα να βαλω σε λειτουργια το desktop που εφερα απο Ελλαδα.Ολα καλα μεχρι εκει μετα πηγα σε ενα μαγαζι κ αγορασα ασυρματο ανταπτορα και εκανα ολα οσα ηθελε και εγκατασταση και μετα προσπαθησα να συνδεθω ασυρματα με το μοντεμ.Και μου εβγαζε προβλημα δλδ ζητουσε ενα πιστωποιητικο πραγμα που δεν καταλαβα τι ηθελε ακριβως(εχω windowss xp).Καποιος μπορει πει τι να κανω ακριβως θα το εκτιμουσα παρα πολυ ευχαριστω!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2013 17:16 #124865 by Χρονης Καραγεωργιαδης
Αγορασες wireless adaptor για να συνδεθεις με το μοντεμ σου στο νετ ετσι?postare αυτο που σου βγαζει για να βγαλουμε μια ακρη για το τι εννοεις ακριβως να σε βοηθησω αν μπορω...

More
31 May 2013 17:18 #124866 by Αλεξανδρος Τσαπογας
ναι για το desktop λεω πηρα ασυρματο ανταπτορα ωστε να συνδεθω ασυρματα στο ιντερνετ

More
31 May 2013 17:21 #124867 by Χρονης Καραγεωργιαδης

More
31 May 2013 17:23 #124868 by Αλεξανδρος Τσαπογας
ζηταει καποιο πιστωποιητικο ετσι λεει μετα πηγα ειδα κατι βιντεακια στο youtube και εκανα uncheck καποια πραγματα και προσπαθησα να ξαναμπω και ελεγε ανακτηση διευθυνσης δικτυου και δεν μπορουσα συνδεθω στο νετ

More
31 May 2013 17:29 #124869 by Αλεξανδρος Τσαπογας
[youtube:2dhlv6ni]
[/youtube:2dhlv6ni]

οτι εκανε αυτος στο βιντεακι αυτο εκανα και εγω

More
07 Jun 2013 16:42 #125425 by Μάνος Γρυπάρης
Στείλε μας το ακριβές screenshot με το πρόβλημα που σου εμφανίζει και πότε στο εμφανίζει. Θέλουμε τα ακριβή μηνύματα που σας βγάζει για να αναζητήσουμε τη λύση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jun 2013 18:12 #125433 by Αλεξανδρος Τσαπογας

Manos wrote: Στείλε μας το ακριβές screenshot με το πρόβλημα που σου εμφανίζει και πότε στο εμφανίζει. Θέλουμε τα ακριβή μηνύματα που σας βγάζει για να αναζητήσουμε τη λύση.

οκ Μανο θα σου στειλω