Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προεγκατεστημένα προγράμματα της Toshiba

More
08 Mar 2013 00:46 #121403 by Φώτης
Όσοι θα έχουν αγοράσει κάποιον φορητό υπολογιστή της Toshiba,θα έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχουν αρκετά προεγκατεστημένα προγράμματα.Ποια όμως από αυτά χρειάζονται πραγματικά;

1.Toshiba Tempro
2.Πρόγραμμα εποπτείας PC Health της Toshiba
3.Toshiba Places Icon Utility
4.Toshiba ECO Utility
5.Toshiba Recovery Media Creator
6.Toshiba Media Player

Τι πιστεύετε παιδιά;Ποια προγράμματα από τα παραπάνω είναι όντως χρήσιμα για να τα έχουμε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2013 16:23 #121418 by Νίκος Θωμάδης
1. Είναι ένα σύστημα αυτόματης αναβάθμισης του υπολογιστή (Drivers κλπ.) Όλα τα επώνυμα laptops έχουν κάτι παρόμοιο.
2. Αυτό είναι ένα σύστημα παρατήρησης των εξαρτημάτων υπολογιστή (θερμοκρασία CPU, ταχύτητα ανεμιστήρα) μέσω Windows.
3. Link σε μία υπηρεσία Cloud service/online host της Toshiba. Αν δεν έχει δωρεάν χώρο είναι άχρηστο γιατί υπάρχει π.χ το Dropbox που είναι υπεραρκετό.
4. Power saving utility, πιο εξειδικευμένο από αυτό των Windows.
5. Απλοϊκό σύστημα δημιουργίας backup μέσω DVD... πραγματικά άχρηστο κατά την γνώμη μου.
6. Ένας ακόμα Media Player που πιθανώς δεν μπορεί να αναπαράγει όλα τα αρχεία όπως μπορούν ο VLC και Media Player Classic.... χρήσιμος μόνο για αναπαραγωγή DVD/Blu-Ray.

More
08 Mar 2013 18:33 #121423 by Φώτης
Αναλυτικότατος,Νίκο!Όσον αφορά το Toshiba Tempro,πιστεύεις ότι χρειάζεται ή όχι;Γιατί υπάρχει το Windows Update και θεωρώ ότι κάνει στην ουσία την ίδια δουλειά.Ποιο ή ποια από τα 6 παραπάνω θα κρατούσες;Εγώ,μέχρι στιγμής,έχω ενεργοποιημένο και χρησιμοποιώ μόνο το Πρόγραμμα εποπτείας PC Health της Toshiba.

More
08 Mar 2013 23:01 #121434 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το Toshina Tempro το έχω κρατήσει στο δικό μου γιατί βγάζει αναβαθμίσεις για εξειδικευμένους drivers και firmware. Πχ μου έβγαλε πρόσφατα αναβάθμιση για το BIOS. Πιστεύω πως μπορείς να το κρατήσεις.

More
08 Mar 2013 23:24 #121436 by Νίκος Θωμάδης
Ναι οπωσδήποτε κράτησε το, γιατί όπως είπε και ο Aliengoa κάνει χρήσιμες αναβαθμίσεις που αφορούν αποκλειστικά το Laptop σου.
Θα κρατούσα 1,2,4.

More
09 Mar 2013 02:25 #121452 by Φώτης
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,παιδιά!Προτού κάνω επαναφορά των Windows,είχα εγκαταστήσει κι εγώ το Tempro και μου έβγαλε και σ' εμένα,όπως λες κι συ aliengoa,αναβάθμιση για το BIOS.Ήταν ένα συμπιεσμένο αρχείο.Το έκανα αποσυμπίεση,αλλά δεν είδα να γίνεται τίποτα.Μήπως έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο;

More
10 Mar 2013 14:23 #121477 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το BIOS είναι ιδιαίτερη περίπτωση και θέλει προσοχή. Διάβασε τις οδηγίες που έχει μέσα το συμπιεσμένο αρχείο και αν δεν βγάλεις άκρη εδώ είμαστε. Θα το ψάξω και εγώ γιατί ακόμα δεν το έκανα αναβάθμιση το Toshiba :)