Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gaming mouse: Προτάσεις αγοράς/Ποιο να αποκτήσω?

More
21 May 2016 14:21 - 21 May 2016 18:01 #181581 by Manos Sbokos
Γεια σας.. Πρόσφατα θέλησα να πάρω ένα gaming mouse.. Τελικά επεσα στις επιλογές Cougar550M κι Razer deathadder Chroma ... Παιζω fps κ moba games... Εχω ακούσει θετικά κ αρνητικά για αυτά ... Όμως θέλω τν γνωμη σας.. Ναι μεν η Razer ειναι καλή αλλα δείτε κ το Cougar550M.. Εδώ είναι το link
cougargaming.com/products/mice/550m/

Αν μπορειτε βοηθήστε με στην απόφαση αυτη..
Last edit: 21 May 2016 18:01 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2016 17:08 #181675 by Μάνος Γρυπάρης
To Couger550M δεν το εχουμε δοκιμάσει.
Το Razer DeathAdder Chroma όμως (ή το σκέτο που είναι πιο οικονομικό) είναι σίγουρη λύση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
04 Jan 2018 21:56 #211056 by Someone
Καλησπέρα σας! Λέω ν' αγοράσω ένα gaming ποντίκι. Κοιτάζοντας από 'δω και από 'κει ξεχώρισα τα κάτωθι. Τι πιστεύετε; Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο; Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να βολευτώ με κάποιο άλλο, ίσως φθηνότερο;

01) SteelSeries Sensei 310
02) Razer DeathAdder Elite
03) Logitech G Pro
04) Razer DeathAdder Expert
05) Roccat Kova New
06) Logitech G502 Proteus Spectrum
07) Corsair Vengeance M65 Pro RGB
08) MIONIX Avior 7000
09) Razer Basilisk

More
05 Jan 2018 11:05 #211069 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εγώ γενικά προτιμώ Corsair ή Logitech από τις οποίες δεν έχω κανένα παράπονο. Καλό και το Mionix. Εγώ θα σου πρότεινα ή το Corsair ή το Logitech G502. Για τη τιμή τους είναι αξιόλογα.

More
05 Jan 2018 13:09 #211072 by Angel
Μην πάρεις Deathadder.Είχα 2 στη ζωή μου και χάλασαν αρκετά γρήγορα ενώ συμβατικά ποντίκια των 15 ευρώ έχουν κρατήσει περισσότερο.Πήγαινε για το Logitech.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
05 Jan 2018 17:10 - 05 Jan 2018 20:16 #211076 by Someone
Ευχαριστώ για την βοήθειά σας! Τι έχετε να πείτε για το SteelSeries Sensei 310; Το προτείνουν πολλοί.
Επίσης, ποια είναι η άποψή σας για το Corsair Sabre RGB;
Last edit: 05 Jan 2018 20:16 by Someone.

More
11 Jan 2018 02:47 #211311 by Someone
Καλησπέρα σας! Είμαι νέος στο gaming και ρωτώντας, βλέποντας από 'δω και από 'κει αποφάσισα να πάρω το Logitech G403 Prodigy ενσύρματο. Με τι mousepad πιστεύετε ότι πρέπει να το συνδυάσω; Έχει ιδιαίτερη σημασία;

Βρήκα τα κάτωθι:
1) Roccat Taito
2) SteelSeries QcK
3) CoolerMaster Swift RX Small

Θα προτείνατε κάποιο από τα παραπάνω;

More
11 Jan 2018 10:55 #211315 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Για το SteelSeries δεν τον έχω δοκιμάσει, αλλά βλέπω αρκετά καλές κριτικές. Για το Corsair είμαι γενικά fan της εταιρίας, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αξιόλογο και εύχρηστο για μένα, τα αξίζει τα λεφτά του!

More
11 Jan 2018 11:04 - 11 Jan 2018 11:06 #211316 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Καλημέρα!
Για μένα δεν παίζει ρόλο τόσο ο συνδυασμός mousepad και mouse, σε άλλους αρέσει να τα συνδυάζουν, θέμα γούστου είναι. Για να καταλάβεις εγώ έχω ποντίκι Corsair και mousepad το Razer Vespula Dual Sided - Mousepad από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα mousepads που έγραψες και τα τρία βλέπω καλές κριτικές έχουν, θα σου πρότεινα το Roccat Taito γιατί εκτός από καλό πιστεύω ταιριάζει εμφανισιακά και με το χρώμα(γαλάζιο).
Last edit: 11 Jan 2018 11:06 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
18 Sep 2020 09:53 #239047 by Blood Prince
Εγώ δεν βρίσκω καμία διαφορά μεταξύ gaming mouse και του απλού mouse.

Επίσης στο Laptop κάποιες φορές το ποντίκι μου εμφανίζει πρόβλημα πως δεν το αναγνωρίζει η θύρα USB.......βέβαια το θέμα είναι από την θύρα USB .

Ενα ασύρματο ποντίκι θα μου έλεινε αυτό το πρόβλημα λογικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish