Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sega Mega Drive, Saturn, Dreamcast-themed netbook

More
16 Feb 2013 22:23 #120548 by Παντελής Δασκαλέλος
H Sega συνεργάστηκε με μια ιαπωνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του PC hardware και ετοίμασε ένα νέο netbook, το οποίο μπορεί να εφοδιαστεί με τέσσερα διαφορετικά καλύμματα πρόσοψης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Τα καλύμματα αυτά αντιστοιχούν σε τρεις από τις κορυφαίες κονσόλες της εταιρείας, το Sega Mega Drive, το Saturn και το Dreamcast. Ενώ υπάρχει και ένα generic γαλάζιο κάλυμμα με το λογότυπο της Sega. Το netbook δυστυχώς δεν κυκλοφορεί εκτός συνόρων Ιαπωνίας και η τιμή του κυμαίνεται από 1000-1500 ευρώ ανάλογα με τα specs του. Να τονίσουμε ότι το netbook δεν περιέχει προεγκατεστημένα emulated games, αλλά περιλαμβάνει αποκλειστικά Sega Windows Themes.

Sega Mega Drive

Sega Saturn

Sega Dreamcast

Λογότυπο Sega

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Feb 2013 22:39 #120551 by Κώστας Λάβαρης
Εμφανισιακά είναι όλα πολύ όμορφα!

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
16 Feb 2013 22:53 #120553 by Βασίλης Καμακάρης

More
16 Feb 2013 22:57 #120555 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ αυτό με το Sega Saturn το έψηνα άσχημα, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι το πιο όμορφο είναι αυτό του Mega Drive πάντως.

More
17 Feb 2013 00:01 #120557 by Βασίλης Καμακάρης
Αν διαλέξω κάτι τέτοιο έχω το κώνε μου για εκεί.