Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πόσες ίντσες έχετε?

More
08 Jan 2013 23:05 #118306 by Sharkman

gullarm wrote:
ΥΓ: Για να δείτε την φωτό στο πλήρες μέγεθός της, πατήστε δεξί κλικ με το mouse επάνω της και επιλέξτε view image / προβολή εικόνας. Έτσι θα μπορέσετε να την παρατηρήσετε ευκολότερα. Κρίμα που δεν μπορούσε ο φακός να συλλάβει και το πάνω μέρος της μια από τις 3 τιγκαρισμένες βιβλιοθήκες, ώστε να φαίνονταν το.....(μην γελάτε ρε).......πλοίο του Playmobil....circa 1977...

Χαχα..μ'άρεσε το μη γελάτε ρε..έχεις ωραία πραγματάκια πάντως! :D

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jan 2013 23:11 - 15 Jan 2013 09:27 #118307 by Stratos Kiremis
που να δεις τον υπόλοιπο χώρο! έχει και κάποιες παλιές κονσόλες, σταθερές και handheld (τις πρώτες που έβγαλε η Nintendo, 10 χρόνια πριν το Gameboy του 1989-1990....δηλαδή το 1980!!! Οι λεγόμενες game&watch και TableTop!).

Ξέχασα να αναφερθώ στο Wii, καθώς έχει πιάσει σκόνη.......και είναι ενός φίλου, όχι δικό μου, απλά το δανείστηκα για μερικά τεστ πρίν από μήνες.....τα έκανα, και το παράτησα στις 2 εβδομάδες..........και η πλάκα; Ο φίλος βαριέται να το πάρει πίσω!

anyway, να βγάλω καμιά φωτό από πατάρι; Με τα διάφορα μοντέλα Amiga (και CDTV) μέσα και όλα τα παρελκόμενα; λολ (όχι δεν θα το κάνω, γιατί οι νεότεροι ήδη δεν θα καταλαβαίνουν τις λέξεις, πάνε και πολλά χρόνια, αρκετοί ίσως και να μην είχαν γεννηθεί! "Ναι; δεν σας ακούω! Πάρτε το μηδέν" ή "όχι ρε ΜΑΝΑ! ΤΩΡΑ βρήκες να πάρεις τηλέφωνο; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;; ΝΑ ΒΡΑΣΩ - ΠΑΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ"......ε, τέτοιες ατάκες - στιγμές δεν έχουν ζήσει! σημείωση: μπήκα στο νετ, πρώτη φορά το 1985, λόγω της ταινίας War Games με τον Μάθιου Μπρόντερικ. Λολ; )
Last edit: 15 Jan 2013 09:27 by Stratos Kiremis.

More
08 Jan 2013 23:21 #118308 by Sharkman

gullarm wrote: που να δεις τον υπόλοιπο χώρο! έχει και κάποιες παλιές κονσόλες, σταθερές και handheld (τις πρώτες που έβγαλε η Nintendo, 10 χρόνια πριν το Gameboy του 1989-1990....δηλαδή το 1980!!! Οι λεγόμενες game&watch και TableTop!).

Ξέχασα να αναφερθώ στο Wii, καθώς έχει πιάσει σκόνη.......και είναι ενός φίλου, όχι δικό μου, απλά το δανείστηκα για μερικά τεστ πρίν από μήνες.....τα έκανα, και το παράτησα στις 2 εβδομάδες..........και η πλάκα; Ο φίλος βαριέται να το πάρει πίσω!

anyway, να βγάλω καμιά φωτό από πατάρι; Με τα διάφορα μοντέλα Amiga (και CDTV) μέσα και όλα τα παρελκόμενα; λολ (όχι δεν θα το κάνω, γιατί οι νεότεροι ήδη δεν θα καταλαβαίνουν τις λέξεις, πάνε και πολλά χρόνια, αρκετοί ίσως και να μην είχαν γεννηθεί! "Ναι; δεν σας ακούω! Πάρτε το μηδέν" ή "όχι ρε ΜΑΝΑ! ΤΩΡΑ βρήκες να πάρεις τηλέφωνο; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ;;; ΝΑ ΒΡΑΣΩ - ΠΑΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ"......ε, τέτοιες ατάκες - στιγμές δεν έχουν ζήσει! σημείωση: μπήκα στο νετ, πρώτη φορά το 1985, λόγω της ταινίας War Games με τον Μάθιου Μπρόντερικ. Λολ; )

Για τις κονσόλες που λες υπάρχουν αντίστοιχες ομάδες στο σάιτ μας...βγάλε και ανεβασέ τες.. :icon applaud:

More
08 Jan 2013 23:38 #118312 by Γιώργος Λόλας

krabby wrote: Γιώργο έβγαλες δίπλωμα γι'αυτό ή να σε καρφώσω στην τροχαία??? :P :P :P :P

Χαχαχα Χρήστο τέλη του μήνα θα αρχίσω μαθήματα για το δίπλωμα και να με καρφώσεις, θα το έχω ως τότε! Θα τα πούμε στα δικαστήρια! :P

Ένα μικρό update:

Αγόρασα την LG 42LM3400 στα 469€. Είναι μια LED (edge backlight) 3D στις 42 ίντσες. Μέχρι στιγμής έχω δει Amazing Spider Man και το Avengers σε 3D (και τις δύο σερί). Έχει passive 3D και δε με κούρασε καθόλου, αν και η θέαση κράτησε 4+ ώρες. Σύντομα θα αρχίσω και το build του racing cocpit. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα μπει εκεί η 32άρα που είχα ή το PC monitor το 19άρι.

More
08 Jan 2013 23:41 #118313 by Sharkman

geololj wrote:

krabby wrote: Γιώργο έβγαλες δίπλωμα γι'αυτό ή να σε καρφώσω στην τροχαία??? :P :P :P :P

Χαχαχα τέλη του μήνα θα αρχίσω μαθήματα για το δίπλωμα και να με καρφώσεις, θα το έχω ως τότε! Θα τα πούμε στα δικαστήρια! :P

Ένα μικρό update:

Αγόρασα την LG 42LM3400 στα 469€. Είναι μια LED (edge backlight) 3D στις 42 ίντσες. Μέχρι στιγμής έχω δει Amazing Spider Man και το Avengers σε 3D (και τις δύο σερί). Έχει passive 3D και δε με κούρασε καθόλου, αν και η θέαση κράτησε 4+ ώρες. Σύντομα θα αρχίσω και το build του racing cocpit. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα μπει εκεί η 32άρα που είχα ή το PC monitor το 19άρι.

Πόλυ ωραίος!!!Ξέρεις ζήλεψα και είπα στον αδερφό μου ότι θα πετάξουμε τον μπουφέ για να βάλω και εγώ ένα μονοθέσιο στο σαλόνι....μας έβαλες σε πόλεμο! :armata team:

More
08 Jan 2013 23:55 #118315 by Σπύρος Μπαλαγούρας

More
09 Jan 2013 02:16 #118329 by Γιώργος Λόλας

krabby wrote: Πόλυ ωραίος!!!Ξέρεις ζήλεψα και είπα στον αδερφό μου ότι θα πετάξουμε τον μπουφέ για να βάλω και εγώ ένα μονοθέσιο στο σαλόνι....μας έβαλες σε πόλεμο! :armata team:

Χαχα δε το πήρε και τόσο ζεστά το θέμα, ε; :P

apocalypse ωραία πραγματάκια όντως! Τα cartidges του Atari που έχεις είναι αυτά πάνω από την TV; :D

snike την οθόνη σου την έχεις μόνο για την κονσόλα σου ή την έχεις συνδέσει και στο PC;

More
09 Jan 2013 02:52 #118330 by Stratos Kiremis
Ναι, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Έχω κρατήσει πολλά cartridges από ιστορικές κονσόλες της Atari, της Nintendo κτλ.

More
26 Mar 2013 20:26 #122076 by Μιχάλης Κοδήμας
Έχω μια 46" SONY BRAVIA HD για TV και μια 23"SAMSUNG LED TV για game στο δωμάτιο

More
26 Mar 2013 21:22 #122088 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ στο δωμάτιο μου έχω 2 τηλεοράσεις την κανονική μια 30" περίπου και του pc μια 24". Και πάντα LG παρακαλώ δεν παίζουμε.