Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με την εικόνα στο Laptop μου

More
29 Sep 2012 12:03 #112669 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Ξύπνησα σήμερα το πρωί και όταν άνοιξα το Acer laptop μου δεν εμφανιζόταν τίποτα στην οθόνη.Αρχικά νόμιζα οτι απλά η επιφάνεια εργασιας αργουσε να φορτώσει αλλά μετά απο λίγο παρατήρησα οτι τα windows τρέχανε κανονικά και οτι ο υπόλοιπος υπολογιστής δούλευε.

Δέ νομίζω να φταίει πραγματικά η οθόνη, μιάς και δοκίμασα να συνδέσω τον υπολογιστή και σε άλλες οθόνες (τηλεόραση με HDMI, ένα παλίο monitor υπολογιστή) αλλά χωρίς αποτέλεσμα, οπότε ο υπολογιστής δεν στέλνει σήμα.

Την τελευταία βδομάδα αντιμετοπίζω μερικά προβλήματα (μείωση ταχύτητας,παγώματα κ.α) μετά απο μερικές αλλάγες που έκανα στον υπολογιστή πχ update στην κάρτα γραφικών, προσθήκη ultramon ( πρόγραμμα για χρήση της τηλεόρασης σαν δεύτερη επιφάνεια εργασίας) και fences ( πρόγραμμα ταξινόμισης εικονιδίων), αλλά πάντα κρατάγαν για λίγο.

Έχετε ιδέα για το τί συμβαίνει και το τι πρέπει να κάνω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2012 23:34 #112701 by Ανδρέας Γρυπάρης
99% κάρτα γραφικών, ειδικά σε nvidia 8600 είναι το ποιο στάνταρ φενόμενο να πάθει κάτι τέτοιο(η και artifacts).
Αν βρείς συμβατό ανταλλακτικό αλλαξέ την, μια nv 9500/9600m. Βέβαια οι τιμές είναι τσουκτερές.(200++)
Αν δεν είναι η κάρτα σου nvidia και είναι ati, έχω μια 3670 να δοκιμάσουμε (την είχα σε 18.4' acer και είναι καταπληκτική κάρτα).

Please Log in or Create an account to join the conversation.