Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μέτρηση θερμοκρασίας CPU

More
25 Apr 2006 18:48 #11438 by Δημήτρης Σκιάννης
Ναι αλλά τελικά έχει Xp 3200+ ή A64 3200+?Για τον πρώτον τα temps είναι normal για τον 2ον πολύ ψηλά...Εννοείται full load έτσι?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 May 2006 01:40 #11778 by S. K.
Θερμοαπαγωγικη παστα εχεις βαλει? Αυτη που ειναι πανω στη box ψυκτρα δε ξερω κατα ποσο ειναι καλης ποιοτητας.. Εγω εβαλα την artic silver 5, εχω την ιδια cpu με εσενα +410 MHz ο/c και ειμαι στα 29-35..

spH3RiCal_v3CtoR: Th3_ImposSsiBl3 ~>O

More
24 May 2006 18:44 #13180 by Σταύρος
Loipon thelw na mou pei kapoios alla thelw sigourh apanthsh.

Exw Athlon XP 2700+
Twra to kalokairi ftanei mexri kai 71C

Uparxei provlhma? na anushxw? mexri posous vathmous einai fusiologiko?
Epishs to anoixw to kouti einai kalh lush h den protinete?

More
25 May 2006 02:59 #13206 by Δημήτρης Σκιάννης
Soulseeker,είσαι αρκετά ψηλά αλλά έχεις ακόμα μέχρι ο όριο...Stock cooling?

More
25 May 2006 09:11 #13211 by Γρηγόρης Μωυσίδης
Το πιο δυσάρεστο γεγονός που μπορεί να συμβεί με την αύξηση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή είναι τα διάφορα κολλήματα.

Έχει περάσει εδώ και αρκετά χρόνια η εποχή που "καιγόντουσαν" οι CPU.

More
20 Jun 2006 21:46 #15564 by Μάνος Αλιμπέρτης
Σε τεχνολογικά forums είναι αρκετά άτομα που υποστηρίζουν πως οι Stock προτάσεις ψύξης της AMD είναι υπεραρκετές εως και άψογες.Καλές είναι(είναι και δροσεροι οι 64bit) αλλα εχθρός του καλόυ είναι το καλύτερο.

Ειχα πρωτού αναβαθμίσω σε 3800 χ 2 έναν 3200 μονοπύρηνο.Απο 45 σε iddle εως και 60 σε full load(τι μου έβγαζε το core center).Δεν έκατσα βέβαια να το πολυψάξω.Το κουτί δεν είχα κανέναν άλλο αναμιστήρα λόγω αποφυγης extra θορύβου και οι στροφες ήτανε πάντα χαμηλα για να αποφευγω την βαβούρα.Τώρα ο διπύρηνος με απλα ανοικτό κουτί(έχει και ζέστη αυτες τις μέρες) όταν ζοριστεί πάει 55+.Μου φαίνεται πως είναι ώρα να το ψάξω περισσότερο.

Για θερμοαγώγιμη πάστα προτείνετε την artic silver;Ανεμιστήρες στο κουτί θα βοηθούσανε την καλύτερη ψύξη του CPU;

Everything that has a beginning has an end...

More
21 Jun 2006 00:27 #15585 by Δημήτρης Σκιάννης
Τα fans στο κουτί βοηθούν την ψύξη όλων των υποσυστημάτων,από HDD μέχρι GPU και CPU...Arctic silver είναι μια καλή περίπτωση,η άλλη είναι η Arctic Ceramique...

Εν,γένει πάντως,ελέω πολύ καλής θερμικής συμπεριφοράς των 64,η stock ψύξη της AMD είναι οκ και για λίγο έως αρκετό o/c...