Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet and I-Commerce

Poll: Πιστευετε οτι το Ηλεκτρονικο Εμποριο, ειναι τρομερα εκμεταλλευσιμο; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
10 71.4%
Οχι
1 7.1%
Ετσι και Ετσι
3 21.4%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
26 Mar 2006 01:23 #10531 by babis
Koitazo ayti tin stigmi eppixeirisi me vasi to internet.
San atoma, poy eiste kai palaiotera ston xoro ayto, nοmizetai pos tha itan kerdofora mia tetoia epixeirisi?
An nai i oxi kai giati?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Mar 2006 01:43 #10534 by Δημήτρης Σκιάννης
Φίλε μου,πιστεύω πώς μέσα στα επόμενα χρόνια,θα έχουμε μια πραγματική "επανάσταση" βασισμένη στο διαδίκτυο.Οσοι έχουν επιλέξει να επενδύσουν σε αυτό,μέχρι στιγμής δεν ξέρουν πού να βάλουν τα φράγκα που βγάζουν.Κεφάλαιο να υπάρχει αλλά πάνω απ'όλα,επιχειρηματικότητα και διορατικότητα,να υπάρξουν εμπνέυσεις και ιδέες...Από κεί και πέρα,ο τομέας δείχνει πολλά υποσχόμενος ούτως ή άλλως...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
26 Mar 2006 01:44 #10535 by a Guest
Replied by a Guest on topic Internet and I-Commerce
Κατ αρχάς να σε καλωσορίσω στο forum :welcome2:

Εγώ ψήφισα έτσι κι έτσι για 2 λόγους
Αφ'ενός ο Έλληνας είναι ακόμα "παραδοσιακός" καταναλωτής,δλδ θέλει να δεί απο κοντά αυτό που αγοράζει και αυτόν που του το πουλάει,να παζαρέψει κλπ
Βέβαια το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι πιο διαδεδομένο στη νεολαία,και θα γίνεται και περισσότερο με τον καιρό,αλλά η αγορά δεν είναι ακόμα ώριμη κατά τη γνώμη μου.Εξαρτάται βέβαια και τι target group έχεις,όσο πιο μικρό ηλικιακά τόσο το καλύτερο.
Αφ'ετέρου πολλοί -ακόμα και νέοι -δεν εμπιστεύονται το νέτ για τις αγορές τους,και δεν έχουν και εντελώς άδικο,με τόσα που ακούμε...Ακόμα και με τις "σίγουρες" μεθόδους όπως πχ το paypal δεν μπορείς να είσαι 100% βέβαιος!

Αλλά βέβαια,όπως είπε και ο V-tec,ο τομέας είναι πολλά υποσχόμενος και ανπτύσσεται γρήγορα!!

More
26 Mar 2006 14:22 #10541 by Γιώργος Γκούμας
Αν θεωρησεις οτι ολοι εμεις ( οι ανω των 18) εχουμε μαθει να ζουμε και να δουλευουμε με το νετ και δεν μπορουμε χωρις αυτο, γνωμη μου ειναι οτι μολις αρχισουμε να βγαζουμε λεφτα και να ζουμε τις οικογενειες μας πολλες απο τις αγορες θα γινονται μεσω νετ.... Και τοτε θα ειναι τρελα κερδοφορο.... τωρα απο οτι ξερω το e-shop παει μια χαρα, καλυτερα και απο οτι περιμεναν...

More
26 Mar 2006 15:38 #10543 by Γιώργος
Πιστεύω πως είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση γιατί όπως είπαν και οι παραπάνω έχει πολύ μέλλον και το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι απόλυτα εξοικιωμένο με το νετ

More
28 Mar 2006 10:52 #10576 by babis
Replied by babis on topic Internet and I-Commerce
Αρκετα ανοιχτο κοινο βλεπω [προς τετοιες αγορες.

Και το καλο ειναι , οτι εαν εξαφανιστουν οι μεσαζοντες τοτε τα πραγματα ειναι και πιο οικονομικα και ετσι πιο προτιμητεα.

Αρκει το να παρεχεις πραγματα φθηνοτερα, αρκει για να κανεις καποιον πιστο καταναλωτη σου ;
Μαλλον αντι για καταναλωτη, Ενθουσιωδη Οπαδο σου?

More
05 Apr 2006 10:20 #10781 by babis
Εχετε ποτε σκευτει πως θα μπορουσατα να κανετε και εσεις κατι οσον αφορα το ιντερνετ?

εχετε ποτε προσπαθησει
η
εχετε ποτε μαθει σχετικα κατι με αυτο?

More
05 Apr 2006 12:33 #10784 by Μάνος Γρυπάρης
Να σου πω, δεν πιστεύω να είσαι από την Herbal Life :lol: . Τους συγκεκριμένους τους κρεμάμε ανάποδα εδώ πέρα :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Apr 2006 09:07 #10821 by babis
Oyte na to skeytesai
Ο πατερας μου ειχε παρε δωσε με αυτη την !$%εταιρια και εχασε χρηματα.
Οποτε βλεπω τετοια σε φορουμ καθομαι και τους την λεω, οποτε δεν παιζει...

Απλα ετοιμαζομαι να προχωρησω σε κατι και θελω γνωμες αποψεις κ.α.
Θελω την γνωμη του κοινου :D

More
08 Apr 2006 02:13 #10833 by Μάνος Γρυπάρης
Αν επιτρέπεις, τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου?
Και για να φύγουμε και λίγο Off-topic, τι πάρε δώσε είχε ο πατέρας σου? Πέρα από το ότι αγοράζεις εκείνο το κουτί της απάτης το οποίο σου επιτρέπει να πουλήσεις (να κάνεις τον πλασιέ δηλαδή) του παίρνανε κι άλλα χρήματα με άλλους τρόπους?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)