Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά νέας 3D TV

More
26 Feb 2012 18:35 #105205 by Γιάννης Μπόκας
Ψαχνω να αγορασω καινουργια τηλεοραση, led 3D, πανω απο 40 ιντσες. Εχει κανενας να μου προτεινει καποια; Κοιταω προς LG μερια, λογω εγγυησης καμενων pixels, αλλα και λογω της τεχνολογιας με τα 3D γυαλλια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Feb 2012 20:26 #105208 by Basilhs23
Replied by Basilhs23 on topic Αγορά νέας 3D TV
Προς LG φαντάζομαι επειδή είναι πιο οικονομικό μιας και προσφέρει passive 3D που είναι πιο ξεκούραστο και τα γυαλιά είναι πολύ πιο φθηνά απο αυτά των active 3D αλλά χάνεις σε ποιότητα βέβαια.Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και της Plasma που είναι top και αυτές π.χ με μια πρώτη ματιά κάποια σαν αυτή
Link
ή μετά μπορώ να σου προτείνω κάποιες Samsung της οποίες έχω δει και που έχω κάποιες.,μία απο αυτές η οποία είναι και αρκετά καλή και με 3D active(πιο κουραστικό αλλά πιο εντυπωσιακό) είναι αυτή
Link
Τέλος να ξέρεις ότι Μάρτιο-Απρίλιο κυκλοφορούν τα καινούρια μοντέλα των εταιριών και αν δεν βιάζεσαι θα σου πρότεινα να περιμένεις για να δεις και πως θα κυμανθεί η αγορά.

More
27 Feb 2012 00:16 #105213 by Ανδρέας Γρυπάρης
LG μακρυά, χάλια ποιότητα, κατασκευή κάτω του μετρίου.
Μακράν καλύτερη επιλογή η panasonic plasma.

More
03 Dec 2012 23:38 #116188 by Kostas Thanasoulis
αν και δεν αναφερεις τα χρηματα που διαθετεις εγω θα σου προτεινα αυτη.... www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home ... LM760S.htm .και ποιοτητα κατασκευης εχει και ομορφη ειναι...

More
04 Dec 2012 23:25 #116286 by Ανδρέας Γρυπάρης
3D, LED, 1000Ευρώ

μάλλον τρελαθήκαμε

Ο τίτλος λέει "αγορά νέας 3D Tv" όχι "πως να πετάξω τα λεφτά μου στα σκουπίδια". :P
Από τα 600Ευρώ και μετά βλέπεις για Plasma. Οι Led είναι καλές μόνο για οικονομική λύση.

More
04 Dec 2012 23:51 #116293 by Kostas Thanasoulis
να ρωτησω κατι... ο φιλος απο πανω Basilhs23 δινει λινκ για μια σαμσοθνγκ 1300€ και δεν λες τπτ... δινω μια φθηνοτερη λυση και μου την λες...δεν σου παω κοντρα την γνωμη μου λεω

More
05 Dec 2012 01:22 #116317 by Ανδρέας Γρυπάρης
μίλησα γενικά (ούτε καν Quote δεν κάνω).
Όπως και νάχει, η LED μπορεί να έχουν η να δείχνουν έντονο contrast, αλλά οι ενδιάμεσοι τόνοι έχουν χαθεί η κορεστεί άσχημα που η εικόνα δε παλεύεται.

More
05 Dec 2012 01:47 #116324 by Kostas Thanasoulis
δλδ μετα την 27/02/2012 που ειναι το τελευταιο ποστ σου και δεν απαντας στον απο πανω ερχεσαι σημερα και απαντας γενικα..οκ εχεις δικιο σορυ..φιλε συγνωγμη για την γνωμη μου ...