Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wikipad:3D Gaming Tablet

More
15 Jan 2012 05:02 #103843 by Γιώργος Λόλας

Wikipad:3D
Gaming tablet με πλήρη χειριστήριο και οθόνη 3D χωρίς τη χρήση γυαλιών.

Στη φετινή έκθεση Consumer Electronics Show (CES), τα tablets είχαν την τιμητική τους. Πρόσφατα σας μιλήσαμε για το tablet της Razer, το Project Fiona , το οποίο απευθύνεται σε gamers. Τώρα, είναι σειρά του Wikipad:3D να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας.

Το Wikipad:3D είναι και αυτό ένα gaming tablet με πλήρη χειριστήριο, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι ενσωματωμένο στη συσκευή, αλλά είναι αποσπώμενο. Διαθέτει δύο αναλογικούς μοχλούς, τέσσερα face-buttons και τέσσερις σκανδάλες, κάνοντας το μια συσκευή που μπορεί να παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της αγοράς. Αυτό το λέμε όχι μόνο σε θέμα χειρισμού, μιας και η εταιρεία παραγωγής του εν λόγω tablet, έχει έρθει σε συμφωνία με το OnLive και την Gaikai, για να σας προσφέρουν παιχνίδια μέσω του cloud-gaming.

H οθόνη έχει διαγώνιο 8 ίντσες με μέγιστη ανάλυση 1280x800, ενώ έκπληξη προκαλεί η δυνατότητα αναπαραγωγής 3D περιεχομένου, χωρίς να χρειάζεται να φοράτε τα ειδικά γυαλιά που κυκλοφορούν. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένας μονοπύρηνος επεξεργαστής στα 1.2GHz, 2GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το λειτουργικό σύστημα του Wikipad:3D είναι το Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Διαθέτει επίσης δύο κάμερες.

Το Wikipad:3D αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος την άνοιξη και θα πωλείται περίπου $250 (197€).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2012 15:52 #103982 by Αντώνης Παπαθανασίου
Μονοπύρηνος επεξεργαστής, 8GB χώρος και MSRP στα $250. Μάλιστα. Γιατί προσωπικά μου ακούγεται μέτριο;

More
27 Jan 2012 04:24 #104242 by Γιώργος Λόλας
Ο μονοπύρηνος εμένα δε με χαλάει. Τα dual/quad core tablets που κυκλοφορούν, δεν εκμεταλλεύονται τη δύναμή τους. Κοροϊδία είναι. Με σωστό development, δεν χρειάζεσαι πάνω από έναν πυρήνα σε tablet. Τα 8GΒ είναι όντως "λίγα" για την εποχή μας. Περίμενα να είναι στα 16GB.

More
27 Jan 2012 16:52 #104261 by Αντώνης Παπαθανασίου
Κοίτα σε pre-ics λειτουργικά όντως ο δεύτερος πυρήνας είναι περιττός. Αν μιλάμε όμως για gaming tablet τον θεωρώ απαραίτητο. Αν συγκρίνω π.χ. (στο sensation) τη διαφορά μεταξύ GB-singlecore και ICS-dual core, ακόμα και σε GB με ενεργοποιημένο τον δεύτερο, ειδικά σε "βαριά" παιχνίδια όπως fifa 12, real racing 2 και τα ρέστα είναι η μέρα με την νύχτα :/

Ελπίζω τουλάχιστον τα 2gb ram να κάνουν τη διαφορά :)

More
27 Jan 2012 21:30 #104271 by Γιώργος Λόλας
Στο συγκεκριμένο πάντως, gaming = OnLive/Gaikai. Οπότε, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Εγώ είμαι ακόμα με το HTC Magic και δε παίζει να το αλλάξω σύντομα. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να παίξω παιχνίδια :P