Πήγα στο saturn σήμερα που είχε εγκαίνια και προσφορές για να πάρω το wii black.
Στο διαφημιστικό φυλλάδιο έγραφε wii black με το sports resort 149€. Ήξερα εγώ βέβαια ότι μέσα πρέπει να έχει και το κλασικό sports γι αυτό δεν θα το έπαιρνα χωρίς να ρωτούσα.
Φτάνοντας εκεί αργά το απόγευμα, περίμενα στη ουρά κανα τεταρτάκι (φαντάζομαι τι θα γινόταν το πρωί) και όταν μπαίνω μέσα προς έκπληξη μου διαπιστώνω πως δεν έχει εξαντληθεί. Δεύτερη έκπληξη, το λευκό wii είχε ακριβώς την ίδια τιμή με το μαύρο, 149€. What? Αφού υποτίθεται το μαύρο είναι το πλήρες πακέτο.
Τέσπα. Κατευθύνοναι στην παλέτα με το μαύρο wii με δέος (
) για να διαπιστώσω πως τα πακετάκια είναι σφραγισμένα με την ταινία του saturn, σε αντίθεση με το λευκό wii, που ήταν σφραγισμένο με την ταινία της nortec. Ανασκουμπόνομαι. Αρχίζω να ανακρίνω τους πωλητές, έναν έναν ξεχωριστά. Οι δύο πρώτοι με διαβεβαίωσαν πως το μαύρο είναι το πιο εξελιγμένο πακέτο μπλα μπλα μπλα αλλά τον τρίτο τον ψάρωσα...
Εγώ: Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά?
Πωλητής: Μέχρι τέλος.
Ε: Τι εννοείς? Μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα?
Π: Ναι ναι, μέχρι να τελειώσει το απόθεμα
Ε: Μάλιστα. Και να σου πω. Περιλαμβάνει και το spots και το sports resort, όπως αναφέρει η συσκευασία?
Π: Ναι έχει 15 παιχνίδια, και το sports resort
E: ΚΑΙ το sports?
Π: Ναι, αλλά όχι όλα τα παιχνιδία.
Ε: Δηλαδή?
Π: Δεν περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια που αναφέρονται πάνω στο cd.
Ε: Πώς κι έτσι? Η αντιπροσωπεία της Nintendo συνήθως το φέρνει συνήθως με όλα τα παιχνίδια του sports και του sports resort μέσα. (Αερολογία, για να δω τι θα απαντήσει)
Π: Δεν ξέρω πως κι έτσι, μη με ρωτάς.
Τελικά δεν το πήρα. Το γεγονός ότι το προϊόν ήταν τρελός κράχτης και ότι είχε ταινία του saturn πάνω, με υποψιάζει πως κάτι τρέχει με το συγκεκριμένο πακέτο.
Από την άλλη, το πακέτο αυτό στα περισσότερα eshop που πωλείται αναφέρεται έτσι όπως και στο saturn, δλδ "wii black με το sports resort".
Η ερώτηση είναι, πόσα παιχνίδια πρέπει να περιλαμβάνει κανονικά, αν όντως έχει λιγότερα sports από το λευκό wii, και αν έχει τη δυνατότητα ένας retailer να μειώσει τα παιχνίδια, είτε του sports είτε του sports resort (δεν κατάλαβα ποιο από τα δύο είχε μειωμένα παιχνίδια, ο πωλητής δεν χαρακτηριζόταν από ευφράδεια λόγου).