Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wii Black: έκδοση με λιγότερα παιχνίδια?

More
18 Mar 2010 21:09 #69462 by Eleftherios
Πήγα στο saturn σήμερα που είχε εγκαίνια και προσφορές για να πάρω το wii black.
Στο διαφημιστικό φυλλάδιο έγραφε wii black με το sports resort 149€. Ήξερα εγώ βέβαια ότι μέσα πρέπει να έχει και το κλασικό sports γι αυτό δεν θα το έπαιρνα χωρίς να ρωτούσα.

Φτάνοντας εκεί αργά το απόγευμα, περίμενα στη ουρά κανα τεταρτάκι (φαντάζομαι τι θα γινόταν το πρωί) και όταν μπαίνω μέσα προς έκπληξη μου διαπιστώνω πως δεν έχει εξαντληθεί. Δεύτερη έκπληξη, το λευκό wii είχε ακριβώς την ίδια τιμή με το μαύρο, 149€. What? Αφού υποτίθεται το μαύρο είναι το πλήρες πακέτο.

Τέσπα. Κατευθύνοναι στην παλέτα με το μαύρο wii με δέος (:D) για να διαπιστώσω πως τα πακετάκια είναι σφραγισμένα με την ταινία του saturn, σε αντίθεση με το λευκό wii, που ήταν σφραγισμένο με την ταινία της nortec. Ανασκουμπόνομαι. Αρχίζω να ανακρίνω τους πωλητές, έναν έναν ξεχωριστά. Οι δύο πρώτοι με διαβεβαίωσαν πως το μαύρο είναι το πιο εξελιγμένο πακέτο μπλα μπλα μπλα αλλά τον τρίτο τον ψάρωσα...

Εγώ: Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά?
Πωλητής: Μέχρι τέλος.
Ε: Τι εννοείς? Μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα?
Π: Ναι ναι, μέχρι να τελειώσει το απόθεμα
Ε: Μάλιστα. Και να σου πω. Περιλαμβάνει και το spots και το sports resort, όπως αναφέρει η συσκευασία?
Π: Ναι έχει 15 παιχνίδια, και το sports resort
E: ΚΑΙ το sports?
Π: Ναι, αλλά όχι όλα τα παιχνιδία.
Ε: Δηλαδή?
Π: Δεν περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια που αναφέρονται πάνω στο cd.
Ε: Πώς κι έτσι? Η αντιπροσωπεία της Nintendo συνήθως το φέρνει συνήθως με όλα τα παιχνίδια του sports και του sports resort μέσα. (Αερολογία, για να δω τι θα απαντήσει)
Π: Δεν ξέρω πως κι έτσι, μη με ρωτάς.

Τελικά δεν το πήρα. Το γεγονός ότι το προϊόν ήταν τρελός κράχτης και ότι είχε ταινία του saturn πάνω, με υποψιάζει πως κάτι τρέχει με το συγκεκριμένο πακέτο.
Από την άλλη, το πακέτο αυτό στα περισσότερα eshop που πωλείται αναφέρεται έτσι όπως και στο saturn, δλδ "wii black με το sports resort".

Η ερώτηση είναι, πόσα παιχνίδια πρέπει να περιλαμβάνει κανονικά, αν όντως έχει λιγότερα sports από το λευκό wii, και αν έχει τη δυνατότητα ένας retailer να μειώσει τα παιχνίδια, είτε του sports είτε του sports resort (δεν κατάλαβα ποιο από τα δύο είχε μειωμένα παιχνίδια, ο πωλητής δεν χαρακτηριζόταν από ευφράδεια λόγου).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Mar 2010 21:25 - 18 Mar 2010 21:30 #69463 by pReDiCtOR
Για ποιο καταστημα μιλαμε (περιοχη i mean)???
Ισως περασω να παρω το ασπρο.
Ενα παιχνιδι θελω να παιξω στο wii, το one piece.
Last edit: 18 Mar 2010 21:30 by pReDiCtOR.

More
18 Mar 2010 21:27 #69464 by Eleftherios
Μιλάμε για το νέο κατάστημα του Saturn στον Σταθμός Λαρίσης. Ακριβώς απέναντι από το Μετρό.

More
18 Mar 2010 23:34 #69470 by Νίκος Παπαγεωργίου
Τα Wii Sports και Wii Sports Resort εχουν τον ιδιο αριθμο παιχνιδιων απο οποιο καταστημα και αν τα αγορασεις. 5 για το wii sports και 12 για το wii sports resort. Nα σημειωσω εδω οτι και το wii sports και το wii sports resort εχουν απο κοινου golf και bowling. Δεν εχω ακουσει ποτε καποιο καταστημα να μπορει να μειωσει τον αριθμο των παιχνιδιων μεσα στα δισκακια, αρα η ο υπαλληλος ηταν βαθια νυχτωμενος, η εχω χασει επεισοδια.

Ενας φιλος παντως που πηρε το wii black με τα sports και sports resort, το πακετο ειχε μεσα και τα 2 games, με ολα τα παιχνιδια που πρεπει να περιλαμβανουν, και το wii motion plus, το nunchuk και ενα wiimote. Το wii motion plus πρεπει απαραιτητως να συμπεριλαμβανεται στο πακετο, αλλιως το wii sports resort δεν παιζει.

More
19 Mar 2010 18:28 #69476 by Ανδρεας Καλογερας
Το καταστημα στο οποιο πηγες ειναι πολυ φθηνο γιατι αφαιρουν αντικειμενα απο μεσα!!! Ειναι πολυ κλεφτες!!!Εχω πεσει κι εγω θυμα!!

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
19 Mar 2010 23:32 #69488 by Νίκος Παπαγεωργίου
Αν ειναι ετσι, τοτε ειναι πολυ λαμογια οι τυποι!

More
22 Apr 2010 19:31 #71130 by arkypraios
Εγω που πηρα το μαυρο τα Χριστουγεννα ειχε το wii sports με ολα τα παιχνιδια το wii sports resort και το wii motion plus.(το wiimote και το nuchuck ειναι παντα μεσα στο πακετο)