Το φχαριστιεμαι βλέποντας την πορεία Ουι και Πλέιστεισιον (βαριέμαι να γυρίσω σε αγγλικά :Ρ).
Σκέφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω οταν με το καλο έρθει.
Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς.
Η Νιντέντο ανακοινωσε οτι αργοτερα μεσα στο 2007 θα βγαλει και κονσολες που θα μπορεις να παιξεις Ντιβιντι ταινίες.
Η Νορτεκ (Η εταιρια εισαγωγης της Νιντεντο στην Ελλάδα) δηλωσε οτι για τους ελληνες ο οπερα θα ειναι τσαμπα μεχρι το καλοκαιρι.
Οχι οτι με απασχολει ιδιαιτερα (σιγα το κοστος που εχει ο οπερα, με 10 ουι ποιντς τον αγοραζεις) αλλα σκεφτομαι οτι αν πιο μετα βγουν πιο γαμάτα bundles με το wii μηπως χτυπαω το κεφάλι μου στον τοιχο (φαντάστειτε να βγαλουν ουί μετά που να υποστηρίζει κάτι άλλο π.χ να έχει ενσωματομένη κάμερα)
Ενα είναι αυτό.
Τα αλλα 2 που με απασχολούν είναι:
α) η φάση με τα καλώδια. η τηλεορασή μου περνει SCART αλλα και απο τα άλλα που έχουν οι Binteoκαμερες (ξερετε κίτρινο, άσπρο, κόκκινο).
β) Η σύνδεση στο ιντερνετ, το Wii θα το έχω στο σαλονι και είναι αρκετα μακρια απο το δωματιο μου που έχω τον ρουτερ. Υπάρχει τρόπος ασύρματης δικτύωσης (κατι διαβασα κάπου για μια συσκευη της Nintedo για το DS που πιάνει και με το Wii) ή να τραβήξω καλώδιο απο το κουτί στο Wii?
Αυτά με απασχολούν