Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nintendo: Γενική συζήτηση

More
20 Apr 2022 21:56 #263378 by Nikos Georgopoulos
Μύστης developer πέρασε ένα κακό Mario Clone στο Xbox store

Supertan Omarioth...3D!

Ένας developer κυκλοφόρησε έναν κακό κλώνο του Super Mario στο Xbox Store.

Υπάρχουν αρκετά Platform που αντλούν έμπνευση από το Super Mario, όμως το συγκεκριμένο ripoff του Mario κατάφερε να κυκλοφορήσει στο Xbox Store. Το Super Omarioth 3D Infinity World Adventures είναι πρακτικά ένα κακό Super Mario Run. Στο Super Omarioth μπορείτε να τρέχετε προς τα δεξιά και να πηδάτε. Οι developers δεν άλλαξαν καν το μοντέλο του χαρακτήρα, απλά χρησιμοποίησαν το μοντέλο του Mario.

Η περιγραφή του Super Omarioth 3D Infinity World Adventures αναφέρει τα εξής: “Οι περιπέτειες του Super Omarioth συνεχίζονται. Αυτή την φορά με 3D σχεδιασμό. Ταξιδέψτε δια μέσου της ζούγκλας με τον Omarioth. Πηδήξτε τα εμπόδια. Προσπαθήστε να μην πέσετε σε αυτή την γρήγορη περιπέτεια. Έχετε τρείς ευκαιρίες. Προσπαθήστε να κάνετε high score.”

Το Super Omarioth 3D Infinity World Adventures έχει πλέον κατέβει από το Xbox Store.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 May 2022 20:38 #263986 by Nikos Georgopoulos
Η δημοπρασία ξεκίνησε πάλι

Η δημοπρασία αρχικά είχε σταματήσει αλλά τελικά βρέθηκε τρόπος να ξεκινήσει πάλι. Λόγω μιας αλλαγής στις πολιτικές του eBay, η οποία κρίνει τις τιμές ενός προϊόντος με βάση το ιστορικό πωλήσεων του κάθε χρήστη, το χρυσό Wii θεωρήθηκε πολύ ακριβό και η δημοπρασία του σταμάτησε. Ο Donny τότε χρησιμοποίησε την βοήθεια της εταιρείας δημοπρασιών Goldin, οι οποίοι ξεκίνησαν νέα δημοπρασία για το Wii, η οποία λήγει στις 22 Μάιου.
Η Goldin δήλωσε: "Λόγω των σκληρών αλλά κατανοητών πολιτικών για τα δώρα και λόγω ασφαλείας, η κονσόλα δεν έφτασε ποτέ στο παλάτι, πόσο μάλλον στα χέρια της Βασίλισσας. Χωρίς να το γνωρίζει αρκετός κόσμος είχε φτάσει πίσω στα γραφεία της THQ. Μόλις η THQ φαλίρισε το 2012, το Βασιλικό Wii εξαφανίστηκε και κανείς δεν ήξερε που ήταν. Πέντε χρόνια μετά εμφανίστηκε ξανά, όταν αγοράστηκε από έναν συλλέκτη, ο οποίος το βρήκε από μία επαφή που είχε στην THQ. Τελικά πούλησε την κονσόλα και πλέον βρίσκεται στα χέρια μας από τότε.

Σας παρουσιάζουμε το απόλυτο συλλεκτικό Wii, φτιαγμένο ειδικά για τη Βασίλισσα, το Χρυσό Wii.Η κονσόλα και το χειριστήριο έχουν χρυσό 24 καρατίων. Και τα δύο παρουσιάζουν λίγη φθορά στο επιχρύσωμα. Το πακέτο περιλαμβάνει την κονσόλα, ένα χειριστήριο, ένα αντίτυπο του BIG FAMILY GAMES, ένα sensor bar και όλα τα απαραίτητα καλώδια. Το Wii θα έρθει με ένα γράμμα, το οποίο θα πιστοποιεί την ιστορία και την αυθεντικότητά του. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοναδικό συλλεκτικό της Nintendo".

More
06 May 2022 20:39 #263990 by Nikos Georgopoulos
Fan του Nintendo 64 ετοιμάζει Metroid 64

Λογικά ετοιμάζεται να δεχτεί μήνυση.

Ο Luto Akino, προγραμματιστής και indie developer ετοιμάζει ένα fanmade Metroid 64 για το Nintendo 64.

Από την κυκλοφορία του Super Metroid του 1994 για το SNES μέχρι το Metroid Prime για το GameCube το 2002, η Nintendo δεν είχε κυκλοφορήσει κάποια έκδοση της σειράς.

At last working in #Metroid64 I adjusted small details, and placed a test texture . There is a bug with the beams direction when Samus is flat against the wall that I need to fix #metroid #F2P #n64 #lowpoly #Nintendo64 #Zelda #unity #unity3d #madewithunity #gamedev #3dmodeling #3D pic.twitter.com/sWBYoTbove

— Luto Akino (@LutoAkino) April 26, 2022

Today i going to take me a time in the #Developing because my real job need it but here you have an old video showing the movement of the camera in closed spaces #Metroid #metroid64 #NINTENDO64 #n64 #fangame #F2P #unity3d #unity2d #unity #Blender3d #gamedevelopment #Zelda #Samus pic.twitter.com/GBicaNQljG

— Luto Akino (@LutoAkino) April 23, 2022

Old video that show the target system test in Metroid 64. Check my Instagram (luto_akino) to look more videos about the project #metroid #metroid2 #supermetroid #metroidfusion #MetroidDread #fangame #F2P #Samus #samusaran #NINTENDO64 #N64 #zelda #ocarinaoftime #MajorasMask pic.twitter.com/zQcwiUERKk

— Luto Akino (@LutoAkino) April 22, 2022

Ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο είναι η Nintendo να μάθει για τη δουλειά του Akino και να του κάνει μήνυση.

More
18 May 2022 22:23 #264332 by Nikos Georgopoulos
Η Σαουδική Αραβία αγόρασε το 5% της Nintendo

Έχει επίσης μετοχές σε Capcom, EA, Take-Two και Activision.

Το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, ένα σχεδόν απύθμενο ταμείο μετρητών που έχει ως αποστολή τη διαφοροποίηση της οικονομίας του έθνους, έχει αποκτήσει μερίδιο 5,01% στη Nintendo .

Η είδηση ​​ανακοινώθηκε σε κατάθεση που έγινε στο υπουργείο Οικονομικών της Ιαπωνίας Η κίνηση αυτή ακολουθεί παρόμοιες επενδύσεις που έγιναν πέρυσι σε Capcom, EA, Take-Two και Activision, μαζί με σχεδόν πλήρη ιδιοκτησία της SNK.

Το Bloomberg λέει ότι η κίνηση θα καταστήσει το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων τον «πέμπτο μεγαλύτερο μέτοχο της εταιρείας». Το ταμείο διοικεί ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος Mohammed bin Salman. Η Σαουδική Αραβία πέρασε τον περασμένο χρόνο στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, ρίχνοντας χρήματα, με στρατηγικές επενδύσεις σε εταιρείες όπως η Activision Blizzard, η Electronic Arts, η Take-Two Interactive, η Capcom και η Nexon. Όπως πολλές από τις συναλλαγές του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, αυτές οι αγορές εμπίπτουν στη στρατηγική του Σαουδικού Οράματος 2030 που θεσπίστηκε κατά τη διάρκεια της ανόδου του Πρίγκιπα στην εξουσία στα μέσα της δεκαετίας, η οποία στα χαρτιά έχει σκοπό να διαφοροποιήσει την πετρελαιοκεντρική οικονομία του βασιλείου.

Τα βιντεοπαιχνίδια δεν είναι η μόνη βιομηχανία ψυχαγωγίας που ανήκει στην επενδυτική κίνηση PIF, η οποία έχει ρίξει χρήματα στο Χόλιγουντ, σε ποδοσφαιρικές ομάδες (π.χ. Newcastle) και άλλες δραστηριότητες, όπως η Formula 1.

Ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας αγόρασε SNK και ESL.

Διαβάστε για τους 37 coaches που δέχτηκαν αποκλεισμό από το CS GO λόγω cheating.

Δείτε το Trusted mode anti-cheat και τι έγινε με τον source code του CS GO που διέρρευσε.

More
27 May 2022 12:42 #264526 by Nikos Georgopoulos
Επανέλαβε την ίδια δήλωση

Ενάμιση χρόνο μετά, ο Reggie-Fils Aime επανέλαβε την ίδια δήλωσή του περί διαφορετικότητας, καθώς πιστεύει ότι η βιομηχανία των games «υστερεί θλιβερά» όσον αφορά την υιοθέτηση της διαφορετικότητας στα games.
Ο πρώην πρόεδρος της Nintendo of America, Reggie Fils-Aimé, θεωρεί ότι υπάρχει έλλειψη προόδου στη διαφορετικότητα της βιομηχανίας των games.  Μιλώντας στο GamesIndustry.biz στο πλαίσιο της περιοδείας του βιβλίου του, ο Fils-Aimé υποστηρίζει ότι η βιομηχανία των games είναι «θλιβερά πίσω» στο να εντάξει την διαφορετικότητα.

Ο Reggie Fils-Aime δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν βλέπεις την διαφορετικότητα στις τάξεις των στελεχών και ειδικά στις ηγετικές τάξεις των βασικών developers . Είναι απίστευτα δύσκολο να το βρεις σε διάφορα games. Για μένα, ως μαύρος που είμαι με τον ιδιαίτερο τόνο του δέρματός μου, τα μαλλιά, τις μπούκλες και οτιδήποτε άλλο, είναι δύσκολο να φτιάξουν έναν χαρακτήρα που να μοιάζει με εμένα και δεν θα έπρεπε να είναι δύσκολο».

Ο Fils-Aimé συνέχισε να ομολογεί ότι κατά καιρούς συνειδητοποιούσε ότι ήταν ο μόνος μαύρος σε συγκεντρώσεις ανώτερων στελεχών και ο πρώτος αφροαμερικανός που ηγήθηκε της Nintendo of America. Χρησιμοποίησε ένα ανέκδοτο του πρώτου του ντεμπούτου στην E3 για την Nintendo, όπου τον πέρασαν για άνθρωπο της ασφάλειας, επειδή ήταν ένας ψηλός μαύρος με κοστούμι. «Αυτό είναι απογοητευτικό, και σίγουρα με κόλλησε και συνεχίζει να με κολλάει».

Έλαβε το περιστατικό ως κάτι που τον δίδαξε, ενώ για το σκηνικό αυτό δήλωσε: «Πρέπει να δείτε την διαφορετικότητα στα επίπεδα κάτω από τον πρόεδρο ή τον διευθύνοντα σύμβουλο για να δείτε τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτόν τον κορυφαίο ηγετικό ρόλο κάποια στιγμή. Φοβάμαι ότι θα μας πάρει αρκετό χρόνο γιατί δεν βλέπω να υπάρχει αυτό το επίπεδο του diversity ένα, δύο ή τρία επίπεδα πιο κάτω. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο και αυτό σας το δηλώνω με απογοήτευση."

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τα ευρύτερα ζητήματα στο χώρο εργασίας που έχουν ταλαιπωρήσει έναν αυξανόμενο αριθμό εταιρειών παιχνιδιών, ο Fils-Aimé είπε ότι πιστεύει πως η ευθύνη βαραίνει ακριβώς την ηγεσία: «Οι διευθυντές πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με την κουλτούρα που δημιουργούν και διαιωνίζουν για τους εργαζόμενους ώστε οι εργαζόμενοί τους να κάνουν την καλύτερη δυνατή δουλειά. Μπορώ να πω με περηφάνια και σιγουριά ότι καθώς ήμουν διευθυντής της Nintendo Αμερικής, ότι διαμορφώσαμε την κουλτούρα μας με πολύ θετικό τρόπο. Υπάρχουν δυστυχώς πάρα πολλά παραδείγματα εταιρειών που δεν έχουν δημιουργήσει μια αποτελεσματική κουλτούρα. Και δεν πιστεύω ότι αυτό είναι μόνο στη βιομηχανία των games, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πάρα πολλά παραδείγματα αυτού του είδους της διαιώνισης κακής κουλτούρας».

More
30 May 2022 20:37 #264588 by Nikos Georgopoulos
Επίσημη αλυσίδα Kirby Café στην Ιαπωνία

Προσφέρουν χιουμοριστικά πιάτα βασισμένα στη σειρά.

Τα Kirby Café υπάρχουν σε πολλές τοποθεσίες στην Ιαπωνία και προσφέρουν χιουμοριστικά πιάτα βασισμένα στη σειρά.

Η Nintendo άνοιγε το πρώτο Kirby Café στην Osaka της Ιαπωνίας το 2016 και από τότε έχουν ανοίξει αλλά και κλείσει σε διάφορες τοποθεσίες της χώρας, λόγω της πανδημίας.
Σύμφωνα με την ιστορία "η αλυσίδα άνοιξε όταν ο Kirby και ο Waddle Dee αποφάσισαν να ανοίξουν ένα εστιατόριο και επειδή δεν ήξεραν να μαγειρεύουν προσέλαβαν τον κλασσικό εχθρό τους Chef Kawasaki για να φτιάχνει το φαγητό".

Ένα πιάτο με αστείο όνομα και υπονοούμενο είναι το Waddle Dee’s fried balls το οποίο προσφέρεται στα Kirby Café από το 2019. Το συγκεκριμένο πιάτο περιλαμβάνει μπάλες πίτσας με καυτερά μπαχαρικά και σάλτσα για βούτηγμα.

More
01 Jun 2022 12:21 #264624 by Nikos Georgopoulos
Gameplay video του ακυρωμένου Kirby για το GameCube εμφανίστηκε στο YouTube

Ο τίτλος είχε παρουσιαστεί στην Ε3 2005.

Ο YouTuber Foulowe59 ανέβασε gameplay video λίγων δευτερολέπτων του ακυρωμένου Kirby για το GameCube .

Ο εν λόγω τίτλος είναι γνωστός από τους fans ως Kirby GCN και ενώ είχε παρουσιαστεί στην Ε3 2005 και είχαν δημοσιοποιηθεί διάφορα screenshots του, τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ χωρίς να ακυρωθεί επίσημα από τη Nintendo. Στο gameplay video φαίνετε ότι το Kirby GCN περιείχε και 2D αλλά και 3D πίστες.

Ο Kirby θα είχε πάνω από 10 copy abilities, ενώ θα εμφανίζονταν διάφοροι χαρακτήρες της σειράς για να τον βοηθήσουν στην περιπέτειά του.

More
03 Jun 2022 02:28 #264677 by Nikos Georgopoulos
YouTuber που φιλοξενούσε μουσικά κομμάτια από games, έλαβε πάνω από 500 copyright strikes από την Nintendo

Τελικά έσβησε τα τραγούδια της.

Ένας YouTuber αφαίρεσε soundtracks της Nintendo, αφότου έλαβε πάνω από 500 copyright claims από την Ιαπωνική εταιρεία, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο.

Ο YouTuber DeoxysPrime διαθέτει έναν λογαριασμό στο YouTube με 165.000 συνδρομητές, ο οποίος φιλοξενεί όλα τα είδη των soundtracks για games. Αναγκάστηκε όμως να αφαιρέσει όλα τα τραγούδια της Nintendo αφού έλαβε πάνω από 500 αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων από την Ιαπωνική εταιρεία. Οι άλλες εταιρείες δεν του έστειλαν copyright strikes.

Τα soundtracks περιελάμβαναν games όπως τα Mario Kart 8 και Splatoon, τα οποία ήταν βγαλμένα απευθείας από τα ίδια τα παιχνίδια. Σε δήλωση που αναρτήθηκε στο Twitter στις 30 Μαΐου, ο YouTuber είπε ότι ¨Με πάνω από 500 αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων και 12 soundtracks μπλοκαρισμένα την τελευταία εβδομάδα, είναι ξεκάθαρο ότι στη Nintendo δεν θέλουν τη μουσική τους στο YouTube. Λυπάμαι για όλους όσους απολαμβάνουν τη μουσική τους, αλλά δεν έχω πολλές επιλογές. Δεν έχω σκοπό να διαγράψω το κανάλι μου και τα υπόλοιπα soundtracks που δεν ανήκουν στη Nintendo θα παραμείνουν για το άμεσο μέλλον. Είναι απογοητευτικό, αλλά όπως έχω ξαναπεί, είναι τελικά η επιλογή τους να μπλοκάρουν τη μουσική τους στην πλατφόρμα. Για άλλη μια φορά λυπάμαι για την ταλαιπωρία που θα προκληθεί, καθώς απολαμβάνω να ακούω μουσική της Nintendo εδώ, όπως και εσείς, αλλά δεν έχει νόημα να συνεχίσω έτσι.".

Μερικά από τα soundtrack που καταργήθηκαν περιλαμβάνουν αυτά για τη σειρά Smash, τα παιχνίδια Donkey Kong Country, Wind Waker, F-Zero και τα περισσότερα από τα σύγχρονα παιχνίδια Mario και Mario Kart.

Τον Ιανουάριο, o GilvaSunner έλαβε πάνω από 1.300 αποκλεισμούς πνευματικών δικαιωμάτων από την Nintendo. Γι' αυτό και στο GameWorld όταν παίζουμε βίντεο της εταιρείας στις νέες κυκλοφορίες μας, κάνουμε πάντοτε mute τον ήχο του και βάζουμε ένα άλλο μουσικό κομμάτι.

More
07 Jun 2022 17:09 #264774 by Nikos Georgopoulos
Η Nintendo ήθελε να φυλακίσει 5 χρόνια τον hacker Gary Bowser αντί για 3, παρότι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας

Είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και έχασε 40 κιλά.

Τα δικαστικά έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς την καταδίκη του Gary Bowser για πειρατεία, έριξαν νέο φως στο πώς η ποινή των 40 μηνών του σχεδιάστηκε για να αποτρέψει άλλους από παρόμοια εγκλήματα.

Τον Φεβρουάριο, ο Bowser ενημερώθηκε ότι θα εκτίσει 40 μήνες πίσω από τα κάγκελα (3,3 χρόνια) αφού παραδέχτηκε την ενοχή του στη διανομή και την πώληση συσκευών που επιτρέπουν την πειρατεία. Σε νέα αναφορά, οι δικηγόροι της Nintendo και ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Robert Lasnik, συζήτησαν τον χρόνο φυλάκισης του Bowser ως παράδειγμα - ακόμα και όταν οι ίδιοι οι δικηγόροι του Bowser υποστήριξαν ότι η σωματική του υγεία ήταν σε κίνδυνο και υποστήριξαν ότι ο Bowser είχε ήδη περάσει 16 μήνες κλεισμένος περιμένοντας τη δίκη. Οι δικηγόροι του hacker Gary Bowser δήλωσαν πώς ο πελάτης τους είχε χάσει 40 κιλά ενώ βρισκόταν στη φυλακή, καθώς δεν μπόρεσε να αναζητήσει θεραπεία για μια πάθηση στα πόδια που απαιτούσε τακτική θεραπεία και τον είχε αφήσει σε αναπηρικό καροτσάκι.

"Αυτή είναι μια εικόνα ενός τυπικού κελιού στο κέντρο κράτησης στο SeaTac", εξήγησε ο δικηγόρος του Bowser στον δικαστή. "Δύο άνθρωποι μένουν σε αυτόν τον χώρο. Το έδειξα στον κύριο Browser σήμερα το πρωί - γιατί αυτό δεν είναι το κελί του - και είπε, "Λοιπόν, ξέρετε, είμαι σε ένα κάπως καλύτερο κελί. Το δικό μου είναι περίπου 45 εκατοστά πιο μεγάλο γιατί είναι ένα ειδικό κελί για να χωρέσει το αναπηρικό καροτσάκι που χρησιμοποιούσα πολύ συχνά, και βγάζω την κάτω κουκέτα λόγω του προβλήματός μου». Αλλά υπάρχουν δύο άτομα εδώ. Για έξι μήνες από τους τελευταίους 16 μήνες, ήμουν κλειδωμένος σε αυτό το κελί για τουλάχιστον 23 ώρες την ημέρα. Κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, άφηναν τους ανθρώπους να βγαίνοτν μόνο κάθε τρεις μέρες για να κάνουν ένα ντους για μισή ώρα και να επιστρέψουν».

Ο ίδιος ο Bowser είπε: "Ήταν μια πολύ τραυματική εμπειρία για μένα να συλληφθώ, να έρθω εδώ, να το περάσω αυτό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη φυλακή και περνάω τη δικαστική διαδικασία και τα πάντα. Και ο χρόνος που έχω περάσει ήδη, 16 μήνες στην κράτηση, είναι πολύς. Πέρασα έξι μήνες, βασικά, κλειδωμένος λόγω Covid. Πέρασα και τα τρία κύματα Covid πριν καν υπάρξει διαθέσιμο εμβόλιο. Προσωπικά δεν έχω κάνει εμβόλιο [καθώς] είμαι δύσπιστος με την ιατρική μου κατάσταση, πώς θα με επηρεάσει και δεν μπόρεσα να έχω την κατάλληλη ιατρική θεραπεία επειδή δεν μπόρεσα να έχω έναν γιατρό για να δει αν το εμβόλιο θα ήταν δυνατό με τις συνθήκες της υγείας μου. Όταν με συνέλαβαν για πρώτη φορά, ήμουν 185 κιλά. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω αναπηρικό καροτσάκι. Πέρασα τη ζωή μου πίνοντας, από τότε που ήμουν 15 ετών, αφού πέθανε η μαμά μου, και αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που ήμουν νηφάλιος στη ζωή μου».

Η νομική ομάδα του Bowser τόνισε ότι ο πελάτης τους δεν ήταν ένας από τους δύο βασικούς ιδρυτές της ομάδας hacker Team Xecutor - ότι "χωρίς τον κ. Bowser, αυτή η επιχείρηση θα είχε προχωρήσει" καθώς "θα υπήρχε άλλος κύριος Bowser" - και ότι ενώ ο Bowser είχε κέρδος ύψους 320.000 δολαρίων, αυτό είχε γίνει κατά τη διάρκεια επτά ετών και ήταν σημαντικά μικρότερο από τα πρόστιμα των 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων που κλήθηκε τελικά να πληρώσει (4,5 εκατομμύρια δολάρια σε αυτή την περίπτωση και 10 εκατομμύρια δολάρια σε ξεχωριστή πολιτική αγωγή που κατατέθηκε από την ίδια την Nintendo).

More
16 Jun 2022 00:38 #265008 by Nikos Georgopoulos
Επικεφαλής group των hackers που τσίπαραν τα Nintendo Switch: "Κλέβω εταιρείες που βγάζουν δισεκατομμύρια, τι με νοιάζει;"

Ο Greg Bowser κι αυτός ζει παρέα με Ρωσίδα πρώην μοντέλο.

Παρότι ο hacker Greg Bowser είναι ο μόνος που "την έχει πληρώσει" και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή, η υπόλοιπη ομάδα των hackers παραμένει...άφαντη.

Ο εγκέφαλος της ομάδας των hackers, Μαχ Λουάρν, ζει στην πόλη Αβινιόν και πρόσφατα του πήρε συνέντευξη η Le Monde. Απ' ότι φαίνεται, ο hacker κυκλοφορεί ελεύθερος. Μάλιστα ο Λουάρν δήλωσε: «Δεν επρόκειτο να καταλήξω ως τεχνικός και να βγάζω 5.000 ευρώ το μήνυμα, όταν συνειδητοποίησα, στα 18 μου, ότι το hacking δεν ήταν απλώς διασκεδαστικό, αλλά ότι υπήρχε τρόπος να βγάλω πολλά χρήματα. Κλέβω από εταιρείες που βγάζουν δισεκατομμύρια, τι με νοιάζει;»

Στην πρόσφατη μήνυσή της Nintendo εναντίον του Gary Bowser, η Ιαπωνική εταιρεία ισχυρίστηκε ότι η Team Xecutor της είχε κοστίσει συλλογικά «πάνω από 65 εκατομμύρια δολάρια» που διεκδικεί ως αποζημίωση.

Ο Bowser, ο οποίος έχει σωματικά προβλήματα υγείας και χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι, συνελήφθη ενώ ζούσε στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα αντιμετωπίζει πρόστιμα 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων, πλέον της φυλάκισής του, αφού πληρώθηκε 320.000 δολάρια από τον Λουάρν για επτά χρόνια.

Είναι πλούσιος και μένει με Ρωσίδα, πρώην μοντέλο
Συγκριτικά, η Le Monde ανέφερε ότι ο Λουάρν ζούσε σε ένα άνετο διαμέρισμα με μία Ρωσίδα κοπέλα πρώην μοντέλο .

Ο Λουάρν είχε αντιμετωπίσει νομικά προβλήματα στο παρελθόν, αν και μετά τη σύλληψη του 1993 για μια υπόθεση πειρατείας της Nintendo απλώς μετακόμισε σε μια «πολυτελή» βίλα στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Έχει επίσης φυλακιστεί στο παρελθόν - αφού παρασύρθηκε στις ΗΠΑ με την υπόσχεση ενός κόμματος, για να διαπιστώσει ότι ήταν ομοσπονδιακό δόλωμα για να τον συλλάβουν. Αντιμέτωπος με 40 χρόνια φυλάκιση για μεταπώληση κλεμμένων τηλεφωνικών καρτών, ο Λουάρν ομολόγησε την ενοχή του και εξέτισε πέντε χρόνια φυλάκισης και μετά επέστρεψε στη Γαλλία.

Το 2005, ο Λουάρν δούλεψε με μια εταιρεία που πουλούσε PlayStation mods που επέτρεπαν την πειρατεία και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η Nintendo θέλουν να συλλάβουν τον Λουάρν, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να ανησυχεί. "Με μισούν. Στοιχηματίζω ότι στο Τόκιο, δημοσίευσαν τη φωτογραφία μου σε ένα γραφείο", είπε ο Λουάρν, συγκρίνοντας τον εαυτό του με επαναστάτη παρά με εγκληματία. «Ήμασταν πάντα υπέρ της ελευθερίας, αυτή είναι η νοοτροπία μας: να κάνουμε ό,τι θέλουμε με τις μηχανές και να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτές».

Πιο πρόσφατα, ο Λουάρν συνελήφθη ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Τανζανία, αν και έβγαινε από τη φυλακή και μπήκε σε ένα ιδιωτικό τζετ που έστειλε ένας φίλος του για να τον παραλάβει πριν τον προλάβει το FBI.

Όταν καταδικάστηκε ο Gary Bowser, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Robert Lasnik έλεγξε συγκεκριμένα τον Λουάρν όταν συζητούσε το χρονικό διάστημα που θα περνούσε ο Bowser πίσω από τα κάγκελα - το οποίο, ενώ περιγράφηκε ως "μοναδική ευκαιρία" για να στείλει ένα μήνυμα για την πειρατεία, μειώθηκε ως ποινή λόγω της αναπηρίας του Bowser. και τα δύο χρόνια που είχε ήδη περάσει σε ένα μικρό κελί περιμένοντας τη δίκη. «Θέλω το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο ότι, υπό κανονικές συνθήκες, θα έστελνα τον κ. Μπόουζερ στη φυλακή για πέντε χρόνια», είπε τότε ο Λάσνικ. «Αν ο κ. Λουάρν έρθει μπροστά μου για την καταδίκη, μπορεί κάλλιστα να κάνει διψήφια χρόνια φυλάκισης για τον ρόλο του και τη συμμετοχή του και το ίδιο ισχύει και με το άλλο άτομο».