Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid & Grand Theft Auto IV στο Wii

More
02 Jul 2007 16:53 #34378 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δίκιο έχει ο SA7. Και το Wii είναι Next Gen Koνσόλα. Τα γραφικά δεν είναι το παν. Το παιχνίδι μπορει να ανασχεδιαστει... Ετσι κι αλλιώς όπως θα ''χωραει'' το παιχνίδι στα DVD του 360 ετσι θα χωράει προφανως

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2007 17:25 #34383 by Γιώργος Πάσχος
Σιγά να μην κάτσουν και ξανακάνουν απο την αρχή τα γραφικά των GTAIV kai MGS4. Άλλη δουλειά δεν είχε η rockstar και η konami παρα να ξανασχεδιάζουν τα παιχνίδια τους για το Wii.

Το Wii δεν είναι κονσόλα για hardcore gamers, αλλά μια πιο οικογενιακή κονσόλα. Είτε το θέλετε είτε όχι, το target group της είναι διαφορετικό σε αντίθεση με του ps3 και του xbox360, που και αυτές έχουν τις διαφορές τους, αλλά ο σκοπός τους παραμένει ίδιος

Μπορεί αυτό που είπε ο Terminator να είναι σκληρό και υπερβολικό, αλλά έχει βάση

More
02 Jul 2007 18:15 #34387 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ntelalis\ wrote: Σιγά να μην κάτσουν και ξανακάνουν απο την αρχή τα γραφικά των GTAIV kai MGS4. Άλλη δουλειά δεν είχε η rockstar και η konami παρα να ξανασχεδιάζουν τα παιχνίδια τους για το Wii.

Το Wii δεν είναι κονσόλα για hardcore gamers, αλλά μια πιο οικογενιακή κονσόλα. Είτε το θέλετε είτε όχι, το target group της είναι διαφορετικό σε αντίθεση με του ps3 και του xbox360, που και αυτές έχουν τις διαφορές τους, αλλά ο σκοπός τους παραμένει ίδιος

Μπορεί αυτό που είπε ο Terminator να είναι σκληρό και υπερβολικό, αλλά έχει βάση

Κατ' αρχας θα πρεπει να πω οτι διαφωνω μαζι σου μιας που το Wii είναι δεύτερο στις πωλησεις οποτε πιστευω οτι οι σχεδιαστες βιντεοπαιχνιδιων θα επικεντρωθουν ΄σ'αυτο.

Ακομη, πρεπει να πω οτι αυτο που λες για τα Hardcore παιχνιδια πιστευω πως είναι αβασιμο αν σκεφτουμε οτι to Resident Evil 4 έχει βγει στο Wii και μαλιστα θα εχουμε σε λιγο καιρο την επεκταση του παιχνιδιου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το Nintendo Wii

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Jul 2007 18:53 #34390 by Γιώργος Πάσχος
Εν μέρει έρχεσαι στα λόγια μου. Το Wii πουλάει τρελά όπως είπες γιατί είναι φθηνό και για όλη την οικογένεια, δυστυχώς όμως η έλλειψη hardware δύναμης θα του κοστίσει πάρα πολλά παιχνίδια, όπως έχει γίνει ήδη μέχρι τώρα. Το re4, το need for speed και κάποια άλλα games είναι εξαίρεσεις και όχι ο κανόνας. άλλωστε το re4 είναι παλιό. Θες εσύ παλιά παιχνίδια που τα έχεις ξαναπαίξει μόνο και μόνο για το motion του wii?

Ήδη οι σχεδιαστές βιντεοπαιχνιδιών επικεντρώνωνται στο Wii, αλλά για παιχνίδια αποκλειστικά σε αυτό. Για τα άλλα κάποια θα βγούνε μόνο. Εσύ θα έχεις to άγχος αν θα βγει ή όχι στο wii. Μη μου πεις ότι το Wii θα γίνει lead platform στα games γιατί θα πέσω ξερός.

Εδώ θα είσαι και θα δεις αν θα βγει το gtaiv στο wii. Kαλά για το msg4 no comment

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jul 2007 19:08 #34394 by a Guest
καλά μην το αποκλείεις κιόλας. Υπάρχουν κάποιες ελάχιστες πιθανότητες να βγουν αυτά τα παιχνίδια στο wii. Βεβαίως το πρόβλημα θα είναι ο χειρισμός...

More
02 Jul 2007 19:14 #34399 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ntelalis\ wrote: Εν μέρει έρχεσαι στα λόγια μου. Το Wii πουλάει τρελά όπως είπες γιατί είναι φθηνό και για όλη την οικογένεια, δυστυχώς όμως η έλλειψη hardware δύναμης θα του κοστίσει πάρα πολλά παιχνίδια, όπως έχει γίνει ήδη μέχρι τώρα. Το re4, το need for speed και κάποια άλλα games είναι εξαίρεσεις και όχι ο κανόνας. άλλωστε το re4 είναι παλιό. Θες εσύ παλιά παιχνίδια που τα έχεις ξαναπαίξει μόνο και μόνο για το motion του wii?

Ήδη οι σχεδιαστές βιντεοπαιχνιδιών επικεντρώνωνται στο Wii, αλλά για παιχνίδια αποκλειστικά σε αυτό. Για τα άλλα κάποια θα βγούνε μόνο. Εσύ θα έχεις to άγχος αν θα βγει ή όχι στο wii. Μη μου πεις ότι το Wii θα γίνει lead platform στα games γιατί θα πέσω ξερός.

Εδώ θα είσαι και θα δεις αν θα βγει το gtaiv στο wii. Kαλά για το msg4 no comment

Δεν λέω οτι έχεις άδικο αλλα ούτε και δίκιο..
Όμως ας τα πάρουμε ένα ένα. Κατ' αρχην θα ήθελα να σημφωνήσω μαζι σου ως προς το hardware της κονσολας. Δικιο εχεις δεν εναι αρκετα καλο για να καταφερει να ανταποκριθει στα νεα

More
02 Jul 2007 19:20 #34401 by Γιώργος Πάσχος
Ε όχι ρε παιδιά αν είναι δυνατόν, το wii lead platform με τι προσόντα?

Μάλλον δεν κατάλαβες. Με το lead platform εννοώ ότι τα παιχνίδια να σχεδιάζονται στο wii και μετά να γίνονται ports sto 360 και στο ps3.

Ναι το umbrella το ξέρω. Και πάλι έρχεσαι στα λόγια μου. Είναι ένα spinoff για το wii.

Εξακολουθώ να είμαι κάθετος, και θα το δείτε και μόνοι σας.

More
02 Jul 2007 19:24 #34403 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Έντάξει ρε φίλε και εγω κάθετος είμαι με την για την γνωμη μου και εσυ καθετος....
ΚΑΤΑΛΑΒΑ...
ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
Μεχρι το βραδυ και αν μας παρει :lol:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jul 2007 19:28 #34404 by a Guest

ntelalis\ wrote: Ε όχι ρε παιδιά αν είναι δυνατόν, το wii lead platform με τι προσόντα?

Μάλλον δεν κατάλαβες. Με το lead platform εννοώ ότι τα παιχνίδια να σχεδιάζονται στο wii και μετά να γίνονται ports sto 360 και στο ps3.

Ναι το umbrella το ξέρω. Και πάλι έρχεσαι στα λόγια μου. Είναι ένα spinoff για το wii.

Εξακολουθώ να είμαι κάθετος, και θα το δείτε και μόνοι σας.

Καλά εσύ το παράκανες :!: Είπαμε μπορεί να τα πάει πολύ καλά αλλά όχι και τα παιχνίδια του wii να γίνονται ports στο ps3 και το 360 8O . Αυτές οι εποχές δύσκολα ξαναγυρίζουν πίσω για τη nintendo.

More
02 Jul 2007 19:31 #34406 by Γιώργος Πάσχος
Φυσικά έχουμε διαφορετικές γνώμες. Αυτός είναι ο σκοπός αυτού του forum. Αλίμονο αν είχαμε τις ίδιες γνώμες. Δεν θα λέγαμε τίποτα.

Κάτι άλλο:

New Releases for the Week of July 2, 2007

Xbox360:Vampire Rain
PS3:Ninja Gaiden Sigma
Wii:Chicken Shoot