Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Να ένας λόγος για να προτιμήσουν οι fighterάδες το Wii

More
07 Jan 2007 13:10 #25088 by Gabriel
Απλά δείτε το παρακάτω βίντεο για το Wii:

[youtube:q2rwuv3c]
[/youtube:q2rwuv3c]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2007 17:36 #25103 by Yannis Vatis
Πολύ καλό trailer!

The Fight Club Κάθε Σάββατο 14:00 - 16:00 με τους Γιάννη Βάτη και Χάρη Φλουρή. Όλη η επικαιρότητα γύρω από τα παιχνίδια ξύλου! Θα γίνει σκοτωμός!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jan 2007 17:53 #25104 by a Guest
Βρε guys βλέπετε πως χτυπιούνται τα παλικάρια στο βιντεάκι??? Σε περίπτωση που κάποιος θα θέλει να παίξει διπλό, θα χρειάζεται αντι για δωμάτιο το ΟΑΚΑ!!! :D

More
07 Jan 2007 19:08 #25106 by Μάνος Γρυπάρης
Σωστός ο μάγκας!
Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω Street Fighter στο Wii και να χτυπιέμαι ατελείωτα με Hadooken! Θα ήταν η μόνη μου ελπίδα να πλακώσω στο ξύλο τον Χάρη, μιας και in real life λόγω όγκου μας έχει, κι απ' την άλλη στις άλλες κονσόλες με το αυτοσχέδιο arcade joystick δεν του παίρνεις ούτε γύρο

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jan 2007 19:30 #25107 by Gabriel
vasika evala animades gt einai apo to anime bleach kai einai wraio to paixnidi gt to 98% ton xaraktiron exoun spa8ia kai to xeri sou pou exeis to xiristirio einai kai kala to spa8i

More
07 Jan 2007 20:13 #25108 by Χάρης Φλουρής
Πλάκα έχει. Και όσο το παίζεις για πλάκα είναι ωραίο.

Αν το πάρεις σοβαρά μάλλον ήττα σε περιμένει. Και αυτό το λέω με επιφύλαξη διότι δεν το έχω παίξει. Μόλις έρθει εδώ θα το δοκιμάσω.

:mrgreen:

More
07 Jan 2007 21:31 #25123 by Σπύρος Κλαουδάτος
Μην αφηνετε αυτα τα trailers να σας παραπλανουν. Θυμαστε ποσο πορωτικο φαινοταν το Red steel απο τα επισημα Trailers? Το τελικο αποτελεσμα ηταν της πλακας. Αυτο γινεται με πολλα παιχνιδια του Wii. Λογω του χειριστηριου τα επισημα trailers φαινονται εκπληκτικα, τα ιδια τα παιχνιδια ομως απογοητευουν.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
07 Jan 2007 23:19 #25127 by a Guest
Bασικα ο σπυρος εχει δικιο,στην πραγματικοτητα μιλαμε για ενα μηχανακι με δυνατοτητες γραφικων ιδιες αν οχι υποδεεστερες του xbox με μια καινοτομια δηλαδη το τηλεχειρηστιριο του,am i right???
ποσο παραπανω μπορει να προσφερει δηλαδη απο τα ηδη υπαρχοντα παιχνιδια???

More
08 Jan 2007 07:54 #25138 by Petros
Τρομερό !!! Μακάρι ώμος να εβγενε και στην ευρωπη και το Anime όπως και το παιχνίδι αλλά χλωμό το βλέπω ωμός μακάρι να βγει εγώ έχω Wii και θα τω χαρώ, να πατέ να δεύτε το trailer του Dragon ball z για το Wii και θα δείτε!!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR