Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πως σας φαίνεται η τίμη του Wii αλλά και των παιχνιδιών του;

Poll: Η τιμή του Wii είναι... (was ended 0000-00-00 00:00:00)

τζάμπα!!!
2 4.8%
φτηνή.
5 11.9%
ο,τι πρέπει.
13 31%
ακριβή.
16 38.1%
ληστεία!!!
3 7.1%
....βασικά ποσώς με ενδιαφέρει, είμαι φραγγάτος!!!!!!
3 7.1%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
17 Nov 2006 23:14 #22403 by Σπύρος Κλαουδάτος
Oντως και εμενα δεν μου καθεται καλα το να σκεφτομαι οτι πρεπει να πληρωσω 60 για minigames και παζλακια...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2006 13:23 #22423 by Chris Zotos
Πάντως η τιμή του Wii είναι λογική σε σχέση με τις τιμές των υπολοίπων !!! Παρ' όλα αυτά μένω σταθερός στις αξίες μου !!! Sony For Ever !!!

More
18 Nov 2006 15:06 #22425 by Petros
δεν ξέρω έχω μπερδευτεί ιδικά τώρα που όπως είπε ο Terminator όντως σωστά λέει ούτε εγώ

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Nov 2006 16:32 #22429 by a Guest
Οτι πληρώνεις παίρνεις..... :wink:

More
More
More
23 Jul 2007 14:24 #35694 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το Wii αλλα και τα games του είναι φτηνα σε συγκριση με τις άλλες κονσόλες...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
23 Jul 2007 15:07 #35695 by a Guest
60 euros για έναν καινούριο τίτλο του wii. Ε,

More
23 Jul 2007 15:14 #35696 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SA7\ wrote: 60 euros για έναν καινούριο τίτλο του wii. Ε,  70 ευρώ έχει του 360/PS3 με 5 φορές καλύτερα γραφικά (και στην περίπτωση του PS3 είναι και blu-ray)

E ρε κολλημα με τα γραφικα....Καλα λοιπον, με 60 € σε σχέση των 70€ του XBOX και του PS με 5 φορες καλυτερο και πιο πρωτοπορειακο χειρισμό...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Jul 2007 15:53 #35698 by nick
παιδια το wii ειναι το φτηνοτερο κακα τα ψεματα και ειναι και προτοποριακο οκ παντος εγω ευχαριστω δεν θα παρω απο πολυ μικρος λατρεψα τα συστηματα της sony και θα συνεχισω να τα αγαπαω οποτε ps3 ακομα και 650 ευρω εδωσα χαρτσικι 2 και χρονων αλλα το πειρα και αξιζει το ατιμο τωρα για το wii δεν το διαλεξα γιατι νομιζω οτι αν και συμφερει και ειναι και πρωτοποριακο δεν εχει τιποτα next-gen δεν ξερω παντος εγω ενας λογος που πηρα ps3 ειναι γιατι ηθελα να παιξω παιχνιδια που ο υπολογιστης μου δεν εχει την δυναμη να τα παιξει π.χ oblivion! και φυσικα για τα final fantasy και kingdom hearts γιαυτο λατρευω την sony !!!!!!!!