Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wii U: Προβλημα συνδεσης στα Online Lobby

More
18 Nov 2015 10:58 - 18 Nov 2015 12:25 #171252 by βασιλης ζαμπουφλος
καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, ειχε κανένας σας πρόβλημα με το wii U, οταν προσπαθούσε να παίξει ονλινε MarioKart8, Splatoon η Smash brothers? λειτουργεί το e-shop, το ίντερνετ, όλα κανονικά, άλλα οταν προσπαθώ να μπω σε κάποιο Lobby, μου βγάζει διάφορα errors, και μπαινει πολυ σπάνια, ακολούθησα το troubleshooting της Nintendo, άλλαξα IP's κτλπ, Και το έβαλα στο DMZ άλλα και πάλι τπτ. αν κάποιος αντιμετώπισε το ιδιο πρόβλημα, και βρήκε λύση, ας μου πει :)
Last edit: 18 Nov 2015 12:25 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2015 23:48 #171286 by Μάνος Γρυπάρης
Σου συμβαίνει και σε άλλα games?
Εγώ έπαιζα Mario Kart 8 κανονικά. Τσέκαρε αν κάνεις αναζήτηση αντιπάλων παγκοσμίως και όχι μόνο στην περιοχή σου. Στην περιοχή σου σπάνια θα βρεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Nov 2015 20:04 #171326 by βασιλης ζαμπουφλος
βρέθηκε η λύση Μάνο! τελικά, υπήρχε θέμα με της εργοστασιακές ρυθμίσεις στο router της cyta! αν και ειχα κάνει οτι μου έγραφε το Troubleshooting της Nintendo, δεν ηταν αρκετό, τελικα μετα απο κανα 20λεπτο με την τεχνικη υποστήριξη της cyta, ( με δικη τους χρέωση παρακαλώ) βρήκαμε Άκρη! έκτος απο την ενεργοποίηση του DMZ, σε συνδυασμό με στατική IP στο Wii u, άνοιξε συγκεκριμένες πόρτες στο ρουτερ, και πλεον λειτουργούν όλα κομπλέ!